Scruffs Expedition ležišče limeta
32,40 €

Zadnji kos!

Expedition ležišče lv barvi limete nudi udobje, saj je izredno mehko. Izdelano je iz čvrste in močne tkanine.

Dog Fantasy ovalna blazina za psa, siva
27,25 € 25,20 €

Zadnji kos!

Blazina za psa ima prešito prevleko, ki jo lahko operete v pralnem stroju. Notranja obloga je mehka zaradi poliestrske niti, ki zagotavlja maksimalno udobje za vašega hišnega ljubljenčka. Dog Fantasy ovalna blazina je primerna za vsakega psa.

Akinu tanjša blazina za pse in mačke Gold
15,90 € 6,30 €

Luksuzna zlata blazina za velike in majhne pse ter mačke, izdelana iz izjemno lahkih votlih vlaken z reliefnim vzorcem in termo slojem. Na voljo je v velikostih S, M in L.

Akinu tanjša blazina za pse in mačke Bronz
10,90 € 6,40 €

Zadnji kos!

Luksuzna blazina za velike in majhne pse ter mačke, izdelana iz izjemno lahkih votlih vlaken z reliefnim vzorcem in termo slojem. Na voljo je v velikostih S, M in L.

Akinu blazina za pse in mačke Bronz
22,90 € 21,20 €

Luksuzna bronasta blazina za male in velike pse ter mačke, izdelana iz zelo lahkih votlih vlaken s termo slojem. Na voljo v 3 velikostih: S, M, L.

Dog Fantasy postelja za psa z rdečo blazino
20,50 €

Postelja za psa z vodotesno površino je praktična in udobna zaradi svojih poliesterskih vlaken. Ne absorbira dlak. Dog Fantasy Pelech postelja za psa ima blazino v rdeči barvi, katero je moč prati.

Akinu Gold blazina za pse, štirikotna
25,60 €

Luksuzna zlata blazina za majhne in velike pse iz izredno fine tkanine z reliefnim vzorcem s TERMO slojem. Na voljo v štirih velikostih.