Kolesarske prikolice za otroke

Široka ponuba izdelkov iz kategorije Kolesarske prikolice za otroke. Za lažje iskanje lahko uporabite filtre, izdelke pa lahko razvrstite tudi po najnižji ceni i ali najboljši oceni drugih kupcev.

Prikaži več
 • Vaša naročila dostavljamo po celotni Sloveniji.
 • Izdelke lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • Potrebujete pomoč? Obrnete se lahko na našo podporo za stranke.
 • Več možnosti plačila:
  • S kreditno kartico preko spleta.
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino.
  • Po predračunu.
  • Leanpay.
  • V poslovalnicah na obroke.
 • Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v 14 dneh.

Na mimovrste=) lahko izbirate med več kot 300.000 izdelki. Če so vam všeč izdelki iz kategorije Kolesarske prikolice za otroke, vas bodo mogoče zanimale tudi podobne kategorije: Dodatna oprema za kolo, Kolesa, Sedeži za kolesa, Otroška športna obutev in Otroška kolesa.

 • Dobavitelj
  Mimovrste
  ×
Hamax kolesarska prikolica za otroka Outback ONE grey/red/antrac, siva/rdeča/antracitna

Hamax kolesarska prikolica za otroka Outback ONE

893,11 €

Vzemite kolo in otroka s seboj na pot – odslej bo to mogoče s simpatično prikolico za varno vožnjo – prikolica deluje kot voziček. Primerna je za otroke od 6. meseca starosti dalje. Hamax Outback ONE ima tudi dodelan prostor, ki se lahko uporablja kot prostor za shranjevanje vreč in drugih potrebščin.

Dostava Mimovrste
Hamax prikolica za kolo Outback 2v1, dvosedežna, modra

Hamax prikolica za kolo Outback 2v1, dvosedežna

948,49 €

Dvosedežni kolesarski voziček ima priključno točko, ki zagotavlja varen prehod med kolesom, vozičkom in kompletom za tek. Voziček je primeren za otroke od 9. meseca dalje. Hamax Outback 2v1 prikolica ima zadnji hrtbtni prostor, ki ga lahko uporabite kot prostor za shranjevanje vrečk in drugih potrebščin.

Dostava Mimovrste
Thule set za tek Chariot Jog Kit 1

Thule set za tek Chariot Jog Kit 1

142 €

Set nastavkov za tek Thule Chariot Jogging Kit je namenjen za transformiranje vašega Thule vozička v voziček primernega za tek. Set se enostavno aplicira na voziček.

Dostava Mimovrste
Thule prikolica Coaster XT + Stroller kit
1x

Thule prikolica Coaster XT + Stroller kit

528,01 €

Thule Coaster XT je vzdržljiva kolesarska prikolica, ki zagotavlja varno vožnjo, po vožnji pa se enostavno spremeni v voziček Stroller kit.

Dostava Mimovrste
Thule Chariot Sport 1 otroški voziček, Midnight Black

Thule Chariot Sport 1 otroški voziček

1.575,48 €

Izjemno zmogljiv voziček znamke priznane blagovne znamke Thule je lahko hkrati tudi vrhunska prikolica, ki ponuja udobje in slog aktivnim športnikom ter njihovim otrokom. Vključuje Standard, Comfort in Sport paket.

Dostava Mimovrste
Thule Chariot Sport 2 otroški voziček, Midnight Black

Thule Chariot Sport 2 otroški voziček

1.696,66 €

Otroški voziček Thule z izjemno zmogljivostjo, ki je hkrati lahko tudi prikolica, ponuja izjemno udobje in slog za aktivne športnike ter njihove otroke. Vključuje paket Standard, Comfort in Sport.

Dostava Mimovrste
Thule Chariot Lite 1 otroški voziček, Agave

Thule Chariot Lite 1 otroški voziček

969,51 €

Enostaven za uporabo, enostaven za pot. Thule Chariot Lite otroški voziček za vsakdanje življenje in prikolica za več športov, ki vam omogoča, da skupaj z otrokom uživate v številnih dejavnostih. Vključuje standardni paket.

Dostava Mimovrste
Thule Chariot Lite 2 otroški voziček, Agave

Thule Chariot Lite 2 otroški voziček

1.090,70 €

Enostaven za uporabo, enostaven za na pot. Thule Chariot Lite 2 je športni, priročen otroški voziček za vsakdanje življenje in tudi prikolica za več športov, ki vam omogoča, da skupaj z otrokom uživate v številnih dejavnostih. Vključuje standardni paket.

Dostava Mimovrste