• Dobavitelj
    Balet d.o.o.
    ×
Widmann Pustni Kostum Fuzzy Pingvinček za najmlajše, 18-24 mesecev

Widmann Pustni Kostum Fuzzy Pingvinček za najmlajše

23,90 €

Otroški Pustni kostum Pingvinček priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite plišastega pajaca s kapuco. Na kapuci je glava pingvina. Za lažje oblačenje ima pajac spredaj zadrgo.

Widmann Pustni Kostum Poskočni Zajček za najmlajše

Widmann Pustni Kostum Poskočni Zajček za najmlajše

24,90 €

Otroški Pustni kostum Zajček priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite plišastega pajaca s kapico. Na kapi je glava živali. Za lažje oblačenje ima pajac gumbe.

Widmann Pustni Kostum Mucek za najmlajše

Widmann Pustni Kostum Mucek za najmlajše

25,90 €

Otroški Pustni kostum Mucek priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite plišastega pajaca s kapuco. Za lažje oblačenje ima pajac spredaj zadrgo.

Widmann Otroški Pustni Kostum Samorog, 128

Widmann Otroški Pustni Kostum Samorog

34 €
Zadnji kos!

Dekliški Pustni kostum Samorog priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite oblekco in naglavni obroč.

Pustni Kostum Opica 0,5 - 2 let, 7-12 mesecev

Pustni Kostum Opica 0,5 - 2 let

34,90 €

Otroški Pustni kostum Opica za starost od 0,5 – 2 leti. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite enodelnega pajaca.

Pustni Kostum Račka 0,5 do 2 let, 12-18 mesecev
1x

Pustni Kostum Račka 0,5 do 2 let

34,90 €
29,99 €

Otroški Pustni kostum Račka je navoljo za starost med 0,5 – 2 leti. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala (100% bombaž). V paketu dobite enodelnega pajaca račke s kapuco. Kapuca je v obliki živalske glavice.

Widmann Dekliški Pustni Kostum Zlohotnica, 158

Widmann Dekliški Pustni Kostum Zlohotnica

26,90 €
Zadnji kos!

Dekliški Pustni kostum Zlohotnica priznane blagovne znamke Widmann. Pustni kostum je narejen iz kvalitetnega in udobnega materiala. V paketu dobite obleko in naglavni del v obliki rogov na obroču.