Weleda krema za dojenčke z ognjičem, 75 ml
8,27 €

7,80 €

Weleda kakovostna krema za dojenčke z ognjičem, primerna za vsakodnevno uporabo. Odlično neguje nežno otroško kožo in jo vlaži ter pomirja.


Weleda krema za dojenčke z ognjičem, 75 ml
8,32 €

7,80 €

Weleda kakovostna krema za dojenčke z ognjičem, primerna za vsakodnevno uporabo. Odlično neguje nežno otroško kožo in jo vlaži ter pomirja.


Weleda negovalno olje z ognjičem, 200 ml
12,47 €

11 €

Weleda otroško negovalno olje z izvlečki ekološko pridelane kamilice in ognjiča. Ima svež vonj naravnih eteričnih olj in je primerno za vsakodnevno nego kože, še posebej po kopanju.


Weleda olje za dojenčke z ognjičem, 200 ml
12,51 €

11,80 €

Weleda negovalno olje z izvlečki ognjiča, ki kožo poživi in jo ohranja gladko in mehko. Hitro se vpija, ter kožo ščiti in preprečuje njeno prekomerno izsušitev. Primerno je za vsakodnevno uporabo.


Weleda krema za obraz z ognjičem, 50 ml
8,18 €
7,80 €

Weleda kakovostna krema za nego obraza z ognjičem, primerna za vsakodnevno uporabo. Kožo zaščiti pred zunanjimi vplivi in jo globinsko navlaži. Primerna je za otroke in odrasle.


Weleda negovalno mleko z ognjičem, 200 ml
12,51 €

11 €

Weleda bogato negovalno mleko, ki odlično ščiti občutljivo kožo odraslih in otrok. Ima izjemno nežno recepturo ter zagotavlja intenzivno vlaženje kože.


Autan gel po piku, 25ml
5,88 €

Novo

Gel za po piku komarjev, obadov, meduz, kopriv, ki ohladi pomiri in osveži.


Autan losjon Family Care, 100ml
5,97 €

Novo

Zaščitno sredstvo Autan omogoča učinkovito zaščito v obliki losjona na pumpico. Primeren je za celotno družino kot tudi za otroke od dveh let. Na koži ne pušča madežev in vonja.


Autan losjon Junior, 100ml
6,85 €

Novo

Autan® repelent za zaščito pred piki navadnih in tigrastih komarjev v obliki losjona na pumpico.


Autan losjon Sport, 100ml
5,70 €

Novo

Kakovostno zaščitno sredstvo blagovne znamke Autan je namenjeno vsem aktivnim osebam, saj deluje proti potenju in učinkovito ščiti pred piki komarjev, ubadov, klopov in ostalih insektov.


Autan losjon Tropical, 100ml
7,51 €

Novo

Kakovostno zaščitno sredstvo blagovne znamke Autan zagotavlja učinkovito zaščito pred piki komarjev in ostalih insektov.


Autan sprej Tropical, 100ml
6,87 €

Novo

Zaščitno sredstvo Autan zagotavlja učinkovito zaščito pred piki komarjev, tigrastih in tropskih komarjev in obadov.


Autan suhi sprej Tropical,100ml
7,15 €

Novo

Kakovostno zaščitno sredstvo blagovne znamke Autan, zagotavlja učinkovito zaščito pred piki komarjev, tigrastih komarjev, klopov in obadov v obliki razpršila.


Becutan krema, 100 ml
2,99 €

2,80 €

Krema je dermatološko in klinično testirana. Priporoča se za občutljivo kožo.


Becutan mleko, 200 ml
2,39 €

2,20 €

Vsebuje snovi, ki dojenčkovo kožo okrepijo in spodbujajo zaščitno funkcijo obrambnega mehanizma otroka.


Becutan mleko dispanzer, 400 ml
4,29 €

4 €

Vsebuje snovi, ki dojenčkovo kožo okrepijo in spodbujajo zaščitno funkcijo obrambnega mehanizma otroka. Poleg je priložen še dispenzer oziroma pumpica za lažjo uporabo.


Weleda blažilna krema za obraz, 50 ml
11,80 €

Weleda blaga negovalna krema za obraz, namenjena koži nagnjeni k razdraženosti in alergijam. Krema je primerna za otroke od rojstva naprej in tudi za odrasle z občutljivo kožo.


Weleda losjon za telo z belo malvo, 200 ml
17,70 €

Weleda negovalni losjon za telo iz hranilnih sestavin, ki blagodejno vpliva na kožo, jo pomirja ter ji vrača naravno vlažnost. Preprečuje rdečico in pomaga pri srbečici. primeren je za odrasle in otroke.