Coleman stol za kampiranje Standard Quad
36,90 € 18,80 €

Zožljiv stol Coleman Standard Quad je zelo udoben stol, ki bo zaradi svoje jeklene konstrukcije zdržal tudi najtežje. Stol ima prostor za pijačo ter naslonjali za roki.

Intex Empire napihljiv sedež-56%
76,10 € 32,90 €

Odlična cena

Sedeča vreča živih barv ima vgrajeno držalo za pijačo. Ponuja udobno sedenje, površina je narejena iz prijetnega velurja. Zelo lahko se napihne in izpusti zrak. Intex Empire napihljiv sedež je namenjen za notranjo uporabo.

BERGER ležalnik, XL, siv
110 € 96,41 €

Berger ležalnik ima aluminijast okvir in 4-stopenjsko nastavljivo stojalo. Njegova maksimalna nosilnost je 150 kg.

BERGER zložljiv stol Luxus
75,99 € 69,99 €

Odlična cena

Zložljivi stol Luxus je idealen za uporabo pri kampiranju, morju in na ostalih potovanjih.

Kampa kamp stol Stark 180-18%
76,22 € 61,99 €

Zadnji kos!

Kamp stol z nosilnostjo 180 kg je izdelan iz jeklene konstrukcije in poliestrskega sedeža. Višina sedenja je 47 cm.

Eurotrail Riviera zložljiv stol
54,95 € 52,79 €

Eurotrail zložljiv stol Riviera ima jekleno ohišje in poliestrsko prevleko. Zadnji naslon je nastavljiv v 2 poziciji.

BERGER pregibni stol Easy Stahl-Berger
27,99 € 24,99 €

Odlična cena

Pregibni stol Easy Stahl-Berger je izredno kompakten, saj ga lahko zložite povsem enostavno in ga spravite v priloženo nosilno torbo. Odlikujejo ga naslon za roke z držalom za pijačo, udoben oblazinjen naslon za glavo in močno ogrodje iz visokokakovostnih jeklenih palic. Maksimalna nosilnost stola je 100 kg.

Waimea stol za na plažo, PVC
16,95 € 13,28 €

Zadnji kos!

Stol za na plažo, znamke Waimea, je anatomsko izdelan, lahek in primeren za sedenje na ravnih in poševnih površinah.

Kampa Mini Tub stol, gozdne živali
30,47 € 24,90 €

Zadnji kos!

Kampa Mini Tub je zložljiv otroški stol za kampiranje. Izdelan je iz trpežnega poliestra in ima jekleno konstrukcijo. Je izjemno priročen, lahek in enostaven za postavitev ter zlaganje. Njegova nosilnost znaša 60 kg.

BERGER Premium stol, zložljiv
59,99 € 49,40 €

Novo

Premium zložljiv stol blagovne znamke Berger je idealen za kampiranje. Je izredno trpežen in ima nosilnost 120 kg.

Qeedo otroški stol za kampiranje Johnny Junior, moder
33,96 €

Zadnji kos!

Johnny Junior je otroški stol za kampiranje z oblazinjenim sediščom, naslonom in naslonom za roke. Od odraslega se ločuje predvsem po varnostnem Anti-collapse sistemom, ki preprečuje, da bi se stol zložil kar sam od sebe.

Qeedo stol za kampiranje Johnny Flex, moder
89,95 €

Zadnji kos!

Johnny Flex je prilagodljiv stol, ki nudi veliko udobje, saj je celotno oblazinjen in omogoča, da sedite višje ali bolj ležeče, kar vam duša poželi.

Kampa Mini Tub stol, samorogi
30,47 € 24,90 €

Kampa Mini Tub je zložljiv otroški stol za kampiranje. Izdelan je iz trpežnega poliestra in ima jekleno konstrukcijo. Je izjemno priročen, lahek in enostaven za postavitev ter zlaganje. Njegova nosilnost znaša 60 kg.

Kampa stol Mini Tub
22,16 € 20,42 €

Kampa Mini stol za kampiranje, idealen za otroke. Je izjemno kompakten in enostaven za prenašanje.

Qeedo stol za kampiranje Johnny Jumbo, moder
69,95 €

Zadnji kos!

Udoben in priročen oblazinjen stol z všito hladilno torbo, hladilnim držalom za pijačo in žepi za razne malenkosti bo vaš novi sopotnik na vseh kampiranjih.

Vango zložljiv stol za kampiranje Kraken 2 Oversized Excalibur
74,80 € 63,97 €

Zložljivi stol ima nosilnost do 180 kg. Nasloni za roke povečajo ležajno površino. Lahka jeklena konstrukcija zagotavlja stabilnost. Vango stol Kraken 2 Oversized Excalibur je idealen za kampiranje ali za aktivnosti na prostem.

Vango zložljivi stol za kampiranje Hampton DLX 2 Excalibur
85,70 € 72,49 €

Zložljiv stol z nasloni za roke vključuje nastavljivo blazino, ki se lahko uporablja tudi kot ledvena opora. Ima tkanino DuoWeave, ki je zelo prijetna na otip. Vango stol Hampton DLX 2 Excalibur ima trpežno jekleno konstrukcijo.

Outwell zložljivi stol Goya Chair Claret
67,01 € 40,77 €

Udobni zložljivi stol z nosilnostjo 100 kg ima naslone za roke in prevleko iz poliestra. Uporablja se lahko ne samo za kampiranje, ampak tudi za festivale. Outwell Folding Furniture Derwent ima trpežno jekleno konstrukcijo, ki se zlahka odpre in zapre.

Vango stol za kampiranje Monarch 2 Excalibur
26,73 € 21,32 €

Lahek zložljiv stol, ki ga ne sme spregledati noben ljubitelj kampiranja. Vango Monarch 2 Excalibur odlikuje jeklena konstrukcija za stabilnost. Nosilnost stola je do 120 kg.

Outwell prenosni stol Furniture Angela Black
39,35 € 25,75 €

Prenosni zložljivi stol z nosilnostjo 100 kg ima naslonjalo, ki je oblazinjeno za večje udobje. Vključuje tudi oblazinjen stol in transportno vrečko. Furniture Angela Black Ima trpežno jekleno konstrukcijo, ki se zlahka odpre in zapre.

Vango zložljiv stol za kampiranje Malibu
35,40 € 29,84 €

Zložljivi stol ima nosilnost do 120 kg. Eden od naslonov za roke ima odprtino za pijačo. Lahka jeklena konstrukcija zagotavlja stabilnost. Vango stol Malibu je idealen za kampiranje ali aktivnosti na prostem.

Outwell Goya stol
59,95 € 41,10 €

Udoben stol, opremljen z nasloni za roke. Vključuje trpežen aluminijast okvir in tkanino iz poliestra. Enostaven za transport in prenašanje. Outwell Goya je idealen za kampiranje in je dobavljiv v torbici.

Qeedo stol za kampiranje Johnny Relax, moder
79,95 €

Johnny Relax je stol, ki nudi veliko udobja in ima enake funkcije kot naslonjač, saj ima še nožni del, kamor lahko stegnete svoje noge, ta del pa se pospravi kar iz istega položaja, brez vstajanja.

Kampa stol za kampiranje The Guv'nor
67,10 € 54,39 €

Močen in stabilen, a hkrati lahek in udoben stol za na plažo, piknike, kampiranja, karavaning ter različne zabave in prireditve. Ima naslone za roke, žep za transportno vrečo pa služi tudi kot vzglavnik. Odpre in zloži se ga zelo hitro. Priložena je vreča za enostavno shranjevanje in prenašanje.

Kampa počivalni stol Opulence Tealicious
96,53 € 87,10 €

Odlična cena

Zložljiv počivalni stol Opulence Tealicious proizvajalca Kampa se ponaša z izjemno udobno zasnovo in poljubno nastavljivim hrbtiščem.

Kampa kamp postelja Together Double Camp Bed Xpress
99,14 € 89,50 €

Odlična cena

Inovativno zasnovana dvojna kamp postelja Together Double Camp Bed Xpress je nepogrešljiva pri kampiranju, idealna izbira pa je tudi za poležavanje na plaži ali na vrtu.

Kampa Mini Tub stol, promet
30,47 € 24,90 €

Kampa Mini Tub je zložljiv otroški stol za kampiranje. Izdelan je iz trpežnega poliestra in ima jekleno konstrukcijo. Je izjemno priročen, lahek in enostaven za postavitev ter zlaganje. Njegova nosilnost znaša 60 kg.

Kampa klop za kampiranje Lofa
67,10 € 51,99 €

Močna in stabilna, a hkrati lahka in udobna klop za na plažo, piknike, kampiranja, karavaning ter različne zabave in prireditve. Ima naslone za roke in držalo za pijačo na levi in desni strani. Odpre in zloži se jo zelo hitro. Priložena je vreča za enostavno shranjevanje in prenašanje.

Qeedo stol za kampiranje Johnny, moder
39,95 €

Johnny je zelo udoben stol za kampiranje, v katerem se boste počutili kot v domačem naslonjači, saj ima široko naslonjalo in sedeža, za dodatno udobje in priročnost skrbita integrirani držali za pijačo in dodatno oblazinjenje na predelu glave.