Najdeno: 22

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Vango zložljiva omara Mamuta Double Excalibur
127,48 €

77 €

Vango Mammoth Double je praktičen stabilen organizacijski kabinet s 6 policami. V šotoru in v koči boste sedaj našli vse. Kabinet se enostavno zloži v vrečko, ki je vključena v paketu.


Eurotrail Zložljiva kamp omarica Pierry
86,60 €
83,10 €

Kakovostna, zložljiva omarica, priznanega proizvajalca Eurotrail, ki je primerna za kampiranje. Ponaša se s tremi policami, z delovnim pultom, ne smemo pa pozabiti tudi na vgrajene žepe. Za lažje prenašanje je priložena tudi torba, ki poleg tega poskrbi tudi za enostavno shranjevanje.


Eurotrail zložljiva kamp omarica Rieux
78,90 €
75,70 €

Kakovostna, zložljiva omarica, priznanega proizvajalca Eurotrail, ki je primerna za kampiranje. Ponaša se z dvema policama in z delovnim pultom. Za lažje prenašanje je priložena tudi torba, ki poleg tega poskrbi tudi za enostavno shranjevanje.


Kampa zložljiva kamp omarica Amber
71,74 €

64,57 €

Kampa Amber je hitro sestavljiva kamp omarica s tremi policami. Lahko se uporablja kot mizica in omarica. Na vratih ponuja možnost pregrade z prezračevalno mrežico. Sistem pa je narejen za hitro postavljanje in razstavljanje. Za ogrodje so uporabili lahke aluminijaste palice in PVC prevleko.


Kampa zložljiva kamp omarica Florence
60 €

54 €

Kampa Florance je hitro sestavljiva kamp omarica s tremi policami. Lahko se uporablja kot mizica in omarica. Na vratih ponuja možnost pregrade z prezračevalno mrežico. Sistem pa je narejen za hitro postavljanje in razstavljanje.


Kampa zložljiva kamp omarica Maddie S2
138,28 €

124,45 €

Kampa zložljiva kamp omarica je idealna omarica za kampiranje, zaradi hitre postavitve in shrambe s štirimi policami in prostorom za obešalnike.


Kampa zložljiva kamp omarica Susie S2
60 €

54 €

Kampa zložljiva kamp omarica je idealna omarica za kampiranje, zaradi hitre postavitve in shrambe s štirimi policami.


Kampa zložljiva kamp omarica Ellie
90,01 €

81,01 €

Trenutno ni na zalogi

Kampa Ellie je hitro sestavljiva kamp omarica s šestimi policami. Lahko se uporablja kot mizica in omarica. Na vratih ponuja možnost pregrade z prezračevalno mrežico. Sistem pa je narejen za hitro postavljanje in razstavljanje. Za ogrodje so uporabili lahke jeklene palice in poliestrsko tkanino.