Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Deco Haus Stojalo za začimbe s kozarčki za začimbe Deco Haus – 2-nivojsko kovinsko stojalo – kuhinjski organizator, stojalo za začimbe z 12 kozarčki za začimbe, 48 nalepkami, krtačko, lijakom

Deco Haus Stojalo za začimbe s kozarčki za začimbe Deco Haus – 2-nivojsko kovinsko stojalo – kuhinjski organizator, stojalo za začimbe z 12 kozarčki za začimbe, 48 nalepkami, krtačko, lijakom

Številka: 39270964
Partnerska prodaja Novo
Organizirajte svojo kuhinjo! Komplet vsebuje stojalo za začimbe, samolepilne blazinice, 12 kozarčkov, 48 nalepk, krtačko, kredno pisalo, dva pokrovčka za stresanje, lijak in material za pritrditev. Celoten opis
32,99 €
Partner: Mormark
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 5+ artikli

28.5.2024 - 29.5.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Mormark

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 39270964

Predstavitev

  • Organizirajte svojo kuhinjo: Komplet vsebuje stojalo za začimbe, samolepilne blazinice, 12 kozarčkov, 48 nalepk, krtačko, kredno pisalo, dva pokrovčka za stresanje, lijak in material za pritrditev.
  • Veliko prostora za vaše začimbe: Nikoli nimate pri roki začimb, ki jih potrebujete? Preprosto, a lično organizirajte začimbe s tem dvonivojskim stojalom za začimbe, ki ga lahko postavite na pult ali obesite na steno.
  • Začnete lahko takoj, saj to stojalo za začimbe dobite že sestavljeno. Kozarčke lahko opremite s prednatisnjenimi nalepkami ali pa uporabite prazne nalepke in jih s pisalom označite, kot želite.
  • Praktično in preprosto: V kompletu dobite tudi druge praktične izdelke, s katerimi boste lahko vzdrževali čisto delovno površino. Kozarčke napolnite z lijakom in jih očistite s krtačko.
  • Za vse, ki svojo kuhinjo veliko uporabljate: Stojalo za začimbe je robustno in trpežno. Okvir je čvrst in stabilen. Z lepilnimi blazinicami lahko preprečite, da bi vam stojalo opraskalo pult.

Neurejena kuhinja je neuporabna kuhinja: Kuhanje je natančna umetnost, pri kateri morajo biti sestavine dobro uravnotežene, če želimo ustvariti popolno jed. Enaka pravila veljajo tudi v sami kuhinji. Za uspešno kuhanje morate imeti pripravljena in pri roki vsa orodja in pripomočke. Če predolgo iščete solnico, lahko uničite jed. Vroč lonec pa tudi nikogar ne čaka.

Začimbe so pri pripravi dobre jedi nepogrešljive, vendar lahko zlahka končajo na kuhinjskih tleh, če niste pozorni. Ne glede na to, ali ste profesionalni ali domači kuhar, vaše začimbe morajo biti urejene, sicer se bodo med vašim vnetim kuhanjem nekje izgubile.

Stojalo za začimbe s kozarčki za začimbe Deco Haus vam bo omogočilo najboljšo izkušnjo kuhanja, saj bodo začimbe urejene in jih boste enostavno našli.

 

Vse, kar potrebujete: Poslovite se od neurejenega pulta! S tem kuhinjskim kompletom imate vse svoje najljubše začimbe vedno pri roki. Komplet vsebuje stojalo za začimbe, lepilne blazinice, 12 kozarčkov za začimbe, 48 praznih in prednatisnjenih nalepk (v francoščini in nemščini), krtačko, kredno pisalo, dva pokrovčka za stresanje različnih velikosti, lijak in vijake za pritrditev na steno. Vse, kar potrebujete, da imate začimbe urejene in pri roki.

 

 

 

 

Kozarček za vsako začimbo: Ne glede na to, ali pri svoji kuhi uporabljate le nekaj svojih najljubših začimb, ali pa radi mešate in kombinirate različne vrste začimb, boste tu našli rešitev zase! Vse svoje začimbe shranite v 12 ločenih kozarčkov. S tem dvonivojskim stojalom za organizacijo lahko začimbe razporedite po želji. Kozarčki so izdelani iz prozornega stekla, zato vam ni treba ugibati, kaj je v njih, niti preverjati, ali vam jih je morda že zmanjkalo.

 

 

 

 

Enostavna in takojšnja uporaba: Naše stojalo za začimbe dobite že sestavljeno, tako da lahko takoj začnete z urejanjem. Da vam to še olajšamo, boste v kompletu dobili 48 nalepk, od katerih je polovica prednatisnjena. Druga polovica nalepk je prazna, kot nalašč za domače začimbe in mešanice.

S priloženim krednim pisalom lahko ustvarite nalepke po meri. Če želite popraviti ali izbrisati napisano, jih preprosto obrišite z vlažno krpo. Tako se vam ne bo nikoli več zgodilo, da bi zamenjali sol in sladkor!

 

 

DODATNI RAZLOGI ZA IZBIRO NAŠIH KOZARČKOV:

 

 

Enostavno polnjenje in čiščenje

Vsak, ki je kdaj poskušal posipati fino mleto sol ali čili iz vrečke, ve, kakšen nered lahko pri tem nastane.

V kompletu prejmete tudi lijak, s katerim lahko napolnite kozarčke. Kozarčke enostavno očistite s priloženo krtačko.

 

 Trpežno in vsestransko stojalo

Naše stojalo je izdelano iz trpežne kovine. Okvir zdrži popolnoma napolnjene kozarčke z začimbami. Je tudi odporen na rjo in korozijo.

V kompletu so tudi drugi dodatki, da boste lahko stojalo uporabljali, kot vam ustreza. Postavite ga na pult ali pa ga z vijaki pritrdite na steno, da prihranite prostor.

 

 Eleganten dodatek sodobni kuhinji

Ta stojalo za začimbe je na voljo v elegantni črni barvi. Minimalističen videz prozornih kozarčkov z vijačnimi pokrovčki lepo dopolnjuje vsako kuhinjo.

Zaradi svojega osupljivega dizajna in funkcionalnosti je to stojalo za začimbe odlično darilo za elegantne profesionalne in domače kuharje.