LEGO Kip svobode, Arhitecture21042

LEGO Kip svobode, Arhitecture21042

Številka: 1219670
Odkrijte Kip svobode iz LEGO® Architecture, ki predstavlja popolno mešanico arhitekture in kiparstva. Postavite ga doma ali v pisarni. Celoten opis
109,99 €
Vključno z DDV
79,02 €
-28%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
3.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1219670

Predstavitev

LEGO Kip svobode, Arhitecture21042

Pridružite se praznovanju monumentalne arhitekture in kiparstva z naborom 21042 Kip svobode iz LEGO® Architecture. Ameriški simbol svobode se dviga na več kot 90 metrih nad Liberty Island v New Yorku in pozdravlja jadralce iz vsega sveta. Ta impresivna LEGO interpretacija zvesto reproducira harmonično kombinacijo skulpture in arhitekture z osupljivim podstavkom in podrobnimi balkoni. Kip ima ogrinjalo, dvignjeno roko z baklo, krono s sedmimi kraki in ploščo v levi roki. Z avtentično peščeno zeleno in bež barvo ter detajli, ta kip ponuja bogato arhitekturno izkušnjo za vse, ki jih zanima arhitektura, potovanja, zgodovina in oblikovanje. Lahko ga tudi razstavite doma ali v pisarni.

Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve.

Anker Soundcore Liberty Lite

Glavne lastnosti

  • LEGO® Architecture predstavlja resnično arhitekturno znamenitost, Kip svobode
  • Vsebuje podrobno prefinjeno stavbo z balkoni in kip s 7-krako krono, ploščo in gorečo baklo
  • Brošura, ki vsebuje informacije o oblikovanju, arhitekturi in zgodovini stavbe (samo v angleščini in francoščini). Prevod v drugih jezikih je mogoče prenesti na LEGO.com/architecture)
  • LEGO® Architecture praznuje svet arhitekture in uporablja LEGO kocke kot sredstvo. Ta serija je bila ustvarjena za vse, ki jih zanima potovanje, oblikovanje, arhitektura in zgodovina.

Tehnične podrobnosti

Število delcev 1 685
Dimenzije 44 × 14 × 14 cm
Primerno za otroke od 10 leta starosti