Sylvia Browne: Skrivnosti & misteriji sveta, trda
24,90 ‚ā¨ 8 ‚ā¨

Zadnji kos!

Za tiste med nami, ki so nas od nekdaj privlańćili nepojasnjeni pojavi, skrivnosti in misteriji tega sveta, je knjiga Sylvie Browne priŇ°la kot odreŇ°itev.

Sherry Thomas: Ne pravi moŇĺ
19,90 ‚ā¨ 6,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

Zakon Lea Marsdena in Bryony Asquith ni trajal veliko dlje od medenih tednov. Da bi moŇ°ki, ki je bil tako nadarjen, ńćeden in priljubljen v¬†druŇĺbi, kot je bil Leo Marsden, do konca Ňĺivljenja Ňĺivel s¬†hladno in zgolj svojemu zdravniŇ°kemu poklicu predano Ňĺeno¬†‚Äď to je bilo nemogońće.

Zoran Smiljanińá: Hardfuckers
30 ‚ā¨ 27,90 ‚ā¨

Ponatis kultnega, nepozabnega in provokativnega stripa Hardfuckers! Se je v¬†vseh teh letih po njegovem nastanku kaj spremenilo? Nam politika Ň°e vedno prodaja ista jajca? Se lahko iz stripa kaj nauńćimo?

Horst Hegewald Kawich: Pasme psov od A do ŇĹ
14,90 ‚ā¨ 13,86 ‚ā¨

Vodnik od A¬†do ŇĹ

Pasme psov od A¬†do ŇĹ vam nudijo veńć kot 200¬†priljubljenih pasem psov z¬†vsega sveta in dodatek, kako najti primernega mladińća.

NOVA izpopolnjena izdaja

David Stropnik: Reli Dakar
29 ‚ā¨ 26,97 ‚ā¨

Dirka na konec sveta, doŇĺivetij in pameti

Knjiga o¬†najskrajnejŇ°em in najslavnejŇ°em reliju sveta ni knjiga o¬†Ň°portnem dogodku ali porońćilo z¬†dirke, ampak zgodba, ki s¬†slikovitostjo besed in fotografij prinaŇ°a drugańćne poglede na najteŇĺjo dirko pod soncem, svet, ki ga preńćka, in vse, ki v¬†njej sodelujejo.

Jacob in Wilhelm Grimm, NajlepŇ°e pravljice Grimm
24,90 ‚ā¨ 23,16 ‚ā¨

Zabavne, mrańćne, ńćarobne, brezńćasne¬†‚Äď klasińćne pravljice bratov Grimm nas vedno znova ońćarajo in prevzamejo, ponesejo nas nazaj v¬†otroŇ°tvo ter v¬†deŇĺelo palńćkov in velikanov, ńćarovnic in princes, ńćarobnih poŇ°asti in pretkanih fantińćev, mogońćnih gradov in temańćnih gozdov.

Josip Vandot, Andrej Rozman Roza: Kekec in Pehta, trda
16,95 ‚ā¨

(po knjigi Kekec na volńćji poti priredil Andrej Rozman¬†Roza)

Kekec spozna RoŇĺleta in njegovo slepo sestro Mojco, a njihove poti se kmalu razidejo. RoŇĺle mora oditi v¬†planino, Mojco pa ugrabi Pehta. Kdo jo bo¬†reŇ°il?

Rdeńća kapica, Jacob in Wilhelm Grimm (broŇ°irana, 2011 (9. ponatis))
16,90 ‚ā¨

Bila je nekońć majhna, srńćkana deklica, ki jo je vzljubil vsakdo, ńće ga je le pogledala. NajrajŇ°i pa jo je imela njena babica. Ta sploh ni vedela, kaj vse bi ji dala. Nekońć ji je podarila kapico iz rdeńćega Ňĺameta. Ker pa ji je kapica tako ljubko pristajala in ker tudi sama ni hotela nositi nińć drugega veńć, so ji rekli Rdeńća kapica.

Sue Beever: Sreńćni otroci, sreńćni mi
25 ‚ā¨

uporaba NLP-ja za izvabljanje najboljŇ°ega iz sebe in naŇ°ih¬†otrok

Sreńćni otroci, sreńćni mi nas ne bo oskrbela z¬†nasveti, temveńć z¬†njeno pomońćjo razvijemo tudi lastne reŇ°itve razlińćnih situacij.

Gremo jadrat! Avtor: Claudia Myatt
19,80 ‚ā¨ 18,41 ‚ā¨

  • Praktińćni prirońćnik za mlade
  • Gremo jadrat je praktińćni prirońćnik za mlade jadralce. Na razumljiv in duhovit nańćin knjiga pomaga spoznavati zańćetne korake jadranja ter v¬†bralcu postopoma stopnjuje zanimanje za ńćare in lepoto tega Ň°porta.
Alan MacDonald: Umazani Berti in bacili
11,90 ‚ā¨ 11,07 ‚ā¨

  • 7.¬†knjiga
  • Pred vami je umazani Berti, deńćek, ki si rad vrta po nosu, riga, se boji vode in ima Ň°e veliko drugih nagnusnih navad. V¬†tej knjigi so tri nesramno zabavne zgodbice o¬†najbolj nemarnem deńćku na svetu, ki nikoli nińćesar ne naredi¬†prav.
Alan MacDonald: Umazani Berti in smrkelj
11,90 ‚ā¨ 11,07 ‚ā¨

  • 6.¬†knjiga
  • Pred vami je umazani Berti, deńćek, ki si rad vrta po nosu, riga, se boji vode in ima Ň°e veliko drugih nagnusnih navad. V¬†tej knjigi so tri nesramno zabavne zgodbice o¬†najbolj nemarnem deńćku na svetu, ki nikoli nińćesar ne naredi¬†prav.
Aksinja Kermanuer: In zmaj je pojedel sonce
22,99 ‚ā¨ 21,38 ‚ā¨

Aksinija Kermauner v¬†svojem novem potopisnem romanu najstnikom ne odpira le literarnega okna v¬†druge deŇĺele, temveńć tudi v¬†drugańćnost in stisko glavnih junakov, s¬†katero se Ň°e toliko teŇĺe soońćajo v¬†tujem¬†svetu.

Andrej Zamejic, Nove kuharske bukve
19,90 ‚ā¨ 18,51 ‚ā¨

Nauk, nar boljŇ°i in nar imenitniŇ°i jedila brez posebnih stroŇ°kov perpraviti¬†‚Äď Z¬†200¬†jedilnimi listki¬†‚Äď Iz nemŇ°kiga prestavljene

Nove kuharske bukve je 160¬†let stara knjiga, ki ni le kuharica, ni veńć zgolj zbirka 200¬†receptov, temveńć tudi dokument rodoljubnega pomena.

Awai Cheung, Formula ńći, Pet skrivnosti notranjega zadovoljstva
14,90 ‚ā¨ 13,86 ‚ā¨

Pet skrivnosti notranjega zadovoljstva

Ali ni presenetljivo, da se Ň°tevilni ljudje v¬†revnejŇ°ih deŇĺelah pogosto zdijo veliko bolj sreńćni in zadovoljni, kot smo mi? V¬†tej knjiŇĺici gospod Fu, starejŇ°i moŇĺakar, ki ima le malo premoŇĺenja, zato pa premore toliko veńć humorja, modrosti in ubranosti, pripoveduje o¬†petih kitajskih skrivnostih notranjega zadovoljstva.

David Michie: Budizem za prezaposlene, mehka
14,90 ‚ā¨

Budizem za prezaposlene je igrivo darilo: s¬†hudomuŇ°nim in z¬†lahkotno samokritińćnim humorjem nas popelje v¬†prve korake uvajanja budizma v¬†vsakodnevno Ňĺivljenje.

Evald Flisar: To nisem jaz
24,99 ‚ā¨ 23,24 ‚ā¨

Avtobiografski (lego)roman To nisem jaz odlikujejo vse lastnosti avtorjeve potopisno-filozofske in romaneskno-avtobiografske proze, nima pa zanj znańćilne premońćrtne fabule.

Frank Rodgers: Najroker gospod Krok
14,97 ‚ā¨ 13,92 ‚ā¨

V¬†napeti zgodbici o¬†gospodu Kroku boste naŇ°li imenitne, zabavne zgodbe za otroke, ki so komaj zańćeli uŇĺivati v¬†branju.

Frank Rodgers: Sherlock gospod Krok
14,97 ‚ā¨ 13,92 ‚ā¨

V¬†napeti zgodbici o¬†gospodu Kroku boste naŇ°li imenitne, zabavne zgodbe za otroke, ki so komaj zańćeli uŇĺivati v¬†branju.

Hans P√∂lzer, Trije dnevi pekla na Sońći, trda
17 ‚ā¨

To je edinstven zapis spominov soŇ°kega desetnika, pretresljiva izpoved o¬†robovih ńćloveńćnosti, ki v¬†strahu za preŇĺivetje zavzamejo zverinske, po drugi strani pa neskonńćno neŇĺne oblike.

Janko M. Lozar: Vedrenje vedrine, mehka
29 ‚ā¨ 26,97 ‚ā¨

Vedrenje vedrine, knjiŇĺni prvenec filozofa Janka Lozarja, izhaja iz uvida v¬†nova razpoloŇĺenja evropskega ńćloveka v¬†naŇ°em, 21.¬†stoletju.

Kelly McKain: Lepa kot slika
19 ‚ā¨ 14,90 ‚ā¨

Serija Totalno Lucy

Lucy sme urejati modne strani nove Ň°olske revije. Organizirati mora fotoŇ°uting, najti fotomodele in kulske obleke.

Larissa Bertonasco, La nonna - La cucina - La vita, ńĆudoviti recepti moje none
19,99 ‚ā¨ 18,59 ‚ā¨

ńĆudoviti recepti moje none

Vsa Ligurija diŇ°i po mojem otroŇ°tvu. Zdi se, da so moji spomini vsrkali vonj po morju in lesu, roŇĺmarinu in Ňĺajblju, pa tudi po kroglicah proti moljem in Ň°piritu, in to ohranili kot zaklad vse do trenutka, ko so se te vonjave spet dotaknile mojih¬†ńćutov.

Lucija Stepanńćińć: V ńćetrtek ob Ň°estih
25 ‚ā¨ 23,25 ‚ā¨

Roman V¬†ńćetrtek ob Ň°estih prinaŇ°a zgodbo, ki bi lahko bila tragedija nekega zasebnega sveta. Katarina, falirana Ň°tudentka ekonomije, se malo iz zdolgońćasenosti, malo iz maŇ°ńćevanja bivŇ°emu ljubimcu, malo pa iz strahu pred tem, da bi bila sama, spusti v¬†razmerje z¬†Davorjem, ki je, ne da bi za to vedel, HIV pozitiven¬†..

Marjeta ŇĹebovec: Slovenski knjiŇĺevniki: rojeni od leta 1930 do 1935
35 ‚ā¨

Serija knjig Slovenski knjiŇĺevniki poljudno predstavlja slovenske besedne umetnike in umetnice od zańćetkov pismenosti do danaŇ°njega ńćasa. Predstavljeni so celostno: zasebno, poklicno in umetniŇ°ko, predstavitve pa so opremljene s¬†fotografijami. V¬†peti knjigi so predstavljeni besedni umetniki in umetnice rojeni med letoma 1930¬†in¬†1935.

Marjeta ŇĹebovec: Slovenski knjiŇĺevniki: rojeni od leta 1936 do 1939
35 ‚ā¨

Serija knjig Slovenski knjiŇĺevniki poljudno predstavlja slovenske besedne umetnike in umetnice od zańćetkov pismenosti do danaŇ°njega ńćasa. Predstavljeni so celostno: zasebno, poklicno in umetniŇ°ko, predstavitve pa so opremljene s¬†fotografijami. V¬†Ň°esti knjigi so predstavljeni besedni ustvarjalci rojeni od leta 1936¬†do¬†1939.

Martin Marion, Zmajńćek Drago in ljubljena Ljubljana
25 ‚ā¨ 23,25 ‚ā¨

‚ÄěNekońć, nekje sem si izmislil zmajńćka Dragota in se odlońćil napisati pesmi o¬†njem in njegovih dogodivŇ°ńćinah v¬†ljubljeni Ljubljani ter jih objaviti v¬†slikanici. Po 20¬†letih mi je to tudi uspelo. Tako v¬†roki drŇĺite slikanico o¬†zmajńćku Dragu in priloŇĺeno zgoŇ°ńćenko s¬†pesmicami.‚Äú (Martin Marion)

Max Charlesworth: Filozofija in religija
18 ‚ā¨ 16,74 ‚ā¨

Od Platona do postmodernizma

Knjiga poskuŇ°a razkriti razlińćne osnovne nańćine, na katere se filozofija v¬†svojih raznolikih uteleŇ°enjih v¬†zahodni misli sporazumeva z¬†obmońćjem religioznega

Miran Puconja: Slovenska kmeńćka kultura, mehka
44,90 ‚ā¨ 41,76 ‚ā¨

Na Cvenu od zemljiŇ°ke odveze do zańćetka tretjega tisońćletja

Knjiga se dotika kmeńćke kulture na Cvenu pri Ljutomeru od zemljiŇ°ke odveze do zańćetka tretjega tisońćletja.

MoŇ°ki, denar in ńćokolada Avtor: Menna Van Praag
13,90 ‚ā¨

  • Duhovni roman o¬†razvadah, zablodah in strasteh sodobne¬†Ňĺenske
  • MoŇ°ki, denar in ńćokolada je ńćudovita zapeljiva zgodba o¬†ljubezni, pogumu in razsvetljenju, ki razkriva, kaj doseŇĺete, ńće v¬†materialnem svetu odprete svoje srce duhovnim skrivnostim.