Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Logitech MX Master 3s Performance miška, brezžična, grafitna (910-006559)

Logitech MX Master 3s Performance miška, brezžična, grafitna (910-006559)

Številka: 13734585
ODREZANE CENE – 15% popusta na izbrano periferijo znamke Logitech s promo kodo 24MDC4SI54 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)!
Ergonomsko zasnovana brezžična miška s senzorjem z 8000 DPI.
Celoten opis
115,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
98,59 € s kodo
24MDC4SI54
od 117,99 €

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v 2 trgovinah
 
23.4.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 13734585

Predstavitev

MX Master 3s Performance miška

Ergonomsko oblikovana brezžična miška z laserskim senzorjem in z ločljivostjo 8000 DPI. Miška je opremljena s tihim klikom in magnetnim koleščkom za hitro drsenje po neštetih vrsticah. Senzor zagotavlja uporabo na steklenih površinah in mizah. Omogoča povezavo preko USB Logi Bolt sprejemnika ali Bluetooth povezave.

1

1

Tiho klikanje

MX Master 3S je opremljena s Quiet Click tehnologijo, ki zaduši 90% zvoka ob kliku, vseeno pa pusti odličen občutek na gumbu. Zasnovana je tudi z MagSpeed elektromagnetnim koleščkom, ki zagotovi drsenje po straneh z manj napora in z več učinkovitosti.

1

8K senzor

Miška je opremljena z izjemno natančnim 8K laserskim senzorjem, ki zagotovi uporabo na različnih površinah, tudi na steklu (min. 4 mm debeline). Občutljivost za vsakega posameznika in ločljivost zaslona se lahko nastavi tudi posebej v aplikaciji Logi Options.

1

Breskrbno povezovanje in polnjenje

Miška se lahko enostavno poveže preko Bluetooth ali Logi Bolt USB sprejemnika. Omogoča povezavo in preklaplanje med tremi različnimi napravami. Baterija omogoča do 70 dni uporabe, v 1 minuti pa se napolni za 3h uporabe tako, da boste na delo pripravljeni hitro.


Nešteto prilagoditev

Nešteto prilagoditev

MX Master 3S miška je popolnoma prilagodljiva v skoraj vseh aplikacijah, ki jih uporabljate. Delajte hitreje z vnaprej določenimi prilagoditvami, ki so optimizirane za vaše najljubše aplikacije, kot so Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom ter Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint in Edge.

Brezhibno delovanje

Brezhibno delovanje

Z aplikacijo Logi Options+ lahko preklapljate med računalniki tako, da preprosto premaknete kazalec do roba zaslona. Tipkovnica sledi miški MX Master 3S in omogoča pretok delovnega toka med operacijskima sistemoma Windows in macOS17Z. Brez težav prenašajte besedilo, slike in datoteke med računalniki – preprosto kopirajte na enem zaslonu in prilepite na drugega.

Popolno udobje skozi dan

Popolno udobje skozi dan

Udobno delo z ergonomsko silhueto, ki podpira dlan in prste. Teksturirane površine zagotavljajo zanesljiv oprijem za popoln nadzor. Edinstven kot nagiba MX Master 3S omogoča, da je vaša roka v bolj naravni drži. Optimalno nameščeni gumbi so nameščeni za hiter, intuitiven dostop in hitro navigacijo. Stransko kolesce za pomikanje sledi naravnemu gibanju palca za tekočo in intuitivno vodoravno navigacijo.


Tehnične podrobnosti

Velikost miške L
Kompatibilnost miške Windows, macOS, Chrome OS™, Linux®
Vrsta miške Navadna
Brezžična povezava Da
Logi Bolt Da
Priklop USB-A in Bluetooth
Tip senzorja Laser
Polnilne baterije Da
Stranski gumbi Da
Število gumbov 7
Barva grafitna
Doseg brezžične povezave 10 m
Ločljivost senzorja 8000 DPI
Vrsta senzorja Laserski
Dimenzije 124,9 × 84,3 × 51 mm
Teža 141 g

Garancija: 2 leti