Agros Cancat mačji posip, sprijemljivi, ultra fini, sivka, 12kg

Agros Cancat mačji posip, sprijemljivi, ultra fini, sivka, 12kg

Številka: 2689649
Cancat ultra fini sprijemljivi mačji posip z vonjem sivke je narejen iz bentonita, ki je pridobljen iz vulkanskega pepela. Količina: 12 kg. Celoten opis
Dostava Mimovrste
16,89 €
Vključno z DDV

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Številka: 2689649

Predstavitev

Cancat mačji posip, ultra fini, z vonjem sivke, 12 kg

Mačke imajo rade red in čistočo. To velja tudi za mačja stranišča, ki morajo biti vedno čista in urejena. V primeru, da mačke nimajo na voljo čistega stranišča, lahko začnejo izločati na mesta, ki za to niso namenjena.

Posip je narejen iz bentonita. To je vrsta gline, ki jo odlikuje izjemna vpojnost. Glina v posipu Cancat je pridobljena v Kanadi. Posip ne povzroča zdravstvenih težav ali alergij, saj se izjemno malo praši.

Posip iztrebke formira v kompaktne ploščate kepice, ki se ne primejo na podlago in jih enostavno odstranite z lopatko. Ker odstranjujete le kepice, je izredno varčen za uporabo – traja namreč 6 x dlje od običajnih posipov. Bentonit ima edinstveno lastnost, da nase veže tako vlago kot vonj, zato je stranišče vaše mačke vedno čisto, brez neprijetnih vonjav. Posip ima prijeten nežen vonj po sivki, ki bo všeč vam in vaši mački.

mačji pesek

Navodila za uporabo

1. V mačje stranišče nasujte približno 6 cm debelo plast Cancat posipa.

2. Dnevno odstranjujte sprijete kepice ter iztrebke.

3. Dosujte potrebno količino svežega Cancat posipa.

Mačjega posipa ni potrebno menjati v celoti, saj je tako higieničen, da lahko ostane v mačjem stranišču dokler se ga v celoti ne porabi. Ta posip je do 6 x bolj varčen in tako nudi optimalno razmerje med kvaliteto in ceno.

Namig

Posodo za mačje stranišče postavite na podlogo, saj bodo tako morebitni odpadli delci posipa ostali na njej in se ne bodo raznosili po hiši. Posodo za mačje stranišče je priporočljivo oprati vsaj enkrat mesečno. Če je mačje stranišče postavljeno na mestu, kjer je talno gretje, priporočamo da podstavite podlogo, leseno ploščo ali stiropor. Včasih mačke nerade menjavajo higienske posipe, zato priporočamo, da novo vrsto posipa vedno postopno mešate med star posip.

Opozorilo

Ne mečite posipa v straniščno školjko! Po vsakem čiščenju mačjega stranišča si temeljito sperite roke.


Lastnosti

Tip posip za mačje stranišče
Material bentonit
Količina 12 kg