Čistilec za vodo AQUAPORIN ZERO

Čistilec za vodo AQUAPORIN ZERO

Številka: 11382129
Partnerska prodaja
ZERO je najbolj učinkovit, kompakten sistem za filtriranje pitne vode z reverzno osmozo in sicer 3L/minuto brez priklopa na elektriko. Iz vode loči težke kovine, kot arzen, barij, kadmij, krom, baker, svinec, fluorid in nitrat, pa tudi topne organske spojine, kot so bakterije, virusi in pesticidi. Celoten opis
649 €
Vključno z DDV
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 5+ artikli

22.8. - 23.8. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Blueteh d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 11382129

Predstavitev

Aquaporini so glavni gradniki membrane

Medtem ko ZERO deluje, voda iz pipe prehaja skozi membrano za pitno vodo Aquaporin Inside®. Ta membrana je prekrita s tanko plastjo akvaporinov, naravnih beljakovin, ki so zelo selektivno prepustne za molekule vode in zavračajo neželene spojine. Na ta način beljakovine akvaporina prepuščajo samo molekule vode, medtem, ko ZERO iz vode loči težke kovine, kot so arzen, barij, kadmij, krom, baker, svinec, fluorid in nitrat, pa tudi topne organske spojine, kot so bakterije, virusi in pesticidi, ki škodujejo našemu telesu in vam omogočajo okusno vodo.

Aquaporini sestavni del organizmov

Akvaporini so izjemno pomembni za preživetje vseh organizmov, od bakterij do rastlin in od rastlin do ljudi. Celici pomagajo uravnavati svoj volumen in notranji osmotski tlak glede na hidrostatične in osmotske razlike v tlaku, tako da omogočajo hiter in zelo selektiven prenos vode na celično membrano. 

Kompaktna oblika, visoka zmogljivost

ZERO je najbolj učinkovit, najbolj kompakten sistem za filtriranje pitne vode z reverzno osmozo, ki gre pod umivalnik. Manjši od aktovke, ZERO od trenutka vklopa pipe dovaja pitno vodo s hitrostjo 3 litre na minuto. In če potrebujete več, kot je v njenem rezervoarju, pustite pipo prižgano in ZERO bo nadaljeval s proizvodnjo, ki je ni treba ustaviti.

Največja zaščita za vašo družino

ZERO je izdelan v skladu z vsemi mednarodnimi standardi kakovosti.

Končna stopnja ultrafiltracije 0,1 mikrona zagotavlja, da je zdravje vaše družine popolnoma zaščiteno in da je vaša voda resnično varna.

V kompletu se nahaja komplet za namestitev, 2× pred/po filtra, 2× 200 GPD filter ter dodatna pipa, ki se lahko ločeno namesti na umivalnik in se uporablja le za pitno vodo.

Ali potrebujem posebne adapterje za pritrditev?

ZERO prihaja z vsemi potrebnimi adapterji, priključki, cevmi in enosmerno pipo z LED indikatorjem za vgradnjo. Namestitev je zelo preprosta in lahko pokličete pooblaščeni servis Blueteh d.o.o. ali pa to storite sami.

Ali ZERO deluje z elektriko?

Ne, ZERO nima delov na električni pogon. Dovolj je zagotoviti vsaj 2 bara tlačnega dovoda vode do ZERA. Deluje lahko brez reduktorja tlaka ZERO do največjega tlaka 6 barov.

Koliko vode ZERO očisti v 1 minuti?

ZERO proizvede 3 litre pitne vode na minuto, kar je precej boljše od običajnih sistemov reverzne osmoze.

Ali ZERO potrebuje redno vzdrževanje?

Filtri in membrane za pitno vodo Aquaporin Inside® – skupaj 4, se zamenjajo vsakih 12 mesecev in jih lahko zamenjate sami, ne da bi vam bilo treba opraviti tehnično servisiranje.