Bosch kuhinjski robot MUM 52120

Bosch kuhinjski robot MUM 52120

Številka: 506000
Kuhinjski robot Bosch MUM52120 bo v vaši kuhinji nepogrešljiv pripomoček. Ponaša se z mešalno posodo s prostornino 3,9 litrov, mešalnim vrčom s prostornino 1,5 litrov in sekljalnikom s tremi ploščami. Priložene so tudi metlice za mešanje, gnetenje in stepanje. Celoten opis
Dostava Mimovrste
234,90 €
Vključno z DDV
226,90 €

Razprodano

Številka: 506000

Mnenja (0)

Uroš R.
7.11.
Potrjen nakup
Moram povedat, da je zadeva zadovoljiva. Kovinska posoda naredi res razliko saj se testo in ostale zadeve enostavno odstranjujejo iz nje. Malce neroden je samo rezalnik, saj se pokrov za zapiranje težje centrira.
Avtor je želel ostati anonimen
11.2.
Potrjen nakup
Imela sem večja pričakovanja .Neroden je še pa še- še zlasti blender in ribežnik.Moj iskrin multipraktik je bil super mega proti temu- ampak je žal svoje odslužil in rezervnih delov ni več za dobiti.
matjaž k.
30.4.
Potrjen nakup
soproga pravi, da je "ku šus"
Avtor je želel ostati anonimen
22.4.
Potrjen nakup
Odlično
Peter J.
1.3.
Potrjen nakup
Vsestranski mešalnik, priporočam!
Jure J.
10.1.
Potrjen nakup
Fenomenalna zadevca. Priporočam.
Avtor je želel ostati anonimen
6.10.
Potrjen nakup
Odlično! Imamo njegovega predhodnika, kupljenega še v brezcarinski trgovini v bivši državi. Žal ali pa sreča, da ga je načel zob časa. Ko sem v reklami zagledal novega po ugodni ceni, odločitev za nakup ni bila težka.
JOŽICA S.
21.6.
Potrjen nakup
ZELO DOBER APARAT ZA TA DENAR!
Andrej Š.
27.2.
Potrjen nakup
Kupili smo ga 2 leti nazaj, uporabljamo ga pa skoraj vsak dan. Mesenje testa za kruh(1kg moke), priprava zmesi za palacinke, piskote in razna peciva, ribanje sira za na pico (salame in trdnejsih stvari ne reze ali riba), stepnje smetane ali mleka, izdelava raznih smutijev iz kateregakoli sadja (odlicno za dojencke)... Mozen je tudi dokup nastavkov kot so ozemalnik za limone, mesoreznica... vec na bosch spetni strani. Naprava je dokaj tiha, je pa zelo mocna. Aparati MUM... ki so za ceno 100eur je metanje denarja v kos, saj se ob uporabi vse maje in poka, po parih mesecih uporabe pa se vse polomi. Kupite si raje taksen ali se mocnejsi aparat od Boscha in boste 100% zadovolni. Mi smo! Izdelujejo jih v Sloveniji!