Erin Hunter: Bojevniki: Ogenj in led, trda

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Naša številka: 631483

Erin Hunter: Bojevniki: Ogenj in led, trda

Saga Bojevniki je čudovita pripoved iz življenja divjih mačk. Serija, ki je žanru fantasy dala povsem nov pomen in odprla nove, neslutene razsežnosti. Ogenj in led je druga izmed šestih knjig sage Bojevniki. Celoten opis

15.69
5 1

15,69 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 631483

Predstavitev

Opis artikla

»A bilo je prepozno. Led pod Sivorepčevimi tacami se je razpočil, Sivorepec pa je v grozi zatulil in padel v vodo. Nekaj časa je podivjano zamahoval s tacami, potem pa izginil v mrzli, temni globini«

Že generacije dolgo štirje klani divjih mačk živijo v tihem, a skrivnostnem gozdu. Klan groma, Klan reke, Klan vetra in Klan senc. V skladu s starodavnimi zakoni si delijo ozemlje in hrano. Spoštujejo meje, ki so jih začrtali že njihovi predniki. Živijo mirno in spoštujejo pravice drugih. A ne za ceno lastne škode. Svoje pravice branijo srdito, če je potrebno tudi z življenji.

Po pregonu krvoločnega Mrkozvezda in njemu zvestih bojevnikov iz Klana senc v divjini končno zavlada mir. A ta je kratkega diha. Razmerja moči se hitro postavijo na novo in z njimi nova zavezništva in nova nasprotja.

Ognjenonogi je postal Ognjenosrčni – bojevnik Klana groma.

Usoda pa je še kar zagonetna. Tako kot je zagonetno sporočilo, ki ga Ognjenosrčni v sanjah prejme od Klana zvezd. »Pazi se bojevnika, ki mu ne moreš zaupati!« Kdo je ta bojevnik? Je ogroženo njegovo življenje? Nekateri si namreč še vedno močno želijo, da se ne bi pojavil v gozdu. In kaj se dogaja z njegovim najboljšim prijateljem Sivorepcem, ki se vedno bolj umika sam vase? Je na kocki tudi to prijateljstvo?

I

  • SBN 978–961–92599–9–3
  • prevajalec Tamara Maričič
  • založba Mettis Bukvarna d.o.o.
  • leto izdaje 2009
  • dimenzije 14 × 20
  • strani 336
  • vezava trda
  • jezik slovenščina

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst znanstvena fantastika
Vezanje trda
Leto izdaje 2009
ISBN 9789619259993
Število strani 336