LEGO DUPLO® 10934 Živali - kreativni set-20%
64,99 € 51,99 €

Zadnji kos!

Na samo prizorišče prihajajo opica, tiger, toucan, panda, slon, žirafa, krokodil, pingvin in kit – in so lepši kot kdajkoli prej! Kocke in kosi so narejeni tako, da so primerni za majhne roke otrok, zato se bodo z njimi zelo zabavali. Gradite hiše, podaljšajte vrat žirafe in pazite na odpiranje ust krokodila.

LEGO Duplo® Town 10932 Rušenje na gradbišču-20%
64,99 € 51,99 €

Zadnji kos!

Starši in otroci lahko porušijo majhno hišo skupaj z rušilno kroglo, očistijo gradbišče z buldožerjem in nato prinesejo nove gradbene materiale v tovornjaku. Model krogle za rušenje bo predšolskim otrokom omogočil, da raziščejo možnosti odprte igre, hkrati pa razvijejo pomembne telesne in kognitivne spretnosti, ki jim bodo lahko koristile skozi celo življenje.

LEGO DUPLO Town 10840 Veliki semenj-27%
84,99 € 61,30 €

Odprodaja

Konec tedna je čas za družinsko zabavo z modernimi LEGO® DUPLO® figurami – pojdimo na pisani veliki semenj. Malčki bodo uživali med sestavljanjem velikega kolesa, ki ga bodo nato zavrteli, da bodo opazovali, kako se premikajo sedeži, zavrteli bodo vrtiljak z zobniki in štirimi jahalnimi konji, ter se spet in spet spuščali po vijugastih toboganih. Po sejmišču lahko zapeljejo tudi mali vlakec in obiščejo sladoledarja, odpnejo ogromni sladoled ter ga podarijo mamici ali očku! V kompletu je pet DUPLO figur.

LEGO DUPLO Town 10875 Tovorni vlak-22%
129,99 € 101 €

Odlična cena

LEGO® DUPLO® 10875 Tovorni vlak je zaradi enostavnosti uporabe in veliko interaktivnih elementov primeren za tudi najmanjše. Otroci lahko postanejo strojevodje s tehnologijo motorja Push & Go – Vlak se začne premikati z nežnim potiskom naprej ali nazaj in ustavi bodisi s pridržanjem ali z dvignjenimi tirnicami. Pomagajte jim na tirnice postaviti 5 barvnih kock, s katerimi bodo zaustavili vlak. Vklopite ali izklopite luči, ustavite oskrbo goriva, spreminjajte smer vožnje in ustavite, kjerkoli želite.

LEGO DUPLO 10901 Gasilski avto-20%
19,99 € 15,99 €

Odlična cena

Igrajte scenarije iz resničnega življenja z dodelanim setom LEGO® DUPLO® Moje mesto. Požarno vozilo je mogoče zelo preprosto sestaviti – med drugim vključuje tudi predal za odpiranje in nagibno lestev. Vaši najmlajši bodo navdušeni nad tem, da pomagajo gasilcem rešiti ljubko mačko iz vrha krošnje drevesa!

LEGO Mickeyjeva počitniška hiša DUPLO 10889-24%
54,99 € 41,40 €

Zadnji kos!

Obiščite Mickeyjev dom Disney in uživajte v domišljijski igri z miškom Mickeyjem in z njegovimi prijatelji. To preprosto hišo, ki jo je mogoče zgraditi, lahko uredite v različici za poletje ali za zimo. Poleti bodo otroci imeli veliko zabave z zalivanjem rož z Minnie Mouse, ki se nahaja na letalu z Goofyjem – skušaj bosta lahko srkala okusen čaj na vrtni mizi. Streho se lahko spremeni tudi v snežno belo – s katero se bo vaš mali gradbinec nenadoma znašel na prisrčni zimski pustolovščini. S Mickey Mouseom se bo lahko odpravil na sankanje in srkal topel čaj ob kaminu.

LEGO DUPLO 10907 Živali sveta-37%
109,90 € 69 €

Zadnji kos!

Pokažite svojemu otroku različne živali in okolja, ki jih najdete na svetu! Odpravite se na safari do afriške savane in se igrajte z oponašanjem leva in žirafe, opazujte simpatične gozdne živali med kanujem na gozdni reki, zgradite peščeni grad na tropski plaži in opazujte kite iz Južnega pola.

LEGO tropski otok DUPLO 10906-20%
64,99 € 51,99 €

Zadnji kos!

Spodbujajte čustveni razvoj in razvoj finih motoričnih sposobnosti vašega malčka s pomočjo domiselne igre z zabavnimi elementi in raziskovanjem sveta živali med pustolovščino v džungli! Z veliko barvitimi živalmi v tem velikem in barvitem kompletu DUPLO lahko vaš malček igra nešteto likov in se ob tem nauči veliko novih stvari.

LEGO DUPLO® 10899 Grad ledenega kraljestva-33%
56,99 € 37,70 €

Odprodaja

Pridružite se Elsi, Anni in Olafu v ledenem kraljestvu in uživajte v domišljijskem igranju. Uživajte v kreativni zabavi s snežakom Olafom. Igranje s priljubljenimi liki iz ledene dobe pri Disneyju pri vaših malčkih spodbuja razvoj govornih in finih motoričnih veščin ter socialne in čustvene zavesti.

LEGO Duplo® Town 10931 Nakladalec in tovornjak prekucnik-20%
19,99 € 15,99 €

Zadnji kos!

Otroci in starši lahko ustvarjajo skupaj z dvema figurama delavcev, tovornjakom s prekucnikom in bagerjem z vrtečo se kabino in premično lopato. Otroci bodo razvijali svoje spretnosti med vožnjo in opravljanjem nalog. Tovor lahko naložite na zadnji del tovornjaka. Pazite – tovornjak lahko vsak čas strosi vsebino!

LEGO DUPLO 10847 številski vlak-22%
19,99 € 15,40 €

Odlična cena

Lego Duplo številski vlak, ki najmlajšim pomaga pri učenju štetja. otrok bo pri igri užival in se hkrati še učil.

LEGO DUPLO Town 10882 Tirnice-23%
19,99 € 15,20 €

Zadnji kos!

Odprite vrata neskončnim možnostim in s svojimi najmlajšimi postavite odlično železniško progo za nov ali obstoječ DUPLO vlak s kompletom 10882 Tirnice od LEGO® DUPLO®. Zahvaljujoč železniškim križiščem, postankom, možnostjo izklopa in kombinacijo ukrivljenih in ravnih tirov, komplet prinaša veliko zabave!

LEGO DUPLO Town 10872 Dodatki za vlak - most in tirnice-27%
26,99 € 19,70 €

Odprodaja

Dodajte ta LEGO® DUPLO® komplet 10872 Dodatki za vlak – most in tirnice k novemu ali obstoječemu DUPLO vlaku in razvijajte sposobnosti vaših najmanjših med gradnjo proge in visokega mostu. Na stezo postavite rumeno kocko, zaradi katere se kompatibilni DUPLO vlaki združijo, takoj, ko vanjo udarijo.

LEGO DUPLO 10924 Dan dirke Strele McQueen-20%
32,99 € 26,39 €

Odlična cena

Začnite domišljijo otrok s pomočjo najljubših likov iz filmske risanke Avtomobili iz studiev Disney in Pixar. V kompletu boste našli dva montažna modela. Ko se spektakularne dirke konča, lahko otroci model spremenijo v Dajzovo avtomobilsko delavnico. Medtem ko mali vozniki dirkajo, popravljajo avtomobile in si izmišljajo svoje zgodbe, razvijajo subtilne motorične in čustvene sposobnosti, ki jim bodo ostale za celo življenje.

LEGO DUPLO 10871 Letališče-20%
26,99 € 21,48 €

Odlična cena

Odigraj prizore iz resničnega življenja v LEGO® DUPLO® mestu: prepoznavnem svetu s sodobnimi DUPLO figurami. S svojim malčkom sestavi letališče in čudovito letalo, da bodo lahko vsi potniki poleteli pod nebo.

LEGO Duplo 10919 Batmanova jama-20%
36,99 € 29,59 €

Zadnji kos!

Joker™ je pobegnil iz zapora! In zdaj se mora vaš mali superheroj združiti s Batmanom in Robinom, da bi ujel negativca. Pomagajte svojemu otroku voziti Batmobile – izstopite iz Batmanove jame, stopite nanjo, lovite se po Jokerju in se izogibajte njegovi zeleni sluzi.

LEGO DUPLO 10870 Živali na kmetiji-20%
9,99 € 7,99 €

Odlična cena

Vsi ljubitelji živali bodo uživali sestavljanju in igri s kokoško, pujsom, teličkom in muco. Kocke so preproste za sestavljanje in odlična vaja za zgodnje razvijanje ročnih spretnosti. V kompletu so 4 figurice živali.

LEGO DUPLO 10886 Moja prva vozila-21%
19,99 € 15,71 €

Odlična cena

Predšolski otroci bodo želeli zgradili in preuredili barvne avtomobile in letala z LEGO® DUPLO® Moje prvo vozilo. Sestavite modele helikopterjev, taksijev, smeti in gasilskih vozil s pomočjo DUPLO kock – lahko boste združili in ustvarajli neskončne količine vozil in drugih stvaritev.

LEGO DUPLO 10908 Letalo-20%
9,99 € 7,99 €

Odlična cena

Sestavljanje igrače prispeva k razvoju jezikovnih in socialnih veščin s pomočjo pripovedovanja zgodb in dogodivščin s pomočjo igrače. Poletite z letalom in uživajte!

LEGO DUPLO 10921 Laboratorij superjunakov-20%
31,60 € 25,28 €

Zadnji kos!

Poimenujmo vse majhne superjunake. Iron Man, Spider-Man in Captain America potrebujejo pomoč v laboratoriju Iron Mana. Popravite motocikel Captain America z neverjetnimi orodji in vso dodatno opremo. Težke in velike tovore dvignite z žerjavom. Pritrdite kavelj na motocikel in potegnite Spider-Man. Pozor – ustreli lahko v svoje pajčevine!

LEGO avantura v podmornici DUPLO 10910-25%
19,99 € 14,90 €

Odlična cena

Uživajte v domišljijski igri in pomagajte otrokom razviti pomembne spretnosti med podvodno avanturo! Gre za privlačno kopalno igračko, s katero se bo vaš otrok veselo igral – našel bo kita in ribice, hkrati bo lahko poklepetal z njimi ter se naučil veliko novega o živalih. Podmornica in ribe so idealna kombinacija za v vodo, seveda tudi ne bo za zamuditi vodnih mehurčkov.

LEGO DUPLO 10922 Arielin podvodni grad-20%
32,99 € 26,39 €

Zadnji kos!

Peljite svoje otroke na pustolovščino v podvodnem svetu, polnem čarobnih bitij iz pravljice Mala morska deklica. Podvodni pravljični grad Ariel skriva veliko zabavnih funkcij in priložnosti za igranje vznemirljivih zgodb. Ariel in Flounder sta lahko na vrtiljaku ter se igrata na diapozitivu, sestavljata simpatične pesmi na modelu ksilofona in odkrivata skrivnosti v skrinjici z zakladom.

LEGO DUPLO 10858 Moje prve živali za sestavljanje-20%
9,99 € 7,99 €

Odlična cena

Predšolski otroci bodo z veseljem razvrščali DUPLO® kocke iz treh različnih barv in ugotavljali, katero žival lahko sestavijo iz vsake barve. Uporabite poslikane kocke kot začetek zgodb in jim pomagajte razvijati jezikovne spretnosti, medtem ko se učijo, kaj radi jejo domači ljubljenčki. DUPLO® kocke so načrtovane posebej tako, da so varne in primerne za male ročice.

LEGO DUPLO 10897 Moja prva Minnie-20%
9,99 € 7,99 €

Zadnji kos!

Moja prva Minnie je sestavljanka 3D Minnie Mouse, narejena iz robustnih LEGO® DUPLO® kock. Zahvaljujoč preprosti konstrukciji stolpov, je ta komplet povsem preprosto sestaviti. Deli so nakopičeni v pravem zaporedju, da tvorijo celovito telo.

LEGO DUPLO 10900 Policijsko motorno kolo-22%
9,99 € 7,70 €

Odlična cena

Igrajte scenarije iz resničnega življenja z dodelanim setom LEGO® DUPLO® Moje mesto. Otroci bodo prav gotovo navdušeni nad mestom na policijskem motorju! DUPLO figurica policista, ki nadzoruje promet z znakom „ustavi se/stop“ in „pojdi/go“.

LEGO DUPLO 10883 Moj prvi vlečni avto-20%
9,99 € 7,99 €

Zadnji kos!

Vaši najmlajši se bodo zaljubili v LEGO® DUPLO® Moj prvi vlečni avto. Ta kompaktni komplet je odlična igračka, s katero se bodo lahko vaši najmlajši igrali povsod, kjerkoli že ste! DUPLO kocke so posebej izdelane tako, da so varne za majhne roke.

LEGO gasilski avto DUPLO 10917-20%
5,10 € 4,08 €

Zadnji kos!

S tem gasilskim vozilom se bodo otroci in starši zelo zabavali, skupaj gradili in igrali razburljive reševalne dogodivščine. Ko otroci vozijo gasilsko vozilo, dvignejo lestev in pomagajo drugim, razvijajo svoje fine motorične sposobnosti. V ekipi imajo gasilcev in gasilcev, s katerimi lahko igrajo nešteto zgodb in naredijo veliko dobrega dela.

LEGO DUPLO® Town 10927 Priprava in postrežba pice-20%
9,80 € 7,84 €

Odlična cena

Uživajte v kreativnem igranju s pico! To je zabaven obrok, ki ga poznajo vsi otroci. Na tej nepozabni stojnici za pice vas čaka veliko zabave in pustolovščine. Komplet nudi nešteto priložnosti za igranje zgodb in vlog: pomagati kuharju, da zvabi stranke v okusno pico; nosijo pice do miz; sedi na stolu s kuharjem, da bo lahko užival v svoji najljubšem prigrizku … pici! Stole so zasedli obiskovalci, zato pripravi najboljše pice.

LEGO DUPLO 10920 Čajanka z Elso in Olafom-20%
19,70 € 15,76 €

Odlična cena

Elsa in Olaf iz Disneyja se igrata na snegu, z deli in figuricami, ki so posebej prilagojene malčkom, vas vabijo, da se pri zabavi pridružite svojemu malemu sestavljalcu. Lahko se posladkate in uživate v sladoledu ali si privoščite skodelico vroče čokolade, da vam bo toplo.

LEGO DUPLO 10902 Policijska postaja/garaža-20%
29,99 € 23,99 €

Odlična cena

Igrajte scenarije iz resničnega življenja z dodelanim setom LEGO® DUPLO® Moje mesto. Pomagajte policistom, da stopijo na plin v policijskem avtomobilu z utripajočimi lučkami in zvokom sirene ter ujamejo tatove, saj jim želijo na vsak način pobegniti! Nato nepridiprava odpeljite nazaj na policijsko postajo in ga varno zaklenite v zaporniško celico.

LEGO DUPLO 10898 Moj prvi Mickey-22%
9,99 € 7,70 €

Odprodaja

Otroci bodo navdušeni nad sestavljanjem svojega najljubšega Disneyjevega lika iz seta Moj prvi Mickey. Ta 3D sestavljanka je povsem preprosta za sestavljanje z robustno LEGO® DUPLO® kocko. Majhni otroci lahko svojo ustvarjalnost izrazijo s ponovnim sestavljanjem Mickeyja, ki lahko obleče 2 različni obleki.

LEGO Duplo® Town 10933 Gradnja s stolpnim žerjavom-20%
129,99 € 103,99 €

Zadnji kos!

Pojdite z malčki na gradbišče, polno funkcij in dodatkov ter uživajte v dolgih urah zabave. Velik buldožer, mini buldožer, tovornjak za smetišča, bager in žerjav daje otrokom in staršem možnost, da skupaj prevažajo material, gradijo in čistijo ruševine z ulic. In ko je čas za kosilo, se lahko odpravite ob stojalo za hrenovke in si privoščite grižljaj!

LEGO DUPLO 10861 Moja prva čustva-20%
19,99 € 15,99 €

Zadnji kos!

Pomagajte svojemu malčku prepoznavati in razumeti različna čustva z uporabo pisanih, sestavljivih likov iz velikih LEGO® DUPLO® kock, ki so posebej načrtovane tako, da so zabavne in varne za male ročice.

LEGO DUPLO 10894 Vlak iz zgodbe Svet igrač-25%
22,99 € 17,03 €

Zadnji kos!

Spodbujajte malega oboževalca filma Disney Pixar o Zgodbi igrač, da si zamisli in hrepeni po pustolovščinah, medtem ko Woody in Buzz Rocket vozita vlak z igračami. Klasični parni vlak je enostaven za sestavljanje in pomaga predšolcem pri razvoju zgodnje gradnje in finih motoričnih sposobnosti v priljubljenem okolju Pixar.

LEGO DUPLO 10895 Emmet, Lucy in obiskovalci s planeta DUPLO-28%
31,99 € 22,90 €

Odprodaja

Manjši oboževalci Emmet in Lucy se bodo navdušili nad svojimi junaki, ki bodo pomagali pri napadih iz strani nezemeljskih bitij! Zmešajte vse svetle in robustne DUPLO kocke, da lahko majhni otroci ustvarijo več svojih nezemkjanov.

LEGO DUPLO Town 10839 Strelišče-42%
25,99 € 14,90 €

Zadnji kos!

Majhni otroci bodo z veseljem s topom streljali v tri tarče na LEGO® DUPLO® stojnici s streliščem. Spodbudite jih, naj se zabavajo pri podiranju tarč. Če bodo uspešni, bodo dobili nagrado za eno od dveh DUPLO figur. Pomagajte jim, da si v kiosku s pijačo postrežejo s sokom, nato pa spet postavite tarče in zabava se lahko nadaljuje!

LEGO DUPLO® Town 10929 Igra v hiši-20%
63,20 € 50,56 €

Odlična cena

Ta odprta in lahko dostopna hiša je idealna za skupno igranje. Otroke naučite vsakdanjega življenja in jim pokažite, kako pripraviti in jesti obroke in kaj storiti, preden zvečer gredo v posteljo. Komplet je poln prefinjenih podrobnosti, ki vključuje figure mame, očeta in dojenčka ter psa in medvedka, s katerimi boste preživeli veliko čarobnih trenutkov. Za še več zabave lahko hišo obnovite v stolpnico in nato stanovanjsko hišo!

LEGO DUPLO 10915 Tovornjak z abecedo-20%
31,60 € 25,28 €

Odlična cena

Navdušite otroke za gradnjo, igranje in učenje z LEGO® DUPLO® Alphabet Truck … Zgradite! Komplet ponuja 26 črkovnih kock, ki jih lahko organizirate, zložite in prevažate na tovornjaku. Ta igra bo prav gotovo prijetna. Otroci uživajo množico ustvarjalnih dogodivščin z dečkom, majhno deklico in medvedkom pri prevozu kock na tovornjaku. Učenje bo prijetno. Predšolski otroci bodo naučili vseh črk abecede in se kmalu naučili pisati osnovne besede (H-R-A)!

LEGO DUPLO® Town 10926 Igra v sobi-20%
15,80 € 12,64 €

Odlična cena

Sobe niso samo za spanje, kajne? S tem kompletom v zabavni škatli se pustolovščina nikoli ne konča! Pridružite se dvema prijateljema in prenočite v pograd v sobi enega od njih. Lahko se se cartlate z velikim medvedkom, igrate kitaro ali se zabavate na toboganu, ki vodi iz zgornje postelje. Ko je čas za spanje, lahko prijatelje spravite v posteljo – zabava in avantura se bosta zjutraj spet nadaljevala!

LEGO DUPLO Town 10874 Parni vlak-25%
64,90 € 48,66 €

Odlična cena

LEGO® DUPLO® 10874 Parni vlak je zaradi enostavnosti uporabe in veliko interaktivnih elementov primeren za tudi najmanjše. Otroci lahko postanejo strojevodje s tehnologijo motorja Push & Go – Vlak se začne premikati z nežnim potiskom naprej ali nazaj in ustavi bodisi s pridržanjem ali z dvignjenimi tirnicami. Pomagajte jim na tirnice postaviti 5 barvnih kock, s katerimi bodo zaustavili vlak. Vklopite ali izklopite luči, ustavite oskrbo goriva, spreminjajte smer vožnje in ustavite, kjerkoli želite.

LEGO DUPLO 10903 Gasilska postaja-20%
49,99 € 39,99 €

Odprodaja

Igrajte scenarije iz resničnega življenja z dodelanim setom LEGO® DUPLO® Moje mesto. Sestavite gasilsko postajo, igrajte se in pomagajte gasilcem med gašenjem požara ter se povzpnite po lestvi, da rešite psa, ujetega v stolpu. Ko vas kdo pokliče na pomoč, pomagajte naložiti gasilce v gasilsko vozilo, vklopiti utripajočo svetlobo in sireno in hitro začnite novo drzno reševalno misijo!

LEGO DUPLO 10913 Škatla s kockami-21%
31,60 € 24,91 €

Odlična cena

Ko odprete ta barvit nabor kock LEGO® DUPLO®, vstopite v svet kreativnih iger, ki razvijajo pomembne spretnosti. Ta vsestranski otroški komplet je poln idej in navdiha. Našli boste avtomobil s premičnimi kolesi, streho, oknom, rožami, kruhom … vse to lahko združite z veliko izbiro kock in kosov sestavljanke, da zagotovite, da igranja ne bo konec. Zahvaljujoč številkam 1, 2 in 3 s kockami lahko otrok začnem odkrivati skrivnosti štetja.

LEGO DUPLO Disney 10873 Minnie in praznovanje rojstnega dne-22%
21,99 € 17,09 €

Odlična cena

Mali ljubitelji Disney- a radi pomagajo Miki Miški pri praznovanju rojstnega dne v stilu, s kompletom 10873 Minnie praznovanje rojstnega dne od LEGO® DUPLO®! Igrajte se z njimi – pridite z Minnie na rojstnodnevno zabavo v ljubkem roza avtomobilu. Mačka Figaro ne more zdržati, da ne bi prišla ven.

LEGO DUPLO® Town 10930 Buldožer-20%
9,99 € 7,99 €

Odlična cena

Opazujte, kako vaš majhen priden delavec uporablja in razvija svoje fine motorične sposobnosti, medtem ko vozi buldožer po gradbišču ter pri delu dviguje in spušča lopato. Pazi, da stena razpoka! Zahvaljujoč neomejenim možnostim ustvarjalne igre bo ta buldožer z delavsko figuro pomagal učiti otroke, kako reševati težave in reševati delovne naloge!