Nakupovalni nasveti - Bela tehnika

Kako izbrati pomivalni stroj?

Čas, ko je imel pomivalni stroj doma le redkokdo, ni tako daleč za nami. Vendar pa je pomivalni stroj danes že del standardne opreme kuhinje. Na udobje, ki ga prinaša, smo se zelo hitro navadili, kar ni čudno, saj prihrani čas, energijo in vodo.


Kako izbrati mikrovalovno pečico?

Mikrovalovna pečica je postala nepogrešljiv del naših gospodinjstev. Omogoča pospešeno pripravo jedi ter odmrzovanje ali segrevanje hrane. Večfunkcijski modeli ponujajo celo pečenje, funkcijo žara ali kuhanje. Vendar začnimo lepo od začetka.


Kako izbrati zamrzovalnik?

Pred nakupom zamrzovalnika je treba ugotoviti, kakšna so vaša pričakovanja. Osnovni kriteriji pri izbiri so zlasti poraba energije, dimenzije, prostornina, kakovost in nenazadnje tudi cena.


Kako izbrati pralni stroj?

Pri nakupu novega pralnega stroja, upoštevajte poleg cene tudi druge značilnosti, kot je število obratov, poraba vode in električne energije ter tudi denimo glasnost. V nadaljevanju vam bomo poskusili olajšati izbiro pralnega stroja.


Kako izbrati sušilni stroj?

V sončnih dneh je sušenje perila preprosto, zlasti če imate balkon ali dvorišče. Takoj, ko se pojavi dež ali zmrzal, nastane težava. Kje sušiti perilo? Lastniki stanovanj brez balkona ali sušilnice se s to težavo spopadajo skozi vse leto. Stojalo za sušenje perila v sobi zavzame veliko prostora, vlaga iz perila pa povzroča pojav plesni na stenah. Rešitev je sušilni stroj. Kako postopati pri izbiri takšnega aparata?