G21 viseči sistem BlackHook set za delavnico
104,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sistem vzmetenja je praktična elegantna rešitev za shranjevanje vse vaše delavniške opreme. Zasnovo G21 BlackHook pritrdimo ne le vodoravno na steno, ampak jih lahko povežemo s konektorji in plastičnimi zaključki, nameščenimi na njihovih koncih. Kljuke lahko nato poljubno po potrebi premikate.

G21 viseči sistem BlackHook set za športno opremo
75,80 € 64 €

Novo

Sistem vzmetenja, ki vsebuje vse, od košarkaške žoge, obročkov, skakalnih vrvi do drsalk ali teniških loparjev. Zasnovo G21 BlackHook pritrdimo ne le vodoravno na steno, ampak jih lahko povežemo s konektorji in plastičnimi zaključki, nameščenimi na njihovih koncih. Kljuke lahko nato poljubno po potrebi premikate.

G21 viseči sistem BlackHook set za vrtne potrebščine
80,90 €

Novo

Sistem vzmetenja je praktična elegantna rešitev za shranjevanje vse opreme na vrtu. Zasnovo G21 BlackHook pritrdimo ne le vodoravno na steno, ampak jih lahko povežemo s konektorji in plastičnimi zaključki, nameščenimi na njihovih koncih. Kljuke lahko nato poljubno po potrebi premikate.

KETER vrtna škatla / zaboj za shranjevanje CITY box, 113, siva/grafitna
28,70 €

Novo

Škatla za shranjevanje s prostornino 113 l iz trdne plastike. Za shranjevanje blazin ali vrtnega orodja. Minimalističen videz za notranjo uporabo Zaščita pred UV žarki. Enostavna montaža brez potrebe po uporabi orodja. Ročaji za enostavno prenašanje na vsaki strani. Na voljo v antracitni barvni varianti ter s težo 3,5 kg.

KETER vrtna škatla / zaboj za shranjevanje CITY box, 113 l, rjava
28,70 €

Novo

Škatla za shranjevanje s prostornino 113 l iz trdne plastike. Za shranjevanje blazin ali vrtnega orodja. Minimalističen videz za notranjo uporabo Zaščita pred UV žarki. Enostavna montaža brez potrebe po uporabi orodja. Ročaji za enostavno prenašanje na vsaki strani. Na voljo v rjavi barvni varianti ter s težo 3,5 kg.

KETER vrtna škatla / zaboj za shranjevanje JAVA box, 850 l, rjava
218,80 €

Novo

Škatla za shranjevanje s prostornino 870 l iz trdne plastike. Zasnova v ratan imitaciji . Za shranjevanje blazin ali vrtnega orodja. Brezčasen izgled. Poseben mehanizem odpiranja pokrova, zasnovan z namenom, da vam ga ni treba držati. Največja obremenitev 50 kg. Na voljo v rjavi barvni varianti s težo 25 kg