BERGER kamp omara M
79,99 € 68,99 €

Zadnji kos!

Kamp omara blagovne znamke Berger je 4 delna omara z aluminijastem okvirjem in nastavljivimi nogami po višini.

BERGER kamp omara, L
99,99 € 89,99 €

Odlična cena

Kamp omara blagovne znamke Berger s priloženo transportno torbo.

Kampa omarica za kampiranje Amber, črno-siva-18%
85,37 € 69,60 €

Zadnji kos!

Kampa omarica Amber je namenjena kampiranju. Njena nosilnost znaša 30 kg. Izdelana je iz aluminija in ima poliestrsko prevleko. Odlična je za shranjevanje oblačil ali živil. Ima tri police in je izjemno zračna.

Eurotrail zložljiva kamp omarica Rieux
78,90 € 75,86 €

Zadnji kos!

Kakovostna, zložljiva omarica, priznanega proizvajalca Eurotrail, ki je primerna za kampiranje. Ponaša se z dvema policama in z delovnim pultom. Za lažje prenašanje je priložena tudi torba, ki poleg tega poskrbi tudi za enostavno shranjevanje.

Kampa zložljiva kamp omarica Amber-17%
73,04 € 59,99 €

Odlična cena

Kampa Amber je hitro sestavljiva kamp omarica s tremi policami. Lahko se uporablja kot mizica in omarica. Na vratih ponuja možnost pregrade z prezračevalno mrežico. Sistem pa je narejen za hitro postavljanje in razstavljanje. Za ogrodje so uporabili lahke aluminijaste palice in PVC prevleko.

Kampa zložljiva kamp omarica Grace S2-27%
101,75 € 73,99 €

Odlična cena

Kampa zložljiva kamp omarica je idealna omarica za kampiranje, zaradi hitre postavitve in shrambe s štirimi policami.

Kampa zložljiva kamp omarica Maddie S2-21%
140,90 € 109,99 €

Zadnji kos!

Kampa zložljiva kamp omarica je idealna omarica za kampiranje, zaradi hitre postavitve in shrambe s štirimi policami in prostorom za obešalnike.

Easy Camp kuhinjska miza za kampiranje Sarin
119,95 € 77,35 €

Kuhinjska miza ima veliko stransko odlagalno polico s prekatno omarico, ki je primerna za shranjevanje potrebščin. Jeklena konstrukcija z aluminijem zagotavlja trajnost. Dodelana zasnova. Easy Camp kuhinjska miza Sarin je enostavno spakirati v transportno torbo.

Kampa omarica za kampiranje Susie, črno-siva-18%
73,20 € 59,70 €

Odlična cena

Kampa omarica Susie je namenjena kampiranju. Njena nosilnost znaša 30 kg. Ponaša se z jekleno konstrukcijo in poliestrsko prevleko. Odlična je za shranjevanje oblačil, posode ali živil. Ima štiri police in je izjemno zračna.

Kampa omarica za kampiranje Rosie, črno-siva
64,05 € 52,30 €

Kampa omarica Rosie je namenjena kampiranju. Njena nosilnost znaša 30 kg. Ponaša se z jekleno konstrukcijo in poliestrsko prevleko. Odlična je za shranjevanje oblačil, posode ali živil. Ima tri police in je izjemno zračna.