COSING kahlica/stolček Play
12,99 €

Zadnji kos!

Cosing kahlica/stolček Play se pohvali z visokim naslonjalom in širokim sedežem. Otrokom bo dal občutek uporabe pravega stranišča. Predvaja melodije za pomoč pri pomirjanju.


Babybjörn kahlica Smart
24,60 €

Zadnji kos!

BabyBjörn kahlica Smart se ponaša z ergonomično obliko, ki zahvaljujoč mehkim plastičnim robovom omogoča udobno sedenje. Kahlica je zaradi gumiranih robov stabilna in stoji trdno na tleh, zato bo ostala na mestu, tudi če se vaš malček intenzivno premika.


Babybjörn kahlica z naslonom
32,30 €

Zadnji kos!

BabyBjörn kahlica z naslonom se ponaša z ergonomično obliko, ki z visokim naslonom za hrbet in roke omogoča udobno sedenje. Kahlica je zahvaljujoč gumiranim robovom stabilna in stoji trdno na tleh, zato bo ostala na mestu, tudi če se vaš malček intenzivno premika.


DOLU otroška kahlica
23,99 €

19,30 €

Izobraževalna kahlica – stranišče je zasnovano za zabavno otroško učenje. Ponaša se s stabilnostjo in prilagojenostjo otroški starosti, hkrati pa je odlična kopija velikega stranišča. Notranja posoda je odstranljiva in pralna.


BIG kahlica Baby Potty Avtomobil-40%
19,99 €

11,90 €

Odlična cena

Posebno oblikovana kahlica Baby Potty, blagovne znamke Big, je zasnovana tako, da otroku omogoča udobno sedenje in obliko zabave hkrati. Za enostavno čiščenje, je notranji del kahlice odstranljiv.


keeeper otroški nastavek za WC Hippo
7,99 €

Otroški nastavek za WC Hippo je izdelan iz visoko kakovostne plastike in zasnovan v prijetnem motivu povodnega konja. Je zelo lahek in enostaven za prenašanje, na spodnji strani pa je opremljen s proti drsno oblogo. Nastavek bo otroku pomagal razvijati navade osebne higiene.


Fisher-Price kahlica Nočna žaba
17,70 €

Nočna žaba je odličen pomočnik vašemu otroku pri opravljanju potrebe. Vesel dizajn z držali mu pomaga znebiti se nepotrebnega strahu in olajša učni proces. Nočna žaba razpolaga s praktično zaščito, ki preprečuje škropljenje in zagotovi, redno čiščenje kahlice.


Safety 1st blazina za WC, rumena
9,40 €

Udobna blazina – idealna za otroke, ki se učijo sami hoditi na WC. Pomagajte malemu članu družine samostojno opraviti potrebo.


Safety 1st kahlica Fast & Finished
14,09 €

11,80 €

Safety 1st Nočník Fast & Finished ergonomično oblikovana kahlica za deklice in dečke. Starši bodo cenili snemljiv notranji del, ki je zaradi okrogle oblike, enostaven za čiščenje.


Mattel kahlica račka
59,99 €

Odlična kahlica za vaše malčke, ki igra 4 skladbe in spušča druge glasovne efekte.


Denis kahlica
3,49 €

Kahlica za otroke izdelana iz kakovostne plastike.


Ubbi kahlica 3 v 1, siva
39,99 €
Dodatni 10 % popust s promo kodo UBBI519 velja do 31.5.2019 oz. do odprodaje zalog.

Ubbi kahlica je izdelek 3 v 1, ki združuje kahlico, nastavek za WC in stopničko.


kahlica z glasbo Žirafa
11,99 €

Maltex kahlica z glasbo Žirafa zagotavlja udobje in varnost za vašega malčka. Nudi odlično stabilnost in zaščito pred škropljenjem. Vgrajen ima glasbeni čip.


Maltex kahlica Žirafa
8,99 €

Maltex kahlica Žirafa zagotavlja udobje in varnost za vašega malčka. Nudi odlično stabilnost in zaščito pred škropljenjem.


Maltex Lulu design kahlica z glasbo
11,99 €

9,30 €

Maltex kahlica Lulu design zagotavlja udobje in varnost za vašega malčka. Nudi odlično stabilnost, zaščito pred škropljenjem in melodijo.


maltex nastavek za wc zebra moder/bel
7,99 €
7,60 €

Maltex 2-komponentni nastavek omogoča malčku udobno in varno uporabo WC školjke za odrasle. Sedež je oblikovan ob upoštevanju anatomskih razlik med dečki in deklicami.


maltex nastavek za wc žirafa bež/siva
7,99 €
7,60 €

Maltex 2-komponentni nastavek omogoča malčku udobno in varno uporabo WC školjke za odrasle. Sedež je oblikovan ob upoštevanju anatomskih razlik med dečki in deklicami. Nedrsni gumijasti elementi na robovih sedeža zagotavljajo dodaten oprijem sedeža na površino WC školjke. Oblika sedeža zagotavlja, da malček sedi na njem izjemno udobno in hkrati preprečuje škropljenje. 2-komponentni sedež za privajanje na WC školjko deluje najbolj učinkovito v povezavi z 2-komponentno pručico MALTEX Baby.


Fisher-Price nočna raca
15,70 €

Nočna raca je odličen pomočnik vašemu otroku pri opravljanju potrebe. Vesel dizajn z držali mu pomaga znebiti se nepotrebnega strahu in olajša učni proces. Nočna žaba razpolaga s praktično zaščito, ki preprečuje škropljenje in zagotovi, redno čiščenje kahlice.


Fisher-Price nočni pingvin
15,70 €

Nočni pingvin je odličen pomočnik vašemu otroku pri opravljanju potrebe. Vesel dizajn z držali mu pomaga znebiti se nepotrebnega strahu in olajša učni proces. Nočna žaba razpolaga s praktično zaščito, ki preprečuje škropljenje in zagotovi, redno čiščenje kahlice.


wc stolček
4,99 €

3,80 €

Kahlica (wc za otroke) 35 × 32 × 31 cm je predvidena za otroke stare od 18 do 36 mesecev.