BERGER pregibni stol Easy Stahl-Berger
27,99 €

20,99 €

Pregibni stol Easy Stahl-Berger je izredno kompakten, saj ga lahko zložite povsem enostavno in ga spravite v priloženo nosilno torbo. Odlikujejo ga naslon za roke z držalom za pijačo, udoben oblazinjen naslon za glavo in močno ogrodje iz visokokakovostnih jeklenih palic. Maksimalna nosilnost stola je 100 kg.


BERGER zložljiv stol Hocker XL
22 €

19,99 €

Zadnji kos!

Zložljiv stol Hocker XL blagovne znamke Berger se lahko uporablja za sedenje ali kot dodatek.


Kampa kamp postelja Dream XL Camp Bed Xpress
65,22 €

58,70 €

Inovativno zasnovana kamp postelja Dream XL Camp Bed Xpress je nepogrešljiva pri kampiranju, idealna izbira pa je tudi za poležavanje na plaži ali na vrtu.


Kampa kamp postelja Utopia
62,62 €

56,35 €

Zadnji kos!

Inovativno zasnovana kamp postelja Utopia je nepogrešljiva pri kampiranju, idealna izbira pa je tudi za poležavanje na plaži ali na vrtu.


Kampa kamp stol Stark 180
65,21 €

58,69 €

Kamp stol z nosilnostjo 180 kg je izdelan iz jeklene konstrukcije in poliestrskega sedeža. Višina sedenja je 47 cm.


Kampa počivalni podaljšek za noge Tealicious
28,68 €

25,81 €

Zadnji kos!

Počivalni podaljšek za noge Tealicious proizvajalca Kampa je odličen pripomoček, če se odpravljate na dopust, kjer boste potrebovali počitek nog.


Kampa počivalni stol Opulence Go Green
96,53 €

86,88 €

Zadnji kos!

Zložljiv počivalni stol Opulence Go Green proizvajalca Kampa se ponaša z izjemno udobno zasnovo in poljubno nastavljivim hrbtiščem.


Kampa počivalni stol Opulence Tealicious
96,53 €

86,88 €

Zadnji kos!

Zložljiv počivalni stol Opulence Tealicious proizvajalca Kampa se ponaša z izjemno udobno zasnovo in poljubno nastavljivim hrbtiščem.


Kampa stol za kampiranje Cocktail
28,68 €

25,81 €

Močen in stabilen, a hkrati lahek in udoben stol za na plažo, piknike, kampiranja, karavaning ter različne zabave in prireditve. Ima naslone za roke in držalo za pijačo na levi in desni strani. Odpre in zloži se ga zelo hitro. Priložena je vreča za enostavno shranjevanje in prenašanje.


Kampa stol za kampiranje Comfort Go Green
49,56 €

44,60 €

Stol za kampiranje Comfort Go Green v zeleni barvi proizvajalca Kampa je vsestransko uporaben stol in zaradi možnosti nastavitve hrbtišča omogoča izjemno udobje.


Kampa stol za kampiranje Comfort Tealicious
49,56 €

44,60 €

Stol za kampiranje Comfort Tealicious v cian modri barvi proizvajalca Kampa je vsestransko uporaben stol in zaradi možnosti nastavitve hrbtišča omogoča izjemno udobje.


Kampa stol za kampiranje Sling Go Green
65,22 €

58,70 €

Zadnji kos!

Stol za kampiranje Sling Go Green v zeleni barvi proizvajalca Kampa je vsestransko uporaben stol in zaradi možnosti nastavitve hrbtišča omogoča izjemno udobje.


Kampa stol za kampiranje The Guv'nor
57,38 €

50,47 €

Zadnji kos!

Močen in stabilen, a hkrati lahek in udoben stol za na plažo, piknike, kampiranja, karavaning ter različne zabave in prireditve. Ima naslone za roke, žep za transportno vrečo pa služi tudi kot vzglavnik. Odpre in zloži se ga zelo hitro. Priložena je vreča za enostavno shranjevanje in prenašanje.


Kampa stol za kampiranje The Guv'nor, modra - odprta embalaža
50,47 €
47,95 €

Odprta embalaža

Močen in stabilen, a hkrati lahek in udoben stol za na plažo, piknike, kampiranja, karavaning ter različne zabave in prireditve. Ima naslone za roke, žep za transportno vrečo pa služi tudi kot vzglavnik. Odpre in zloži se ga zelo hitro. Priložena je vreča za enostavno shranjevanje in prenašanje.Moder.


Outwell ležalnik Folding Furniture Pardelas M
86,88 €

78,19 €

Ležalnik je odličen za sončenje, navdušilo vas bo tudi izjemno oblazinjenje, ki je snemljivo in nudi optimalno zračnost. Lahko ga uporabljate na vrtu, kampu ali na plaži. Outwell Folding Furniture Pardelas M ima trpežno jekleno konstrukcijo


Outwell prenosni stol Folding Furniture Derwent
61,94 €

55,75 €

Prenosni zložljivi stolz nosilnostjo 125 kg, vključuje tudi držalo za pijačo. Oblazinjeno naslonjalo za hrbet in vrat nudi odlično podporo med sedenjem. Outwell Folding Furniture Derwent ima trpežno jekleno konstrukcijo, ki se zlahka odpre in zapre.


Outwell prenosni stol Furniture Angela Black
39,35 €

35,41 €

Prenosni zložljivi stol z nosilnostjo 100 kg ima naslonjalo, ki je oblazinjeno za večje udobje. Vključuje tudi oblazinjen stol in transportno vrečko. Furniture Angela Black Ima trpežno jekleno konstrukcijo, ki se zlahka odpre in zapre.


Outwell prenosni zložljivi stol Piquant Green
31,17 €

28,05 €

Prenosni zložljivi stol z nosilnostjo 100 kg ima nastavljiv nagib hrbtnega naslona. Ima žep, primeren za majhne predmete. Outwell zložljivi stol Piquant Green se lahko uporablja pri kampiranju, festivalih ali na plažah.


Outwell stol Catamarca Arm Chair XL Claret
55,45 €

49,90 €

Praktičen udoben stol. Stolček Outamar Catamarca XL Claret ima trpežni jekleni okvir in mehko prevleko iz poliestra, ob vsem pa vam ponuja tudi možnost obremenitve ** do 150 kg. Prednosti, ki jih ponuja so predvsem **kompaktne dimenzije po sestavi in nizki teži.


Outwell stol Folding Furniture Casilda Claret
49,87 €

44,88 €

Udobni stol z nosilnostjo 120 kg ima obliko polmeseca. Stol je mehak in udoben. Outwell Folding Furniture Casilda Claret ima trpežno jekleno konstrukcijo.


Outwell stol Yukon
24,59 €

22,13 €

Udoben stol sedež v višini 45 cm nad tlemi. Vključuje trpežen aluminijast okvir in tkanino iz poliestra. Enostaven za transport in prenašanje. Outwell Yuko je idealen za kampiranje.


Outwell stol za kampiranje Fergus
61,66 €

55,50 €

Ergonomski stol za kampiranje Ima poliestrsko prevleko, ki se hitro posuši za udobno sedenje. Vključuje naslonjalo, ki ima 5 možnosti nastavitve. Enostavno zlaganje in nošenje. Outwell Fergus je idealen za kampiranje.


Outwell zložljiv stol Black
31,17 €

28,05 €

Prenosni zložljivi stol z nosilnostjo 100 kg ima nastavljiv nagib hrbtnega naslona. Ima žep, primeren za majhne predmete. Outwell zložljivi stol Black se lahko uporablja pri kampiranju, festivalih ali na plažah.


Outwell zložljiv stol Classic Blue
31,17 €

28,05 €

Prenosni zložljivi stol z nosilnostjo 100 kg ima nastavljiv nagib hrbtnega naslona. Ima žep, primeren za majhne predmete. Outwell zložljivi stol Classic Blue se lahko uporablja pri kampiranju, festivalih ali na plažah.


Outwell zložljivi stol Folding Furniture Campo
61,56 €

55,40 €

Prenosni zložljivi stol z nosilnostjo 125 kg ima razširjen del nog, ki zagotavlja boljšo stabilnost, kadar je stol na mehkejših tleh. Vključuje oblazinjeni naslon za roke, držalo za kozarce in transportno vrečko. Outwell Folding Furniture Campo stol ima široko paleto uporabe.


Outwell zložljivi stol Folding Furniture Catamarca Claret
30,78 €

27,70 €

Prenosni zložljivi stolz nosilnostjo 125 kg, vključuje odstranljivo držalo za steklenico. Vključuje udobne naslone za roke za vaše udobje. Outwell Folding Furniture Catamarca Claret ima trpežno jekleno konstrukcijo, ki se zlahka odpre in zapre.


Outwell zložljivi stol Furniture Campo Claret
61,56 €

55,40 €

Prenosni zložljivi stolz nosilnostjo 125 kg, vključuje odstranljivo držalo za steklenico. Vključuje oblazinjeno naslonjalo za udobje rok. Outwell Furniture Campo Claret ima trpežno jekleno konstrukcijo, ki se zlahka odpre in zapre.


Outwell zložljivi stol Goya Chair Claret
67,01 €

60,31 €

Udobni zložljivi stol z nosilnostjo 100 kg ima naslone za roke in prevleko iz poliestra. Uporablja se lahko ne samo za kampiranje, ampak tudi za festivale. Outwell Folding Furniture Derwent ima trpežno jekleno konstrukcijo, ki se zlahka odpre in zapre.


Outwell zložljivi stol s stransko mizo Furniture Picota
67,01 €

60,31 €

Prenosni zložljivi stolz nosilnostjo 125 kg ima mizo, ki vključuje držalo za pijačo. Ima oblazinjene naslone za roke, za večje udobje. Outwell Furniture Picota ima trpežno jekleno konstrukcijo, ki se zlahka odpre in zapre.


Vango napihljiv stol Inflatable Deluxe Flocked Chair
21,37 €

15,10 €

Napihljiv stol, ki se prilega vsaki notranjosti hiše, je tudi odličen dodatek pri kampiranju ali na glasbenem festivalu. Spodnji sloj je zaščiten proti obrabi, zato vam ni potrebno skrbeti, saj ga lahko uporabljate znotraj in zunaj. Obe možnosti sta sta na voljo. Vango Inflatable Deluxe Flocked Chair je primeren za celo družino.


BERGER stol Mesh Deluxe
85 €

79,99 €

Novo

Aluminijast stol Mesh Deluxe omogoča udobno sedenje in se ponaša z vrhunsko kakovostjo okvirja.


BERGER stol Slimline
80 €

74,99 €

Novo

Aluminijast stol Slimline omogoča stabilnost in udobnost za uporabo.


BERGER zložljiv stol Luxus
74,99 €

69,99 €

Odlična cena

Zložljivi stol Luxus je idealen za uporabo pri kampiranju, morju in na ostalih potovanjih.


Easy Camp ležalnik Hydra
62,96 €

Ležalnik Easy Camp Hydra za kampiranje, počivanje na vrtu ali plaži je izdelan iz tkanega poliestra z okvirjem iz aluminija. Največja dovoljena obremenitev je 100 kg. Dimenzije 58 × 184 × 29 cm.