Spin Master Tačke na patrulji Darilni paket 6 avtomobili
34,30 € 31,75 €

Nova vozila True Metal Paw Patrol v darilnem kompletu. Ti neverjetni modeli izgledajo natanko tako, kot jih poznate iz svojih najljubših TV-serij. Zahvaljujoč številnim podrobnostim in grafikam, resničnim kolesom in kovinskim elementom so ti stroji pripravljeni za hitro reševanje.

Spin Master Tačke na patrulji Vzletno-pristajalna steza z dvigalom Meteor-16%
50 € 41,96 €

Odlična cena

Rešite Mighty Meteorja pred zlim robotom. Harold Humdinger in njegov hudičev robot sta ukradla Mogočni meteor in na tebi je, da ga rešiš. Chasea položite v njegov ekskluziven avtomobilček na izstrelitveno ploščo, potisnite ročico in ga potisnite z vzletno-pristajalne steze, da meteor rešite neposredno iz rok robota. Nato odklopite lansirno ploščad in poletejte po nebu.

Disney Paw Patrol PW12917 fantovski čevlji za v vodo
11,90 €

Disney fantovski čevlji za v vodo PW12917 s temo priljubljenih junakov iz risanke Tačke na patrulji bodo zaščitili noge vaših otrok pred ostrimi kamni v vodi ali grobim dnom otroškega bazena.

Spin Master osnovno vozilo Paw Patrol - Zuma
16 € 14,94 €

Zadnji kos!

Avtomobil za reševanje Paw patrulje s pravimi delovnimi kolesi za dirkanje! Vsebuje avtomobil z igračami in eno figuro iz priljubljene serije Paw Patrol. Vsaka figura ima značilno uniformo.

Nania avtosedež BeLine SP LX Paw Patrol
71,13 € 64,64 €

Zadnji kos!

Nania BeLine SP Luxe Paw Patrol je kakovosten in moden avtosedež, ki je primeren za otroke od 9 do 36 kg. Na voljo je tako v različici za fante in deklice. Nudi anatomsko oblikovan sedež in naslonjalo ter udobno prevleko. Med drugimi prednostmi je sistem side protect in nastavljiv naslon za glavo.

Nania otroški avtosedež BeLine SP Paw Patrol Boy 2020, Tačke na patrulji, za fante
66,80 € 57,93 €

Zadnji kos!

Avtomobilski sedež Beone Luxe iz francoske znamke Nania je enostavno vgraditi v vaše vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Sistem stranske zaščite in udobno oblazinjenje bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje vašega malčka. Sedež je anatomsko oblikovan in zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu lahko prevaža majhne potnike od 9 do 36 kg.

Spin Master osnovno vozilo Paw Patrol - Sky
16 € 14,90 €

Zadnji kos!

Avtomobil za reševanje Paw patrulje s pravimi delovnimi kolesi za pravilno dirkanje! Vsebuje avtomobil z igračami in eno figuro iz priljubljene serije Paw Patrol. Vsaka figura ima značilno uniformo.

Nania avtosedež BeLine SP, Paw Patrol
60,58 € 56,25 €

Zadnji kos!

Avtosedež Nania BeLine SP s potiskom Paw Patrol je udoben sedež s stransko zaščito in 5-točkovnim varnostnim pasom. Ta se lahko prilagaja glede na otrokovo višino in je primeren od 9 do 36 kg.

Spin Master Tačke na patrulji Žareče junaško vozilo z zvoki - Rocky
22,50 € 21,07 €

Zadnji kos!

Izboljšane šape so pripravljene za akcijo v svojih naloženih avtomobilih. Vozila so opremljena z lučmi, zvočnimi efekti in vrtečimi se kolesi, zahvaljujoč temu se premika za 360 stopinj v vse smeri. Pridružite se svojim najljubšim junakom s Tačk na Patrulji na super napolnjeni reševalni misiji.

Jerry Fabrics otroška brisača Tačke na patrulji PP201
9,20 € 7,50 €

Zadnji kos!

Otroška brisača iz blagovne znamke Jerry Fabrics z izvirnim čudovitim motivom Paw Patrol/Tačke na patrulji, katero bodo imeli otroci prav gotovo radi. Cenili boste ne samo veseli videz, zaradi katerega bodo vaši trenutki po kopeli prijetni, temveč tudi visokokakovosten 100 % bombaž material, ki je kot nalašč za otroško kožo.

Mondo toys komplet za igro v pesku Bag-set Paw Patrol
10,80 € 9,86 €

Zadnji kos!

S tem peskovnim setom boste imeli vse skupaj. Vzemite nahrbtnik in se odpravite na vrt ali peskovnik. Priljubljena tema Paw Patrol. Izdelano iz kakovostne trdne plastike.

Spin Master Tačke na patrulji Osnovno vozilo Marshall
16,10 € 14,81 €

Za volanom posedite psička Marshalla in vozite avto, ki ga poganjajo prava kolesa. Vsaka figura iz Tačke na patrulji nosi značilno uniformo. Izberite najljubšega psa in se odpeljite na prireditev.

Spin Master Tačke na patrulji preobrazba Chase vozila
40,40 € 38,46 €

Pridružite se Chaseu na akcijski superjunaki reševalni pustolovščini s svojim preoblikovalnim vozilom Powered Up. Ko pride do težave, preklopite vozilo v način napajanja. Preprosto potisnite spojler: stranice vozila odprite, da razkrijete podrobnosti na straneh vozila, prosojne podrobnosti okrog koles in dvojne raketne lansirne naprave – izstrelite rakete in odstranite ovire. Ko nevarnost popusti, preprosto pritisnite mehanizem in se vrnite v običajen videz vašega stroja.

Jerry Fabrics Tačke na patrulji 259 posteljnina
22,64 €

Kakovostna bombaćna posteljnina v dizajnu Tačke na patrulji. Dimenzije odeje so 140 × 200 cm, dimenzije vzglavnika pa 70×90 cm. Zapenja se na zadrgo Potisk je oboje stranjski Material: 100 % bombaž

Spin Master Tačke na patrulji darilni set 6 terenskih avtomobilov
34,50 € 31,65 €

Novo

Vozila Tačke na patrulji True Metal v darilnem paketu so zasnovana, kot terenska vozila z velikimi kolesi. Ti neverjetni modeli so natanko podobni tistim, ki jih poznate iz svojih najljubših Tv-serij. Zahvaljujoč številnim podrobnostim in grafikam, pravim kolesom in kovinskim elementom so ti stroji pripravljeni za hitro reševanje.

Spin Master Paw patruljirajo dve reševalni vozili v enem Marshallu
43,47 €

To 2v1 gasilsko vozilo lahko spremenite v dve reševalni vozili. Samo pritisnite na gumb. Naložite Marshall in Rubble v vozilo in pritisnite gumb, da pomagate svojim prijateljem. Po potrebi se vozilo razdeli na eno super hitro vozilo z lovi in ​​na drugo trikolesno vozilo s posebno vlečno kljuko.

Spin Master Tačke na patrulji velika sestavljanka, 12 kosov
24,10 € 22,55 €

Vsak kos sestavljanke odkriva barvito, akcijsko podobo slike ekipe iz Tačk na patrulji. Sestavljanka postaja težja za še večji izziv. Otroci lahko začnejo s preprostimi slikami z manj deli in potem ustvarijo zahtevnejše slike.

Spin Master Tačke na patrulji Človek, ne jezi se
13,70 € 12,93 €

Uživajte v klasični igri v novi obliki z junaki priljubljene serije Tačke na patrulji. Kdo bo z metom kock najsrečnejši in bo svoje može najprej odnesel v hišo?

Spin Master Paw Patrol Igralni avtomobil z Marshallom na daljinsko upravljanje
31,30 € 30,45 €

Upravljajte vozilo najljubšega junaka Marshalla, iz Tačk na patrulji, s pomočjo daljinskega upravljalnika. Tudi najmanjši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil z igračami s premikanjem naprej ali s premikanjem nazaj, ali pa, da se igrača tudi obrne. Pravi dogodek s Marshallom!

Spin Master vozila s svetlečim efektom Tačke na patrulji - Rubble
22,50 € 21,19 €

Novo

Ekipa superjunakov Paw Patrol Myghty Pups je pripravljena na ukrepanje. Tokrat je vsak junak v svojem super vozilu, ki je opremljeno z lučmi, zvoki in resničnimi kolesi. Pritisnite gumb na sprednjem delu vozila, da vklopite luči in zvoke. Prozorni elementi na vozilu zasvetijo in sprožijo zvočne učinke.

Nania avtosedež Befix SP Paw Patrol
52,44 € 47,76 €

Nania Befix SP Paw Patrol je primeren za otroke od 15 do 36 kg in je na voljo tako v različici za dekleta, kot tudi za fante Zagotavlja močan oblazinjen in nastavljiv vzglavnik za primerno udobno potovanje tudi na dolgih potovanjih.

Yetty B387 fantovska kapa
10,99 €

Bombažna fantovska kapa znamke Yetty s potiskom priljubljenih likov iz serije Tačke na patrulji.

Spin Master Paw Patrol Igralni avtomobil s Chase na daljinskem upravljalniku
31,30 € 30,94 €

Upravljajte vozilo najljubšega junaka Chasea, iz Tačk na patrulji, s pomočjo daljinskega upravljalnika. Tudi najmanjši otroci lahko nadzorujejo ta avtomobil z igračami s premikanjem naprej ali s premikanjem nazaj, ali pa, da se igrača tudi obrne. Pravi dogodek s Chaseom!

Spin Master Tačke na patrulji Osnovno vozilo Chase
16,10 € 14,83 €

Posedite psičko Chase za volan in zaženite avto, ki ga poganjajo prava kolesa. Vsaka figura iz Tačke na patrulji nosi značilno uniformo. Izberite najljubšega psa in se odpeljite na prireditev.

Spin Master igra spomina Tačke na patrulji, 48 kosov
9,50 € 8,90 €

Novo

Igrajte to klasično spominsko igro, ki je zdaj zasnovana z vašimi najljubšimi liki iz serije Paw Patrol. Otroci igrajo opazovanje in njihov spomin z igranjem s svojimi junaki. Vsebuje 48 kartic s slikami junakov iz serije Paw Patrol.

Spin Master Tačke na patrulji Marshall-ovo preobrazbeno vozilo
40,40 € 38,52 €

Pridružite se Marshallu v ** akcijski superjunaaški zgodbi** – tukaj je reševalna pustolovščina s svojim transformacijskim vozilom Powered Up. Ko pride do težave, preklopite vozilo v način napajanja. Preprosto potisnite spojler: odprite stranice vozila, razkrijete podrobnosti na straneh vozila, prosojne podrobnosti okrog koles in dvojne raketne lansirne naprave – izstrelite rakete in odstranite ovire. Ko nevarnost popusti, preprosto pritisnite mehanizem in se vrnite v običajen videz vašega stroja.

John žoga za skakanje Paw Patrol, 500 mm
8,70 € 7,92 €

Žoga za skakanje z motivom Paw Patrol za vaše aktivne otroke je odlično orodje za izkoriščanje otrokovega prostega časa, hkrati pa ima športno in rehabilitacijsko uporabo. Žoga za skakanje ima praktična držala, ki nudijo večjo varnost. Maksimalna obremenitev je 50 kg.

Spin Master Tačke na patrulji Ryderjeva tablica z zvoki
22,50 € 21 €

Novo

Pomagajte junakom Tačke na patrulji rešiti dan s Ryderjevo tablico. Tako kot v seriji lahko tudi s Ryderjevim tabličnim računalnikom pokličite Tačke na patrulji takoj, ko se pojavi težava. Kolo obrnite navzgor in izberite Chasa, Marshalla, Rubbla, Skye, Rockyho ali Zuma. Ko izberete Tačko, bo luč na sredini zasvetila in zaslišali boste edinstven zvok, ki ga poznate iz serije.

Spin Master Tačke na patrulji patrulja Super vozila s svetlobnim učinkom Chase
23 € 20,81 €

Ekipa superjunakov Paw Patrol Myghty Pups je pripravljena na ukrepanje. Tokrat Chase v svojem super vozilu, ki je opremljeno z lučmi, zvoki in resničnimi kolesi. Pritisnite gumb na sprednjem delu vozila, da vklopite luči in zvoke. Prozorni elementi na vozilu zasvetijo in sprožijo zvočne učinke.

Spin Master Domine Tačke na Patrulji
11,99 € 8,74 €

Igra domine z motivom priljubljene otroške risane serije Tačke na Patrulji. Pakirano v priročni kovinski škatljici.

Jerry Fabrics otroška rjuha Paw Patrol PP122
11,58 € 11,15 €

Simpatični komplet posteljnine Jerry Fabrics z motivom priljubljene risanke Paw Patrol. Izdelana je iz 100% bombaža ter se ponaša s primernim zategovanjem na gumo na vogalih. Velikost rjuhe je 90 × 200 cm.

Jerry Fabrics brisača Paw Patrol PP060
8,94 € 7,40 €

Brisača je izdelana iz 100% bombaža z motivom najljubših glavnih likov iz animirane serije Tačke na patrulji. Dimenzije 70 × 140 cm, teža: 310 g/m2 Z brisačo znamke Jerry Fabrics bodo zadovoljni vsi otroki in ljubitelji te serije.

Spin Master Tačke na patrulji krhki stolp
9,56 €

Stolp je zabavna dinamična igra, v kateri je naloga prevzeti gradbene dele in jih postaviti. Barvna kocka določa barvo kosa, ki ga je treba narisati. Kdor med premikom poruši stolp, izgubi.

Spin Master Tačke na patrulji Razgradljivo letalo
109 € 98,63 €

Drzne akcije zahtevajo drzno ekipo. To letalo 2v1 je prenosna osnova, ki je vedno tam, kjer jo najbolj potrebujete. Z enim samim gibom se letalo spremeni v poveljniški center. Ryderja postavite v pilotsko kabino in napolnite vrtalko diska. Ali pritisnite gumb, da ga pošljete v akcijo v mini borcu.

Nania Topo CF Paw Patrol jahač
22,20 € 17,04 €

Udoben sedež TOPO CF PAW PATROL, od francoske znamke Nania, ima ojačano oblazinjenje, ki otrokom zagotavlja udobje tudi pri daljših vožnjah. Motiv najljubših junakov otroške serije Paw Patrol bo zagotovo všeč vašim otrokom. Sedež je omejen s tritočkovnim pasom, ki služi tudi za zadrževanje otroka.

Spin Master Tačke na patrulji Žareče junaško vozilo z zvoki - Sky
22,50 € 20,83 €

Novo

Izboljšane šape so pripravljene za akcijo v svojih naloženih avtomobilih. Vozila so opremljena z lučmi, zvočnimi efekti in vrtečimi se kolesi, zahvaljujoč temu se premika za 360 stopinj v vse smeri. Pridružite se svojim najljubšim junakom s Tačk na Patrulji na super napolnjeni reševalni misiji.

Spin Master vozilo s svetlečim učinkom Tačke na patrulji - Zuma
22,50 € 21,35 €

Novo

Ekipa superjunakov Paw Patrol Myghty Pups je pripravljena na hitre akcije. Tokrat je vsak junak v svojem super vozilu, ki je opremljeno z lučmi, zvoki in resničnimi kolesi. Pritisnite gumb na sprednjem delu vozila, da vklopite luči in zvoke. Prozorni elementi na vozilu zasvetijo in sprožijo zvočne učinke.

John Paw Patrol otroški šotor
22,90 € 20,58 €

Ta čudovit šotor z motivom Paw Patrol prinaša radost fantom in dekletom. Po pustolovščinah na vrtu se lahko otroci skrijejo v šotor, kjer si odpočijejo ali pokličejo prijatelje. Del za odpiranje je mogoče pritrditi na palice, da ostane trajno odprt.

Spin Master Tačke na patrulji Velika stražna stolpnica za super junaka
182,30 € 168,48 €

Tačke na patrulji – vsi so pripravljeni za akcijo s Stražarnega stolpa. Na ploščad dvigala postavite figuro Chase, jo spustite in prek megafona naznanite s posebnim signalom. Vseh 6 figur (prodaja ločeno) se lahko prilegajo na stolp. Vsak ima svoje mesto, poudarjeno s svojo najljubšo barvo. Chase-a pritrdite na posebno sponko, tako da se lahko neposredno prekima s svojim vozilom.

Spin Master Tačke na patrulji darilni set 8 figur z dodatki
27,90 € 25,97 €

Novo

Svet figur priljubljenih junakov iz serije Tačke na patrulji in njihovih zlonamernih kopij iz Mačje katastrofe. Darilni paket vsebuje 8 figur in dodatke. Vsaka figura je oblečena v klasično uniformo, zahvaljujoč podrobnostim vseh dodatkov pa lahko oživi like iz serije. Pridružite se svojim najljubšim članom Paw Patrol in Cat Disasters za vožnjo po neskončnih avanturah.

Winning Moves igra Match Paw Patrol
13,20 € 13,03 €

Če so vam všeč hitre in vznemirljive igre, je Match kot nalašč za vas! Odlična igra, ki ni odvisna samo od logičnega razmišljanja in spretnosti, ampak tudi od sreče! Osnovno načelo igre je združiti 5 enakih slik na eni liniji, preden nasprotnik uspe. Poleg tega je celotna igra v neverjetni roza izvedbi z motivom L.O.L.

Spin Master Tačke na patrulji Večfunkcijski reševalni avtomobil
139 € 128,17 €

Novo

Veliki policijski večnamenski avtomobil junak Chase iz serije Tačke na patrulji. V tem ogromnem avtomobilu je 5 neverjetnih vozil v enem. Set vključuje številne funkcije, vključno z lučmi in zvočnimi efekti. Uživajte v pravi zabavi s prijatelji priljubljene otroške serije Tačke na patrulji!