NOVOSTI

v naši spletni tržnici

Določi parametre
Klarstein stropni IR panel | MIDNIGHT SUN, 800W Netscroll Akrilni flomastri (24 kosov), AcrylicMarkers
Klarstein stropni IR panel | MIDNIGHT SUN, 800W

Stropni IR Panel – KLARSTEIN | Midnight Sun, stropni infrardeči grelec, 130,5 × 70,5 cm, 800 W, bel Kot bi vaš prostor ogrevalo sonce: Infrardeči grelnik Klarstein Midnight Sun ustvarja prijetno toploto na zelo učinkovit in prostorsko varčen način.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Cerva KEILOR moške kratke hlače, črne, 48 Netscroll Akrilni flomastri (24 kosov), AcrylicMarkers
Cerva KEILOR moške kratke hlače, črne, 48

Moške delovne hlače z elastanom.

na voljo predvidoma: 9.10. - 10.10.

Netscroll Akrilni flomastri (24 kosov), AcrylicMarkers Netscroll Akrilni flomastri (24 kosov), AcrylicMarkers
Netscroll Akrilni flomastri (24 kosov), AcrylicMarkers

Akrilni flomastri so primerni za otroke in odrasle! Z njimi lahko ustvarjate na različnih površinah in kreirate raznovrstne izdelke! Več o njihovih prednostih in značilnostih si preberite spodaj.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: Maneks Plus
Netscroll Vodna črpalka, HomePump FDTWLV Zadnji blatnik z lučko za Xiaomi Mi M365 PRO/PRO 2/1S/Essential
Netscroll Vodna črpalka, HomePump

Pretočna vodna črpalka je primerna za ročni vrtalnik. Ročna črpalka je odlična za prečrpavanje in izčrpavanje vode in drugih tekočin, ki deluje s priklopom ročnega vrtalnika. Vodna črpalka je obvezen pripomoček pri zalivanju vrta, praznjenju akvarijev, rezervoarjev, vodnjakov, bazenov, korit.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: Maneks Plus
Netscroll Prilagodljiv hulahop obroč z utežmi, SpinningHoop FDTWLV Zadnji blatnik z lučko za Xiaomi Mi M365 PRO/PRO 2/1S/Essential
Netscroll Prilagodljiv hulahop obroč z utežmi, SpinningHoop

Vrtenje hulahop obroča je vrhunska vadba za oblikovanje telesa ter hitro kurjenje kalorij in maščob! Inovativni obroč SpinningHoop ima kar 24 delov, s pomočjo katerih prilagajate velikost obroča glede na vaš obseg pasu!

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: Maneks Plus
FDTWLV Zadnji blatnik z lučko za Xiaomi Mi M365 PRO/PRO 2/1S/Essential FDTWLV Zadnji blatnik z lučko za Xiaomi Mi M365 PRO/PRO 2/1S/Essential
FDTWLV Zadnji blatnik z lučko za Xiaomi Mi M365 PRO/PRO 2/1S/Essential

Nadomestni zadnji blatnik za skiroje Xiaomi v črni barvi. Zadnja luč je priložena.

na voljo predvidoma: 4.10. - 5.10.

Partner: MOBYSTYLE
PAB AKRAPOVIĆ PAB WH1 zaščitna čelada z očali - več barv, rdeča Netscroll Prenosni ventilator, ki ga namestite okoli vratu, NeckFan
PAB AKRAPOVIĆ PAB WH1 zaščitna čelada z očali - več barv, rdeča

Zaščitna čelada, ki ponuja najboljšo zaščito, veliko udobje in širok spekter uporabe znanega evropskega proizvajalca PAB Akrapović.

na voljo predvidoma: 6.10.

Partner: MIX d.o.o.
Netscroll Prenosni ventilator, ki ga namestite okoli vratu, NeckFan Netscroll Prenosni ventilator, ki ga namestite okoli vratu, NeckFan
Netscroll Prenosni ventilator, ki ga namestite okoli vratu, NeckFan

Ventilator omogoča uporabo brez rok, saj ga preprosto namestite okoli vratu! Priročni ventilator bo poskrbel za ohladitev in osvežitev v vročih dneh in večerih!

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: Maneks Plus
Netscroll Zrcalna folija za okna, MirrorFoil Netscroll Prenosni ventilator, ki ga namestite okoli vratu, NeckFan
Netscroll Zrcalna folija za okna, MirrorFoil

Samolepilna zrcalna folija za okna vam bo omogočila popolno zasebnost! Zrcalna folija za okna vam zagotavlja zasebnost v prostoru, istočasno pa omogoča neoviran pogled iz prostora, saj je folija le rahlo obarvana in ne vpliva na transparentnost stekla.

na voljo predvidoma: 5.10. - 6.10.

Partner: Maneks Plus
Sofistar Razvlažilec zraka za prostore do 30 m², preprečuje plesen in vlago + dodatne granulatne vrečke Sofistar Razvlažilec zraka za prostore do 30 m², preprečuje plesen in vlago + dodatne granulatne vrečke
Sofistar Razvlažilec zraka za prostore do 30 m², preprečuje plesen in vlago + dodatne granulatne vrečke

Razvlaževalnik zraka je idealen za prostore do 30 m², preprečuje nastanek plesni in vlažnih madežev. Vključuje dodatne vrečke za ponovno polnjenje, je enostaven za uporabo in ima stabilno stojalo. Dimenzije: 13.5 × 13.5 × 11.5 cm.

na voljo predvidoma: 10.10. - 12.10.

Vertenz Industrijski sesalnik VERTENZ Crafter, 1200W Sofistar Razvlažilec zraka za prostore do 30 m², preprečuje plesen in vlago + dodatne granulatne vrečke
Vertenz Industrijski sesalnik VERTENZ Crafter, 1200W

Hoover za dom, garažo, delavnico. Za industrijske sesalnike so značilni visoka vzdržljivost, vsestranska uporaba in velika moč. To je Vertenz Crafter, ki se ne boji gradbenih odpadkov, vode ali vročega pepela. Idealen je za čiščenje avtomobila, kamina, žara ali garaže in delavnice ter med prenovo.

na voljo predvidoma: 11.10. - 13.10.