Najdeno: 35

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

High Peak zračna postelja Single
23,50 €

High Peak Single je zelo udobna enodelna napihljiva postelja z dimenzijami 185×74×20 cm. Namenjena je kampiranju ali kot nadomestno ležišče za goste.


High Peak zračna postelja Double
33,40 €

High Peak Doble je zelo udobna dvodelna napihljiva postelja z dimenzijami 197×138×20 cm. Namenjena je kampiranju ali kot nadomestno ležišče za goste.


Kampa napihljiva postelja Airlock Junior, modra
23,46 €

21,99 €

Napihljiva postelja Kampa Airlock Junior Blue se ponaša z Air Lock sistemom ventilov, ki preprečuje uhajanje zraka, in stranskimi blazinami za varnost otroka.


Kampa napihljiva postelja Airlock Junior, roza
23,46 €

21,99 €

Napihljiva postelja Kampa Airlock Junior Pink se ponaša z Air Lock sistemom ventilov, ki preprečuje uhajanje zraka, in stranskimi blazinami za varnost otroka.


Sun&Sea Zračna postelja Double
29,58 €
29,10 €

Sun&Sea Double je priročna zračna postelja, z zgornjo plastjo iz velurja in dimenzijami 190×140 cm, ki vedno pride prav. Tako na taborjenju, kot tudi doma.


Campingaz napihljiva postelja X"TRA, enojna
29,90 €

26,90 €

Trenutno ni na zalogi

Mehka, odporna in udobna napihljiva postelja, za počitek ali udoben spanec doma ali na prostem. Nekoliko daljša od običajnih napihljivih postelj, primerna tudi za višje ljudi.


Campingaz napihljiva postelja X'tra Quickbed Double NP
38,90 €

29,90 €

Trenutno ni na zalogi

Campingaz X'tra Quickbed Double NP je 198 cm dolga in zelo udobna dvodelna napihljiva postelja brez škodljivih neorganskih ftalatov!. Idealna za družinske počitnice, za kampiranje v šotoru ali v avtodomu in tako omogoča daljše bivanje na enem mestu. Opremljena je s t.i. Airtight sistemom, ki zagotavlja popolno tesnjenje in preprečuje postopno uhajanje zraka.


Intex napihljiva vzmetnica
22,90 €

18,10 €

Trenutno ni na zalogi

Intex napihljiva vzmetnica je izdelana iz kakovostnega vinila in površine iz semiša. Z vgrajeno nožno tlačilko in širino za 2 osebi je primerna za potovanja in za prenočevanje obiskov.


Intex napihljive vzmetnica z vgrajenim vzglavnikom
21,90 €

17,80 €

Trenutno ni na zalogi

Napihljiva Intex vzmetnica z vgrajeno vzglavnikom je izdelana iz kakovostnega vinila s površino iz semiša. Multi – prostorna vzmetnica z zračnim jedrom je s širino za 2 osebi primerna tudi kot nadomestno ležišče za goste.


Intex napihljiva postelja Queen Classic
33,58 €

15,20 €

Trenutno ni na zalogi

Intex napihljiva dvojna postelja Queen Classic je izdelan iz kakovostnega vinila in površino iz semiša. Napihljiva postelja s posebno obliko je primerna za 2 osebi, lahko jo uporabite, kot nadomestno ležišče za goste.


Intex Napihljiva postelja Twin
22,91 €

9,90 €

Trenutno ni na zalogi

Intex napihljiva dvojna postelja Twin je izdelana iz visokokakovostnega vinila in površine iz semiša. Postelja je primerna za potovanja ali kot nadomestno ležišče za obiske.


Intex Napihljivi dvosed-postelja Pull-Out Sofa, 193 x 221 x 66 cm-20%
62,90 €

49,99 €

Trenutno ni na zalogi

Ste v stiski, ker nimate dovolj velike sedežne garniture v domači dnevni sobi, vseeno pa bi radi videli, da se bodo vaši gosti udobno namestili? Potem je čas, da si priskrbite enostavno zložljivi napihljivi dvosed, ki vam bo prihranil te skrbi ter obenem ponudil tudi možnost spanja, saj se lahko sestavi v veliko posteljo.


Outwell napihljiva postelja Flock Excellent Double
69,95 €
66,46 €

Trenutno ni na zalogi

Outwell Flock Excellent Double napihljiva postelja za kampiranje oziroma nadomestno ležišče je izdelana iz trpežnega PVC materiala z ojačanimi robovi. Udobje povečuje mehak velur. Dimenzije 205×135×30 cm.