Moški parfumi

Lanvin L´ Homme - EDT 100 ml

Lanvin L´ Homme - EDT

21 €

Lanvin L´Homme je dišava zasnovana za moške srednjih let, ki se nagibajo k klasičnim dišavam. Avtor dišave Alberto Morillas je v tem parfumu iskal mešanico popolnosti in preprostosti. Nosi hkrati sveže, začinjene in lesne tone, vendar ji ne manjka čiste citrusne osvežitve.

Partner: Vivantis
Dior Dune Pour Homme - EDT 100 ml

Dior Dune Pour Homme - EDT

82,30 €
81 €

Moško, brezčasno, seksi. Dior Dune Pour Homme je lesno zelena dišava, zasnovana tako, da je prijetna za vsakega moškega. Ta dišava uporablja svežino gozda in oceana za ustvarjanje seksi moškega občutka. Steklenička je peščena sipina na atlantski obali. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1997.

Partner: Vivantis
Burberry Touch For Men - EDT 30 ml

Burberry Touch For Men - EDT

17,30 €
16,30 €

Od vsega začetka izraža svežino težko določljivih tonov: nežna vijolica in grenka mandarina se komaj opazno mešata s spodbudnimi valovi belega popra, ki ga mehča mehkoba deviškega cedrovega lesa in hrastovega lišaja.

Partner: Vivantis
Chanel Égoiste Platinum - EDT 50 ml

Chanel Égoiste Platinum - EDT

88,70 €

Chanel Égoiste Platinum je moški cvetlično-lesnat vonj. „Qui a de la platine“ – to je stari francoski izraz, ki ujame briljantnega in zgovornega moškega, ki ima rad plemenito kovino, rad ima Égoiste Platinum.

Partner: Vivantis
Dior Dior Homme Intense - EDP 50 ml
1x

Dior Homme Intense - EDP

67,40 €

Dior Homme Intense je bolj intenziven in prefinjen kot klasični Dior Homme. Eleganten in čuten vonj, zasnovan posebej za večer. Ta parfum je bil trgu predstavljen leta 2020.

Partner: Vivantis
Carolina Herrera 212 Men - EDT 30 ml
1x

Carolina Herrera 212 Men - EDT

24,90 €

Namenjena je mestnemu džentlemenu zrele duše in povsod prisotnemu. Carolina Herrera 212 Men je moška prosojna čista cvetna dišava. Steklenička je preprosta in klasična, prijetna v rokah. Način, kako se pokrovček prilega steklenički, je podoben zapiranju vrat avtomobila.

Partner: Vivantis
Roberto Cavalli Roberto Cavalli Uomo - EDT 100 ml

Roberto Cavalli Uomo - EDT

27,70 €

Edinstvena moška dišava Robert Cavalli za moške. Je nenavadno cvetlično začinjen. Sestavljen je iz škrlatne in žafrana. Poleg tega sladkor in levadnule. Končno boste dobili cedro, pačuli in tonka. Je ekskluzivna zunanjost, ki vas ne bo pustila na cedilu, ko morate narediti vtis. .

Partner: Vivantis
Black - EDT 100 ml

Black - EDT

8,30 €

Denim Black je lesno-cvetna dišava za moške z mošusnimi toni. Čisto cvetna glava je sestavljena iz vrtnic, jasmina in geranije. Srce je sestavljeno iz cedre, pačulija in sandalovine. Aroma je zaprta s kombinacijo ambergrisa, hrastovega mahu in kremenske labdanove smole.

Partner: Vivantis
Cuba Gold - EDT 35 ml
1x

Cuba Gold - EDT

3,70 €

Cuba Gold Eau de Toilette blagovne znamke Cuba je cvetlično-lesna dišava za moške. Bočica parfumov Cuba zelo zvesto posnema cigare in zato so dišave postale tako iskane. Je izvirno darilo, ki ga bo vesel vsak moški, ki ljubi izvirnost in humor.

Partner: Vivantis
Dior Fahrenheit - EDT TESTER 100 ml

Dior Fahrenheit - EDT TESTER

73,90 €

Dišava za človeka, ki je odkril svojo notranjo harmonijo, svojo resnico, ki odpira vrata sveta, obogatenega s svojimi čustvi in močjo duha. Dišava, polna paradoksov – vroča, a hkrati ledena, krhka, a hkrati močna, moška in nežna hkrati.

Partner: Vivantis
Cartier Déclaration D´Un Soir - EDT 100 ml

Cartier Déclaration D´Un Soir - EDT

58,10 €

Déclaration D´Un Soir – to je sveža in rafinirana dišava za moške blagovne znamke Cartier. Ta cvetlično-lesna aroma na začetku združuje precej orientalske in začinjene sestavine, v srcu pa se nato skrivata vrtnica in muškatni orešček. Končno podležete bazi sandalovine.

Partner: Vivantis