Pacific Baby otroška steklenica s slamico Hot-Tot, 260 ml
21,99 € 20,20 €

Zadnji kos!

Pacific Baby Hot-Tot otroška steklenica, 260 ml je novost v letu 2017. Ta dvodelna steklenica iz nerjavečega jekla ima silikonski premaz, izgleda moderno in vsebuje slamico za pitje Straw Top. Namenjena je predvsem otrokom od 1 leta starosti.

Twistshake otroška steklenica, 360 ml, 12+m
10,16 € 9,31 €

Zadnji kos!

Twistshake otroška steklenica, 230 ml 12+m, ki raste z vašim otrokom – uporablja se kot plastična posodica ali steklenička. Ena izmed najboljših steklenic na svetu. Zmešajte svoje najljubše sadje z vodo in premešajte! Oglejte si, kako mešalnik za sadje ustvarja zdravo pijačo.

Babymoov steklenica s slamico, 300 ml
10,90 € 9,88 €

Zadnji kos!

Steklenica s slamico, blagovne znamke Babymoovergonomskimi ročaji, je primerna za otroke od 12. meseca starosti. Lahko jo operete v pomivalnem stroju. Izdelano iz polipropilena brez bisfenola A. Prostornina: 300 ml. En kos v pakiranju.

Twistshake otroška steklenica, 230 ml, 4+m
10,59 €

Zadnji kos!

Twistshake otroška steklenica 230 ml 4+m, ki raste z vašim otrokom – uporablja se kot plastična posodica ali steklenička. Ena izmed najboljših steklenic na svetu. Zmešajte svoje najljubše sadje z vodo in premešajte! Oglejte si, kako mešalnik za sadje ustvarja zdravo pijačo.

Philips Avent lonček s slamico, 200 ml
8,90 €

Zadnji kos!

Dodatnih 20 % popusta na izbrane Philips Avent artikle s promo kodo PA20620. Akcija velja do 12. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog.
Philips Avent lonček s slamico ima prostornino 200 ml. Primerno za starejše od 9. meseca starosti.
b.box termovka za pitje s slamico-29%
23,60 € 16,60 €

Odprodaja

Termovka s slamico iz nerjavečega jekla s prostornino 350 ml je primerna za otroke od 12. meseca starosti. Nič vam ne bo preprečilo dolge sprehode poleti ali pozimi. Termovka ohrani napitke hladne do 7 ur in tople do 5 ur. Enostavno odpiranje s pomočjo gumba, silikonska slamica vam omogoča, da iz termovke spijete tudi zadnje kapljice. Enostavno nošenje ali obešanje na otroški voziček zahvaljujoč držalu na pokrovu.

b.box komplet krtač za čiščenje
9,36 €

Komplet krtač, od znamke B.BOX, vsebuje vse ščetke, ki jih potrebujete za čiščenje skodelice s slamico, steklenicami in termosom za pitje. Čopiči so pritrjeni na en obroč iz katerega jih je enostavno odstraniti in po uporabi pritrditi nazaj.

Nuk Magic Cup Skodelica s pokrovčkom, 230ml
10,89 € 10,47 €

NUK Magic Cup 230ml je popolnoma nova skodelica, primerna za otroke od 8 meseca in je lahko v veliko pomoč pri pomembni fazi razvoja otroka, ko se uči piti. Pitje je možno iz vseh strani, zahvaljujoč 360° pitnemu robu. Silikonski disk deluje kot tesnilo, da se prepreči razlitje pijače.

Lässig steklenička s pitnikom Sippy Cup Bamboo Glama Lama
7,78 € 6,25 €

Naredite korak v pravo smer in kupite čudovit jedilni komplet, ki prihaja od nemškega proizvajalca Lässig . So ekološke in zato prijazne naravi in ob vsem tudi z domišljijsko zasnovo, zato bodo med vašimi malčki prav gotovo priljubljeni. Ne vsebuje težkih kovin, barvil ali kemikalij. Zdrava in elegantna alternativa plastičnim posodam. Odlično za otroke **od 12 mesecev in več. Ni primerna za uporabo v **mikrovalovni pečici, lahko pa se opere v pomivalnem stroju.

Boon Snug - silikonske slamice s čistilcem, 6 kosov
9,99 € 7,41 €

Snug – silikonske slamice s čistilcem, 6 kosov od znamke Boon za lonček SNUG. Dolžino slamice lahko enostavno prilagodite svojim potrebam. Preprosto jih odrežite. Vsebuje 6 kosov slaic in eno čistilno krtačko.

Canpol babies otroška steklenička s silikonskim pitnikom Cute Animals
6,19 € 5,50 €

Praktično zasnovana steklenica ute Animals s silikonskim pitnikom in ročaji, ki ne dražijo občutljivih otroških dlesni. Praktični široki ročaji omogočajo preprosto držanje steklenice v majhnih rokah Primeren je za otroke nad 6 mesecev starosti. Ko odstranite ročaje, steklenička postane steklenica/skodelica za starejše otroke. – Prostornina 320 ml. – Artikel ne vsebuje BPA.

Canpol babies otroška steklenica s slamico, 250 ml
6,57 € 6,04 €

Nov sistem slamice otrokom omogoča bolj enostavno pitje iz steklenice brez polivanja. Utež zadrži slamico pod nivojem pijače. Praktični ročaji se prilegajo vsaki otroški roki. Primerno za otroke od 9. meseca starosti. Idealna izbira za potovanja ali sprehode. Prostornina 250 ml. Steklenica ne vsebuje BPA.

Canpol babies steklenička s pitnikom Party, 120 ml
4,99 € 3,15 €

//Praktična steklenička s pitnikom iz kolekcije Canpol babies PARTY s kapaciteto 120 ml, se povsem preprosto napolni, zahvaljujoč širšemu grlu. Steklenica ne vsebuje BPA. Tudi vaš otrok bo sesal iz te steklenice, ki mu bo dala naraven občutek dojke.

b.box Rezervne slamice - steklenica za pitje
9,20 € 8,80 €

Dve rezervni slamici za steklenico, od znamke B.box. Slamice lahko operete v pomivalnem stroju in jih postavite v sterilizator. Izdelano brez uporabe BPA, ftalatov in PVC. Zgornji del slame je izdelan iz silikona, material znotraj plastenke je iz polipropilena.

b.box Univerzalni pas
9,20 € 8,77 €

Praktični pas ima prostor za imenovanje. Zanesljivo drži igračo, stekleničko ali dudko, lahko jo pritrdite na otroški voziček ali posteljico. b.box Univerzalni trak lahko ločite na 3 dele.

Babybjörn Lonček, 2 kosa
15,35 €

BabyBjörn lončki so idealen prvi lonček/kozarec za otroke, pri katerih je že opaziti, da se hočejo naučiti pitja iz odprtega kozarca kot njegovi starši. Od približno 8 mesecev. Lonček za najmlajše je zasnovan glede na to, kako pijejo majhni otroci. Enostavno oprijemljiv material in izrazite črte naredijo ta lonček udoben. In zaobljen zgornji rob je nežen do otroških ustnic.

Babymoov Kiinde TWIST Trial Pack preizkusni komplet
7,90 € 6,86 €

Preizkusni komplet za shranjevanje materinega mleka in hranjenje Babymoov omogoča sesanje materinega mleka neposredno v vrečke, ki jih lahko shranjujete, npr. pospravite na praktično stojalo in s tem zamrznete, in nato kasneje z njimi nahranite svojega otroka – **vse to brez razlivanja dragocenega materinega mleka! -Brez prisotnosti BPA. Primerno za otroke od 0 mesecev naprej.

Babymoov set barvnih skodelic, 3 kosi, 200 ml
14,90 € 13,74 €

Set 3 skodelice v večbarvnem dizajnu s tiskom iz ** Babymoov . Lončki so ** trpežni in prilagojeni za notranjo in zunanjo uporabo **. ** Uporne temperature od –20 ° C do +110 ° C **. Pranje v pomivalnem stroju Brez vsebnosti bisfenola A. **Prostornina: 200 ml.

Babymoov skodelica z ročajem, 180 ml
9,90 € 8,59 €

Skodelica brez kapljanja s silikonsko vrhnjo obdelavo, blagovne znamke Babymoovergonomskimi ročaji je varna v pomivalnem stroju. Primerno za starost 6 mesecev in več. Izdelano iz polipropilena brez bisfenola A. **Prostornina 180 ml.

Boon Snug lonček s pokrovčki in slamicami, 7 kosov
13,99 € 10,36 €

Lončki Snug znamke Boon lahko uporabljajo otroci, ki so dovolj stari, da pijejo sami, ampak ne dovolj, da pri tem ne bi polivali pijače. Pokrovi so izdelani iz 100 % silikona in jih lahko uporabite za katerikoli lonček s premerom 6,4–9,5 cm.

Boon Snug lončki za hrano, 2 kosa
13,99 € 10,36 €

Praktičen pomočnik, s katerim ne boste nikoli več hrane raztresli po tleh. Ti lončki za hrano znamke Boon lahko uporabljate doma in na poti. Piškote vstavite v lonček, ga pokrijete s silikonskim pokrovčkom in otrok si enostavno vzame ven toliko piškotov, kot jih potrebuje.

Canpol babies športna steklenica s silikonsko slamico
7,90 € 7,21 €

Otroška steklenica s prostornino 260 ml je primerna za otroke od 12. meseca dalje, ki že lahko pijejo sami. Ima profilirano obliko za praktičen oprijem. Opremljena je z mehko slamico, ki dopušča pretok tekočine le med sesanjem. Canpol babies športna steklenica s silikonsko slamico bo našla svojo mesto za uporabo na primer pri sprehodih.

Lässig kozarec iz bambusa Mug Bamboo Little Water
5,90 € 4,91 €

Naredite korak v pravo smer in kupite čudovit jedilni komplet, ki prihaja od nemškega proizvajalca Lässig. So ekološke in zato prijazne naravi in ob vsem tudi z domišljijsko zasnovo, zato bodo med vašimi malčki prav gotovo priljubljeni. Ne vsebuje težkih kovin, barvil ali kemikalij. Zdrava in elegantna alternativa plastičnim posodam. Odlično za otroke od 12 mesecev in več. Ni primerna za uporabo v mikrovalovni pečici, lahko pa se opere v pomivalnem stroju.

Lässig kozarec Mug Bamboo Glama Lama
5,90 € 4,28 €

Naredite korak v pravo smer in kupite čudovit jedilni komplet, ki prihaja od nemškega proizvajalca Lässig. So ekološke in zato prijazne naravi in ob vsem tudi z domišljijsko zasnovo, zato bodo med vašimi malčki prav gotovo priljubljeni. Ne vsebuje težkih kovin, barvil ali kemikalij. Zdrava in elegantna alternativa plastičnim posodam. Odlično za otroke od 12 mesecev in več. Ni primerna za uporabo v mikrovalovni pečici, lahko pa se opere v pomivalnem stroju.

LOVI skodelica z ročaji 360 Junior, 250 ml
10,06 € 8,40 €

Skodelica iz mehkega silikonskega materiala od kolekcije Indian Summer je drug korak k učenju samo-pitja. Na novo razvita silikonska skodelica ne vpliva na sesalni refleks. Trdna gumirana podlaga in profilirani protizdrsni ročaji za lažji ravnanje s skodelico. Prostornina 250 ml -Brez prisotnosti BPA.

b.box Univerzalen komplet za pitje
22 € 21,23 €

Praktičen komplet je idealen za dojenčke od prvega leta starosti. S skodelico je enostavno rokovati in zamenjati nastavke ali pokrove. b.box Univerzalni set za pitje ne vsebuje ftalatov, PVC ali BPA.

Canpol babies steklenička s pitnikom Toys, 250 ml
5,02 € 3,47 €

Igralna vrčka, ki se ne polni, je ena izmed vrčkov v ** Habermanovi zbirki ** za Canpol dojenčke. Vsebuje edinstven ventil proti razlitju, ki omogoča otroku, da pije neodvisno in ne da bi razlil tekočino. Namenjena je otrokom starejšim od 9 mesecev. Prostornina **250 ml.

Philips Avent lonček z ročaji Natural 2.0, 150 ml (SCF262/06)
9,99 € 9,50 €

Odlična cena

Dodatnih 20 % popusta na izbrane Philips Avent artikle s promo kodo PA20620. Akcija velja do 12. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog.
Naredite prvi korak od stekleničke do lončka Avent, ki je primeren tudi za čaj, v velikosti 150 ml. Idealno za učenje otroka, da pije sam.. Primerno za otroke, starejše od 4 mesecev. Vsebuje nastavek Natural s srednjim pretokom.
b.box steklenica s slamico
11,60 € 11,10 €

Steklenica s slamico je idealen pripomoček za otroke do 6 meseca starosti, saj bo olajšala prehod na klasičen kozarec. Slamica je opremljena z jekleno maso, ki se premika z njo, tako da jo je mogoče piti pod katerim koli kotom. b.box Slamnata skodelica ne vsebuje ftalatov, PVC ali BPA

Lässig otroška steklenica Adventure
14,77 € 11,18 €

Steklenica iz nerjavečega jekla za tople ali hladne napitke. Steklenica je opremljena z ročajem in je primerna za vsakodnevno uporabo. zaradi majhne teže jo lahko uporabljajo tudi manjši otroci. Steklenica je odličen pripomoček za hidracijo kadar ste na potovanjih ali v šolo. Izdelana je iz nerjavečega materiala in jo lahko operete v pomivalnem stroju. Ne uporabljajte v mikrovalovni pečici. Bodite pozorni pri vlivanju vroče pijače saj se lahko otrok opeče.

Philips Avent ustnik za lonček, mehki, 6m+, dvojni
6,99 € 6,50 €

Odlična cena

Dodatnih 20 % popusta na izbrane Philips Avent artikle s promo kodo PA20620. Akcija velja do 12. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog.
Mehki ustnik za Aventov lonček. Avent SCF 246/00. Primerno za otroke od 6. meseca naprej. V setu prejmeš dva kosa.
Philips Avent lonček s slamico, 300 ml
10,99 € 10,50 €

Odlična cena

Dodatnih 20 % popusta na izbrane Philips Avent artikle s promo kodo PA20620. Akcija velja do 12. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog.
Philips Avent lonček s slamico ima prostornino 300 ml. Primerno za starejše od 12. meseca starosti.
Canpol babies otroška steklenica s slamico, 350 ml
7,35 € 6,38 €

Nov sistem slamice otrokom omogoča bolj enostavno pitje iz steklenice brez polivanja. Utež zadrži slamico pod nivojem pijače. Primerno za otroke od 12. meseca starosti. Idealna izbira za potovanja ali sprehode. Prostornina 350 ml. Steklenica ne vsebuje BPA.

b.box Rezervne slamice - steklenica za pitje
9,20 € 8,80 €

Dve rezervni slamici za steklenico iz tritana, od znamke B.boxa. Slamice lahko operete v pomivalnem stroju in jih postavite v sterilizator. Zgornji del slame je izdelan iz silikona, material znotraj plastenke je iz polipropilena. Izdelano brez uporabe BPA, ftalatov in PVC