Water & Salt AG Magnezijevo olje sensitive 100ml-16%
14,30 € 11,99 €

Odlična cena

Zechstein Magnezijevo olje Sensitive z inovativno formulo za občutljivo kožo in nižjo koncentracijo Magnezijevega klorida v raztopini. Je naravni produkt, brez aditivov. Izvira iz globin starodavnega Zechstein morja na Nizozemskem, kjer se nahaja eden najčistejših virov magnezija na svetu.

Water & Salt AG Magnezijev gel 150ml
17,60 € 14,99 €

Zadnji kos!

Zechstein Magnezijev gel vsebuje inovativno formulo na osnovi Zechstein magnezijevega klorida, je enostaven za uporabo in idealen za daljše masaže. Pušča nežen in prijeten občutek na koži, ni lepljiv, je idealen kot pomoč pri bolečinah in napetostih v mišicah. Gel ne vsebuje konzervansev.

Water & Salt AG Magnezijevo olje 1000ml
70 € 60 €

Zechstein magnezijevo olje classic je naravni produkt, brez aditivov. Izvira iz globin starodavnega Zechstein morja na Nizozemskem, kjer se nahaja eden izmed najčistejših virov magnezija na svetu. Večje 1L pakiranje za brezkrbno uporabo in znaten prihranek pri ceni.

Water & Salt AG Magnezijevi kosmiči 500g
9,90 € 9 €

Zechstein Magnezijevi kosmiči oz. kristali so čisti Magnezijev klorid heksahidrat za zunanjo uporabo in se uporabljajo za Magnezijevo kopel. Kosmiči se pridobivajo s procesom segrevanja in izparevanja naravnega Magnezijevega olja brez dodanih aditivov.

Water & Salt AG Magnezijevo olje 100ml
14,30 € 13 €

Novo

Zechstein magnezijevo olje classic je naravni produkt, brez aditivov. Izvira iz globin starodavnega Zechstein morja na Nizozemskem, kjer se nahaja eden izmed najčistejših virov magnezija na svetu.

Weleda masažno olje z arniko, 100 ml
15,30 €

Weleda nežno olje arnike je idealno za uporabo po športnem udejstvovanju. pospeši prekrvavitev, sprošča mišice in preprečuje bolečine.

Weleda masažno olje z ognjičem, 100 ml
14,40 €

Weleda negovalno olje z izvlečki ognjiča, ki kožo poživi in jo ohranja gladko in mehko. Hitro se vpija, ter kožo ščiti in preprečuje njeno prekomerno izsušitev. Primerno je za vsakodnevno uporabo.