Come-for 3D Chrome vzmetnica, 90 x 190 cm

Come-for 3D Chrome vzmetnica, 90 x 190 cm

Come-for
Številka: 2508432011
Chrome vzmetnica blagovne znamke Come-for s slojem kokosa. Nudi maksimalno trdoto spalne podlage. Celoten opis

199 €
176,41 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2508432011

Predstavitev

Come-for vzmetnica 3D Chrome

Vzmetnica 3D Chrome je vsestransko toga in nudi maksimalno trdoto. Ponaša se s slojem kokosa in vzmetnim blokom eXtra z možnostjo obremenitve 160 kg na človeka. Ležišče je višine 22 cm in spada med trda ležišča. Ima antialegijsko prevleko in nudi zaščito proti pršicam. Je dvostransko, za pomoč pri obračanju pa vsebuje tudi ročaje. 

Prednosti

 • Come-for Extra vzmetnice: Ponašajo se z zanesljivostjo in močjo. Vsi materiali in postopki sestavljanja ležišč so bili skrbno testirani in preverjeni. Serija predstavlja trda in trajna ležišča, ki vas ne bodo razočarala.
 • eXtra žepkaste vzmeti: Vzmeti so dolžine 152 cm s 7 navoji. Maksimalna obremenitev znaša 3,22 kg na eno vzmet, koeficient stiskanja pa je 44 %. Visokoogljične jeklene vzmeti iz kaljene žice prenašajo dolgoročne visoke obremenitve brez deformacije. Pocket Spring eXtra vzmeti so stisnjene za 50 % preden so vstavljene v samostojne žepke, zato nudijo podporo telesu in togost.
 • Kokos: Kokos se ponaša s trdoto in elastičnostjo, ki sta ključni lastnosti ortopedske vzmetnice za oporo hrbtenice. Material je narejen iz kokosovih vlaken, impregniran ter odporen na zlome in vlago. Ne ovira prezračevanja in preprečuje razvoj mikroorganizmov.
 • Stress Free tehnologija: Ta tehnologija razbremeni telo statične elektrike, ki je pogost razlog za slabo počutje in nesproščenost. Posebna vlakna v tkanini omogočajo kakovosten spanec celotno življenjsko dobo ležišča.
 • Air Flow tehnologija: Tehnologija zagotavlja higieno vzmetnice in preprečuje razvoj mikroorganizmov. Po celotni površini ležišča je nameščena zračna mrežica, ki tako omogoča neovirano gibanje zraka in prezračuje vaš spalni prostor.
 • MultiSense tehnologija: Zaradi kombinacije različnih materialov omogoča udoben spanec na obeh straneh ležišča.
 • Ortho+ tehnologija: Višina ležišča, togost mehkih plasti in Pocket Spring eXtra žepkaste vzmeti zagotavljajo ortopedsko oporo pri spreminjanju položaja med spanjem.
 • Fix Force termolepilo: Ojačano termolepilo poskrbi, da so povezave med materiali trdne in da plasti ne izgubijo prvotne oblike.
 • Coats nit za šivanje: Za dolgo življenjsko dobo in zanesljivost ležišča poskrbijo šivi z ojačanim sukancem.
 • Kevlar tkanina: Tkanina se ponaša z visoko gostoto in izpolnjuje evropske varnostne zahteve. Nudi suho spalno površino in higieno, odporna je na obrabo ter odstranjuje vlago.
 • Kontur 360 robovi: Širina okvirja je v primerjavi s standardnim povečana za 60 %. Ležišča so med uporabo izpostavljena deformaciji, Kontur 360 pa povečuje zanesljivost in zmanjšuje pritiske. Ležišče zato ohranja prvotno obliko dlje časa.

Tehnične podrobnosti

Višina 22 cm
Trdota trda
Jedro žepkaste vzmeti eXtra
Materiali prevleka Kevlar, sintepon, 3d trak, Spring Foam, termofilc, Pocket Spring eXtra, kokos
Dvostranska vzmetnica da
Zaščita proti pršicam da
Antialergijska prevleka da
Ročaji da

Garancija: 5 let