My Best Home Royal 4-delni kuhinjski komplet, 100 % bombaž, siv
11,20 €

Zadnji kos!

Eleganten, praktičen in moderen 4-delni kuhinjski komplet Royal iz 100 % bombaža v sivi barvi. Rokavice imajo praktično zanko za obešanje. Oprijemalka/podstavek je praktičen pripomoček za odlaganje loncev ali za držanje vroče posode. Kakovosten in moderen kuhinjski predpasnik iz 100 % bombaža s kovinsko sponko za nastavljanje dolžine in krpa iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktičen pomočnik za v vsako kuhinjo.

Toro Levandule kuhinjski komplet
6,20 € 4,20 €

Zadnji kos!

Priročen kuhinjski komplet z motivom sivke. Toro kuhinjski komplet Levandule vsebuje krpo, kuhinjsko rokavico in podlogo za pod vročo posodo.

Kela Pasado kuhinjska krpa, modra, 3 kosi
7,42 € 6,80 €

Kuhinjska krpa Kela Pasado ne sme manjkati v nobeni kuhinji. V kompletu so tri krpe – ena je modra, drugi dve pa karirasti. Krpe so narejene iz 100 % bombaža, ki je zelo vpojen, njegova barva pa zelo obstojna. Možnost pranja v pralnem stroju na 40° C.

Kela Tabea predpasnik, 100 % bombaž
16,46 € 14,90 €

Predpasnik Kela Tabea iz 100 % bombaža ščiti preprečuje, da bi se vaša oblačila med kuhanjem umazala. Ta praktičen predpasnik je izdelan iz 100 % bombaža, ki je zelo prijeten za nošenje. Njegove dimenzije so 67 × 80 cm, zagotovo pa vas bo razveselilo dejstvo, da ga lahko operete v pralnem stroju.

Kela Tabea prijemalka (rokavica), 100 % bombaž
6,24 € 5,70 €

Oprijemalna rakavica Kela Tabea iz 100 % bombaža je praktičen dodatek za v vsako kuhinjo. Ima priročno zanko za obešanje, lahko jo perete v pomivalnem stroju. Dimenzije rokavice so 28 × 18 cm.

My Best Home Black White, kuhinjski komplet, 3 kosi, črtast
13,90 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Black White blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.

My Best Home Black White, kuhinjski komplet, 3 kosi, s trikotniki
13,90 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Black White blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.

My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 kosi, bež
13,90 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Verdure blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.

Kela Carla oprijemalka (rokavica), 100 % bombaž
6,25 € 5,70 €

Oprijemalna rokavica Kela Carla iz 100 % bombaža je idealen pripomoček za vsako kuhinjo. Izdelana je iz 100 % bombaža in ima praktično zanko za obešanje. Rokavico lahko varno operete v pralnem stroju. Njene dimenzije so 28 × 18 cm, poleg kvalitetne izdelave pa vas navduši tudi s prijetnim dizajnom.

My Best Home Timex 4-delni kuhinjski komplet, 100 % bombaž, moder
11,40 €

Eleganten, praktičen in moderen 4-delni kuhinjski komplet Timex iz 100 % bombaža v modri barvi. Rokavice imajo praktično zanko za obešanje. Oprijemalka/podstavek je praktičen pripomoček za odlaganje loncev ali za držanje vroče posode. Kakovosten in moderen kuhinjski predpasnik iz 100 % bombaža s kovinsko sponko za nastavljanje dolžine in krpa iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktičen pomočnik za v vsako kuhinjo.

My Best Home Kuhinjski 4 delni set Twister, 100% bombaž, siv
11,40 €

Eleganten, praktičen in moderen kuhinjski komplet TWISTER iz 100% bombaža v sivi barvi. Rokavice so opremljene s praktično visečo zanko. Podloga / blazinica je praktična pomoč pri odlaganju vašega lonca ali shranjevanju vročih jedi. Kakovostni sodobni kuhinjski predpasnik iz 100% bombaža s kovinsko zanko za regulacijo dolžine in krpo iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktična pomoč pri kuhanju v vsaki kuhinji.

My Best Home Twister 4-delni kuhinjski komplet, 100 % bombaž, moder
11,40 €

Eleganten, praktičen in moderen 4-delni kuhinjski komplet Twister iz 100 % bombaža v modri barvi. Rokavice imajo praktično zanko za obešanje. Oprijemalka/podstavek je praktičen pripomoček za odlaganje loncev ali za držanje vroče posode. Kakovosten in moderen kuhinjski predpasnik iz 100 % bombaža s kovinsko sponko za nastavljanje dolžine in krpa iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktičen pomočnik za v vsako kuhinjo.

My Best Home Verdure, kuhinjski komplet, 3 kosi, siv
13,90 €

Komplet kuhinjskega tekstila ne bo navdušil le vas, ampak tudi vaše ljubljenem zato je odličen za darilo. Kuhinjski komplet Verdure blagovne znamke My Best Home vsebuje predpasnik, rokavice in kuhinjsko krpo, da boste pri peki in kuhanju v stilu.

Kela Carla kuhinjska krpa, 100 % bombaž
5,46 € 4,80 €

Kuhinjska krpa Kela Carla iz 100 % bombaža navdušuje s kakovostno izdelavo in prijetnim videzom. Krpa je izdelana iz 100 % bombaža, zato je tudi visoko vpojna. Njene dimenzije znašajo 70 × 50 cm, lahko jo perete v pralnem stroju na 40 °C.

My Best Home Timex 4-delni kuhinjski komplet, 100 % bombaž, siv
11,40 €

Eleganten, praktičen in moderen 4-delni kuhinjski komplet Timex iz 100 % bombaža v sivi barvi. Rokavice imajo praktično zanko za obešanje. Oprijemalka/podstavek je praktičen pripomoček za odlaganje loncev ali za držanje vroče posode. Kakovosten in moderen kuhinjski predpasnik iz 100 % bombaža s kovinsko sponko za nastavljanje dolžine in krpa iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktičen pomočnik za v vsako kuhinjo.

Svilanit predpasnik Dotty
9,90 € 6,93 €

Poskrbite, da se med kuhanjem ne boste umazali. Izberite predpasnik Dotty, ki vam z dimenzijami 60 × 90 cm nudi ustrezno zaščito.

Kela Tabea kvadratna oprijemalka, 100 % bombaž
4,67 € 4,10 €

Štirikotna oprijemalka Kela Tabea iz 100 % bombaža je praktičen pripomoček za v vsako kuhinjo. Ima priročno zanko za obešanje, lahko jo perete v pomivalnem stroju. Njene dimenzije so 20 × 20 cm, poleg kvalitetne izdelave pa vas navduši tudi s prijetnim dizajnom.

Kela Pasado kuhinjska krpa, modra, 3 kosi, roza
7,42 € 6,90 €

Kuhinjska krpa Kela Pasado navdušuje s kakovostno izdelavo in prijetnim videzom. Komplet vsebuje 3 krpe, izdelane iz 100 % bombaža, s tem da je ena siva, drugi dve pa karirasti v sivo-roza barvi. Njene dimenzije znašajo 65 × 45 cm, lahko jo perete v pralnem stroju na 40 °C.

My Best Home Scope 4-delni kuhinjski komplet, roza
11 €

Eleganten, praktičen in moderen 4-delni kuhinjski komplet Scope iz 100 % bombaža v roza barvi. Rokavice imajo praktično zanko za obešanje. Oprijemalka/podstavek je praktičen pripomoček za odlaganje loncev ali za držanje vroče posode. Kakovosten in moderen kuhinjski predpasnik iz 100 % bombaža s kovinsko sponko za nastavljanje dolžine in krpa iz mikrovlaken. Ta kuhinjski komplet je praktičen pomočnik za v vsako kuhinjo.