Diadermine Dnevna krema Lift+ Super Filler 50 ml

Diadermine Dnevna krema Lift+ Super Filler 50 ml

Številka: 100019865178
Partnerska prodaja
Dnevna krema Lift+ Super Filler je odlična alternativa injekcijam hialurona. Na podlagi 6-letnih raziskav, 16 kliničnih preskušanj na 477 potrošnikov. Dnevna krema Lift + Super Filler je napredna alternativna rešitev proti staranju. Celoten opis
18,80 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 3 artikli

14.4. - 15.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100019865178

Predstavitev

Dnevna krema Lift+ Super Filler je odlična alternativa injekcijam hialurona. Na podlagi 6-letnih raziskav, 16 kliničnih preskušanj na 477 potrošnikov. Dnevna krema Lift + Super Filler je napredna alternativna rešitev proti staranju. S starostjo se proizvodnja kolagena v koži zmanjšuje, struktura kože se poslabša, naravna oskrba s hialuronsko kislino pa se zmanjšuje. To vodi do izgube elastičnosti, znakov utrujenosti in gub. Svilnata, bogata in negovalna krema prodre v vašo kožo in jo pusti mehko in bolj čvrsto. Za starost 30–50 let.

Rezultati: gube so napolnjene od znotraj, koža je bolj polna, koža je učvrščena in gladkejša, konture obraza so bolj vidne.

Zdravilne učinkovine:

  • polnjenje mikrosferične hialuronske kisline – prodira skozi kožo in deluje na notranjo stran gub, saj lahko injekcije,
  • 5% aktivni hialuron – sprosti hialuronsko kislino v površino kože do 24 ur za vidno glajeno kožo ves dan.

Značilnosti:

  • mikropolnjenje s HA + 5% aktivnega hialurona,
  • napredno polnjenje gub,
  • intenzivno dvigovanje in konturiranje.
Kako uporabljati: Vsako jutro nanesite čisti obraz, vrat in dekolte. Naš nasvet: Poiščite več izdelkov Diadermine tukaj:

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.