MEGA BLOKS Zgradil bom sam!
12,63 €

Otroci se lahko od zdaj naprej igrajo s svojimi najljubšimi kockami, kar koli si lahko omislijo! Kamor koli gre vaš mali graditelj, lahko vzame ta barvni kovček na kolesih z izvlečnim ročajem s seboj. V kovčku ga čaka komplet gradnikov in podstavka za gradnjo na kolesih.

MEGA BLOKS zabaven voziček rdeča / modra-42%
37,96 € 21,90 €

Odprodaja

Igra s sestavljanko je odlična zabava. Pospravljanje po njej pa je grozno in otroci to plačajo dvojno! Zabavni voziček Mega Bloks iz pospravljanja naredi zabavo in se hrani s kockami, tako da bo zabavno do zadnjega trenutka.

MEGA BLOKS Mega Construx Minioni - podmornica Gruova
10,60 €

Zadnji kos!

Potopite se v misijo z Minioni s to globokomorsko podmornico! Zberite svoj pogum in krenite z Mimonsi na globinsko raziskovanje morja! Zgradite mimsko podmornico. Postavite se v kabino enega od Mimonov v neoprenu, drugi pa bo podmornico poganjala od zunaj, zahvaljujoč zračni tehnologiji.

MEGA BLOKS Minion voziček za sladoled-38%
11,90 € 7,30 €

Zadnji kos!

Sestavite voziček za sladoled, zaigrajte pesmico iz sladoleda iz ampliona na strehi in se s Simonom odpeljite oboroženi s kupom dobrot. Komplet vključuje različne dodatke in dopolnila za največ zabave.

MEGA BLOKS Minioni sladoledni voz-58%
40,99 € 16,90 €

Odprodaja

Minioni bodo kar kričali od veselaj, bo bodo zagledali svoj najljubši sladoled. Navduši jih z najljubšim sladoledom in glasbo, nastavi jim past in jih ulovi.

MEGA BLOKS Minioni Vadbeni center Ninja-48%
17,20 € 8,90 €

Odprodaja

Zgradite zunanji Ninja Training Center in se pripravite na ustrezen trening. V kompletu prejmete tri Minione. Vsak ima snemljive dele, vključno s kombinezoni, očali, rokami, nogami s katerimi lahko kombinirate in prilagodite oblačila in dodatke.

MEGA BLOKS set kock živali
19,99 € 14,27 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih stvari in razvije svoje motorične sposobnosti je zagotovo skozi igro. Set kock 40 kock Mega Blocks z motivi živali.

MEGA BLOKS vagon za razvrščanje oblik
39,04 € 20,67 €

S tem roza vagonom se otroci naučijo prepoznati in razvrščati oblike. Samo poiščite pravilno obliko luknje za posamezno obliko in pošljite predmet v zbiralno košarico.

MEGA BLOKS John Deere traktor (80840U)
15,99 € 14,49 €

John Deere traktor iz Megabloks kock vam omogoča obdelovanje zemljišč ali dela na dvorišču. Sestavite pravi traktor in skupaj z delavci poskrbite za pridelek.

MEGA BLOKS CAT nakladalec (97801U)
15,99 € 14,49 €

Megabloks CAT nakladalec bo malim gradbenikom omogočil izvajanje vseh gradbenih del. V setu sta 2 figurici, različno orodje (kramp, varnostna pregrada …) in dodatke.

MEGA BLOKS Vojaški helikopter
15 € 13,53 €

Pridruži se reševalni ekipi in se dvigni v višino s kompletom vojaški reševalni helikopter! Prepusti se nevarnosti s tem grozljivim reševalnim helikopterjem, ki ima na čelu naslikana usta, polna ostrih zob!

MEGA BLOKS Igra prestolov: Ladja Targaryjenov
94,30 € 86,72 €

Pomagajte Daenerys na njeni poti do Železnega prestola, tako da sestavite osupljivo vojaško ladjo Targaryen. Za Zmajsko mati je bila to dolga in zahtevna pot, polna ovir, zdaj pa se nahaja na morju, njena zmaga pa je na dosegu.

MEGA BLOKS Igra prestolov: Viserion vs. Jon Snow
67,90 € 60,67 €

S tem kompletom nemrtvega Viserion lahko zakurite ledeni ogenj in pogledate navzdol po Jon Snow od zgoraj! Viserion, ki je v preteklosti pripadal Daenerysu, je bil v službi kralja in njegove vojske pešcev razglašen kot hladen in neomajen.

MEGA BLOKS Igra prestolov: Zimohrad
147,10 € 131,35 €

Rešite Sever in vseh 7 kraljestev iz horde pešcev – tukaj je zato, da končno zgradite boj za Zimo! Starodavni grad Zimohrad iz družine Stark je zdaj lociran v prednji črti bitke med živimi in mrtvimi.

MEGA BLOKS Policijsko vozilo
15 € 13,79 €

S to sestavljanko policijskega avtomobila rešite svoje mesto. V kompletu najdete zložljivi policijski avtomobil z odstranljivo streho. S 113 kockami in deli lahko sestavite lastno reševalno akcijo!

MEGA BLOKS Vojaški tank
45,20 € 40,44 €

S tem kompletom vojaškega tanka se brez strahu vozite čez sovražnikovo ozemlje! Pridružite se elitni enoti in prevzemite nadzor nad tem oklepnim in zanesljivim tankom.

MEGA BLOKS Vojaško bojno letalo
28,30 € 25,28 €

Vozite se po nebu in s pomočjo kompleta bojnega letala premagajte hitrost zvoka! Sestavite letalo, na mesto pilota posadite mikro akcijsko figuro in poletite z izjemno hitrostjo. Navzgor do nevarne cone v bojnem letalu! Vaša naloga je nebo obvarovati sovražnikov!