Cecotec Tasty&Grill 2000 električni žar, črn/bambus

Cecotec Tasty&Grill 2000 električni žar, črn/bambus

Številka: 2889055
Električni namizni žar Cecotec Tasty&Grill 2000 se ponaša z elegantno zasnovo, okvirjem iz bambusa in 2000 W moči. S pomočjo nastavljivega termostata temperaturo enostavno prilagajajte potrebam različnih jedi. Plošča s premazom proti sprijemanju se enostavno razstavi in je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Celoten opis
38,50 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2889055

Predstavitev

Cecotec Tasty&Grill 2000 električni žar, črn/bambus


Električni namizni žar Cecotec Tasty&Grill 2000 Bamboo Black se ponaša z elegantno zasnovo, okvirjem iz bambusa in 2000 W moči. S pomočjo nastavljivega termostata temperaturo enostavno prilagajajte potrebam različnih jedi. Plošča s premazom proti sprijemanju se enostavno razstavi in je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Okvir je izdelan iz trpežnega bambusa, ki predstavlja estetsko, naravno in ekološko rešitev. Okvir se med kuho ne segreje in se ga lahko varno dotikate brez nevarnosti opeklin. Hkrati omogoča, da žar enostavno prenesete iz pulta na mizo. Žar ima vgrajene tudi dodatne ročaje za varnejše rokovanje. Naprava je zasnovana za kuho neposredno na jedilni mizi. Pričarajte pravo kulinarično doživetje!


Ključne lastnosti

Električni namizni žar Cecotec Tasty&Grill 2000 Bamboo Black s kombinacijo 2000 W moči in sistemom homogene razporeditve toplote po celotni kuhalni površini zagotavlja popolne rezultate.

Plošča iz litega aluminija je premazana s premazom prosti sprijemanju, ki poskrbi, da se hrana ne sprijema. Hkrati pa omogoča kuhanje zdravih jedi brez uporabe maščob.Površina plošče je razdeljena, pri čemer je prva polovica gladka druga pa rebrasta. Takšna zasnova omogoča pripravo raznovrstnih jedi, ki sežejo od mesa, rib in zelenjave vse do jajc, morskih sadežev ali palačink.

Temperaturo kuhe lahko prilagajate s pomočjo vgrajenega termostata in 5-ih stopenj moči. Velika kuhalna površina 37,5 × 24,5 cm pa omogoča sočasno kuhanje različnih živil. Priložena je priročna bambusova lopatka, ki olajša mešanje, obračanje in odstranjevanje živil med kuho.

Čiščenje še nikoli ni bilo tako enostavno. Naprava ima priložen pladenj za zbiranje maščobe. Plošča in pladenj sta enostavno razstavljiva. Zahvaljujoč visoki odpornosti pa sta primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.

Tehnične podrobnosti

Vrsta žara namizni
Moč 2000 W
Nastavitev temperature da
Dimenzije kuhalne površine 37,5 × 24,5 cm
Premaz proti prijemanju da
Površina plošče ravna/rebrasta
Barva bambus/črna

Garancija: 2 leti