LC Power napajalnik Super Silent LC6550 ATX V2.3, 550 W

LC Power napajalnik Super Silent LC6550 ATX V2.3, 550 W

Številka: 627755
Simbolizira moč in tiho delovanje. Zelo kakovostna izdelava ter galvansko obdelano ohišje. Velikost ventilatorja 12 cm. Celoten opis
49,81 €
Vključno z DDV
49,21 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

5.8. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
9.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 627755

Mnenja (0)

Roman C.
27.8.
Potrjen nakup
Tiho delovanje.
Avtor je želel ostati anonimen
21.11.
Potrjen nakup
Ni kaj za pisati, dober performance/price, tih, za moj sistem itak preveč zmogljiv. Samo upam da mi bo zdržal več kot njegov predhodnik, ki sicer še deluje vendar je pričel po dolgih letih neznosno piskati. Ta je zaenkrat povsem tih.
Avtor je želel ostati anonimen
6.10.
Potrjen nakup
Cenovno ugoden in močan napajalnik s tihim delovanjem. Dovolj zmogljiv tudi za moj gaming PC
Jure T.
30.9.
Potrjen nakup
Napajalnik sem kupil nekje 3 leta nazaj. Pred kakšnim letom je začel škrtat, kakor je napisal že nekdo pred mano... precej moteča zadeva. 2 dni nazaj se je pa zadeva skurila z velikim pokom in bliskom. Sem pa vmes nadgradil grafično, tako da možno da je bil sistem že premočan za ta napajalnik.
Matej B.
19.5.
Potrjen nakup
Po šestih mesecih uporabe je začel ventilator roškljati (ni ni kjer drgnil - verjetno ležaji), tako da se je iz prijetno tihega napajlnika spremenil v glasno ropotalo! Ceneno! Lepa embalaža, lepo ohišje napajalnika, tiho delovanje, žal nekakovosten!!!
Marko V.
29.3.
Potrjen nakup
Napajalnik mi je dobro služil približno 3 leta, nato pa je izgubil voljo za delovanje! Zadne leto je včasih delal povsem normalno, včasih pa je potreboval nekaj časa, da je dal kaj iz sebe! Napajalnik sem uporabljal v HTPC-ju, ki sem ga uporabljal le nekaj ur na teden, včasih še to ne! Glede na število delavnih ur in na to, da napajalnik ni bil obremenjen, se je zelo slabo odnesel!
Gašper K.
13.3.
Potrjen nakup
Za svojo ceno več kot odličen in ga priporočam vsem, ki so na budget-u. Ima 2 +12V liniji: +12V1: 16A +12V2: 18A Ni ravno za vrhunske sisteme s štirijedrniki in top grafičnimi karticami, vendar temu tudi ni namenjen. Kupil sem ga prijatelju in nadomestil njegov ''zmatran'' 350W napajalnik z eno +12V 16A linijo. Njegov sistem: Core 2 Quad 6600 (sedaj brez težav navit na 3000 Mhz) 9800 GT 1 GB, 4 GB rama.... Sistem deluje brezhibno.
ivan v.
10.11.
Potrjen nakup
Ta napajanik je dovolj močan za povprečen sistem in deluje zelo dobro, glasen ni, je kr tih za vse ostale kupce ki jim je začel ropotat ste pač imel smolo. Priklopov ima več kot dovolj, in je tudi poceni! Priporočam! PS: kolega ma istega in se je tudi dobro obnesel!
Grega M.
10.8.
Potrjen nakup
Enostavno zanič, so bile moje besede ko sem ga po štirih mesecih uporabe vrgel v smeti, ker je bil tako glasen, da sem moral napajalec zamenjati.. tega izdelka ne priporočam... kupite kakega drugega veliko boljšega Ocena 0 od 5! Pa Lp
Simon T.
11.2.
Potrjen nakup
Pred 4-imi leti sem kupil natanko ta napajalnik in mi je deloval odlično. Dejansko se ventilatorja ne sliši, napajanje je stabilno, vendar po 4 letih delovanja me je pustil na cedilu. Sicer je ta leta deloval praktično non-stop, tako sem po tihem to tudi pričakoval :-D. Moje mnenje je, da se nakup izplača, saj je ta napajalnik kar dober kompromis med kvaliteto in ceno.
Tomaž K.
2.1.
Potrjen nakup
Ta napajalnik sem kupil pred štirimi meseci, najprej je deloval zelo tiho in brez težav, nato pa je postajal vedno glasnejši. Zato ne priporočam nakupa za majhno ceno. Kupite raje kakšen zmogljivejši napajalnik proizvajalca LC.
Domen M.
19.9.
Potrjen nakup
Napajalnik uporabljam že 3 leta. Deluje lepo tiho in še nikoli nisem imel kakšnih problemov z njim! Res vredu oprema za računalnike od 500€ naprej... Priporočam nakup vsem, ki potrebujete napajalnik za svoje močnejše računalnike!
Nejc Š.
14.9.
Potrjen nakup
Napajalnik mi do zdaj dela dobro toda, vseeno bi priporočal da daste se 10 eurov in dobite veliko boljši napajalnik, ki vas ne bo pustil na cedilu. Drugače pa ga uporabljam že 1 leto in dela brez problemov. Tudi glasnost napajalnika je znosna.
Anže S.
6.2.
Potrjen nakup
Ne priporočam nakupa tega napajalnika. Naj vas ogromna količina Wattov ne zavede. Učinkovitost je le 65%. Zdaj si pa lahko izračunate, koliko gre v nič. Za mali denar LC-jev bolj priporočam model 6550GP ali 7560.
Savo S.
19.12.
Potrjen nakup
Napajalnik je bil v uporabi dve leti, sedaj pa počiva na polici, ker je nehal delati. Pri vklopu traja tudi do dve minuti da začne delati, tako da je bila potrebna zamenjava. Sedeva je bil izven garancije, tako da ga lahko pošljem samo še na smetišče. Drugače sicer ni delal problemov, ampak ga tudi nikoli nisem 100% izkoristil, tako da ni vprašanje preobremenjenosti. Sedaj imam Enermaxa Liberty in 3 letno garancijo. Očitno sta danes tudi 2 leti garancije premalo.