Teja Rosa: Skrivnost zajčeve graščine

Teja Rosa: Skrivnost zajčeve graščine

Številka: 840616
Knjiga o raziskovanju temne preteklosti, ki z raziskovanje skrivnostne graščine vsakemu požene strah v kosti. Celoten opis
16,90 €
Vključno z DDV
15,30 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 840616

Predstavitev

Skrivnost Zajčeve graščine je zgodba o dolgo zamolčanem strašnem dogodku, ki buri domišljijo treh najstnikov pri odkrivanju preteklosti svojih prednikov. Pogumno raziskujejo staro zapuščeno graščino z njeno nenavadno okolico ter odstirajo tančice s skrivnostnih srhljivih pajčevin.

ODLOMEK IZ KNJIGE: Nenehno sem se ozirala prek rame, čeprav sem dobro vedela, da smo bili na tem zapuščenem kraju popolnoma sami. Za graščino se je razprostiral nekakšen park ali bolj travnik z nekaj drevesi, ki so rasla ob robu. Toda karkoli je že to bilo, zagotovo ni bil navaden park … Po vsem vrtu so v skrbno urejenem vzorcu ležali kamniti zajčki. Bili so skoraj popolnoma beli, kakor da se jih zob časa sploh ne bi dotaknil. Moralo jih je biti več kot sto. »Kaj je tisto?« je nato vprašala Ana in iztegnila roko proti nekakšnemu kamnu, ki je bil zaradi sive barve videti, kakor da ne spada med vse tiste bele zajčke, ki so bili posejani po travniku. »Al?« je zašepetala Nina. »Kaj če bi se vrnili domov?« »Ne vem, če je bila to dobra ideja,« je zamrmrala Ana, ko smo prišli bliže. Tisti sivi kamen je bil namreč nagrobnik.

Jezik: slovenščina

Založnik: založba Hart

Zvrst: otroške knjige nad 10 let

Vezava: trda

Število strani: 136

Dimenzije: 14,5 × 21 cm