Magnet: manga revija, marec 2017
9,99 ‚ā¨

Revija prinaŇ°a ńćlanke o¬†japonski popularni kulturi. Revija Ňĺanrsko pokriva Ň°irok spekter od znanstvene fantastike do Ň°olskih romanc.

dr. K. Blanchard, dr. med. J. Spencer: Novi enominutni manager
24,99 ‚ā¨

Prirońćnik napisan na osnovi #1 uspeŇ°nice o¬†upravljanju svojega dela in Ňĺivljenja. Svet se je spremenil in tako se je tudi Novi enominutni manager. NaŇ°el je nove poti, da vam pomaga hitreje uspeti v¬†tem hitro spreminjajońćem se¬†svetu.

Sandi Dolinar: Nova spoznanja
17,99 ‚ā¨ 16,73 ‚ā¨

Sandi Dolinar prinaŇ°a nov pogled na celotno ureditev v¬†vesolju, ponazarja nov pogled vase, v¬†svojo notranjost in odpira vrata novih spoznanj o¬†samem¬†sebi.

Smehljaj meseńćeve vile, K√§the Recheis (trda, 2010)
22,99 ‚ā¨ 21,38 ‚ā¨

Zbirka ńćudovitih pravljic o¬†vilah, zbranih z¬†razlińćnih predelov sveta: Kitajske, Francije, Sardinije, ҆kotske, Anglije, Portugalske, Bolgarije in starodavne Perzije. Skrivnostno, romantińćno, poetińćno in filozofsko!

Susan Smith Nash: Nakljuńćne misli
14,99 ‚ā¨

Nakljuńćne misli so na prvi pogled precej nenavaden tekst: zaporedje spominov, razmislekov in pomislekov, ki Ň°e najbolj spominjajo na ogrlico, sestavljeno iz zelo raznorodnih biserov.

Vlasta GrabeljŇ°ek: PreteŇĺka Ň°olska torba
14,99 ‚ā¨

Avtorica se v¬†prińćujońćem delu zavzema za kakovostno izobraŇĺevanje, opozarja na hude pomanjkljivosti in anomalije naŇ°ega Ň°olskega sistema in nujnost Ň°olske reforme.