Najnižja cena Letna in zimska pokrivala za bazene

Široka ponudba izdelkov iz kategorije Pokrivalo za bazen. Na mimovrste=) lahko poleg vrtne opreme, tehnike in dekoracije, najdete tudi profesionalno orodje, ki bo vaše delo naredilo bolj učinkovito in zabavno.

Prikaži več
 • Naročila dostavljamo po celotni Sloveniji.
 • Svoje izdelke lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • Če potrebujete pomoč, se lahko vedno obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več možnosti plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • V primeru, da vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Ne pozabite pogledati tudi izdelkov v akciji. Prav tako lahko izdelke iz kategorije Pokrivala za bazene filtrirate po najnižji ceni ali najboljši oceni s strani drugih kupcev.

Na mimovrste=) lahko najdete več kot 700.000 izdelkov. Priporočamo pa tudi ogled podobnih kategorij kot npr. Masažni bazeni, Vgradni bazeni, Montažni bazeni, Podloge za bazen in Oprema za bazene.

Bestway solarno pokrivalo 58060
36x

Bestway solarno pokrivalo 58060

9,29 €
Zadnji kos!

Solarna plahta za bazene tipa Power Steel, za ogrevanje vode in delno pokritost. Ponjava za bazen ima premer 2,10 m in ohranja vodno površino brez neželene umazanije in naplavin. Bestway 58060 vzdržuje čistočo in izboljšuje toplotno udobje z rednim osveževanjem.

Dostava Mimovrste
Bestway Pokrivalo za bazen s strukturo 305 cm

Bestway Pokrivalo za bazen s strukturo 305 cm

9,80 €

Pokrivalo Bestway za bazene velikosti 305 cm, je primeren za vse bazeni s kovinsko konstrukcijo s podobnim premerom. Pzagotavlja odlično zaščito pred dežjem in odtekanjem umazanije v bazen, ko ga ne uporabljate. Hkrati pokrov preprečuje izhlapevanje vode in zaščitnih kemikalij. Namestitev pokrivala

Partner: Aga24 SI
Bestway Pokrivalo za bazen 400x211x81 cm

Bestway Pokrivalo za bazen 400x211x81 cm

11,50 €

Pokrivalo za bazen Bestway, 400×211×81 cm, zagotavlja odlično zaščito pred dežjem in umazanijo, ki padata v bazen, ko ga ne uporabljate. Hkrati pokrov preprečuje izhlapevanje vode in zaščitnih kemikalij. Namestitev pokrivala na bazen je zelo preprosta, samo povlecite pokrivalo čez rob bazena in ga z

Partner: Aga24 SI
Bestway pokrivalo za bazen 282 x 196 cm 58442
16x

Bestway pokrivalo za bazen 282 x 196 cm 58442

11,79 €

Pokrivalo za bazen Bestway Frame Pool model 282 × 196 cm, ki bazen ščiti pred razno umazanijo, ki vam prepreči brezskrbno kopanje v vašem bazenu.

Dostava Mimovrste
Marimex solarno pokrivalo za bazen 3,05 m, črno - Odprta embalaža

Marimex solarno pokrivalo za bazen 3,05 m, črno - Odprta embalaža

12,35 €
Zadnji kos!

Profesionalno črno solarno pokrivalo je popolno za ponovno segrevanje vode in dobro ohranja temperaturo vode čez noč. Poleg tega deloma tudi ščiti pred padavinami. V primerjavi s ponjavami v modri barvi, je črna ponjava bolj učinkovita, saj preprečuje dostop svetlobe do vode in zmanjšuje nastajanje alg. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste