Najdeno: 29

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

COSING kahlica/stolček Play
12,99 €

Zadnji kos!

Cosing kahlica/stolček Play se pohvali z visokim naslonjalom in širokim sedežem. Otrokom bo dal občutek uporabe pravega stranišča. Predvaja melodije za pomoč pri pomirjanju.


keeeper kahlica z naslonom Hippo
9,99 €

Zadnji kos!

Anatomsko oblikovana kahlica z naslonom Hippo je zasnovana v prijetnem motivu povodnega konja. Povečan osrednji del preprečuje uhajanje vsebine mimo kahlje, visok naslon pa otroku zagotavlja udobno prileganje.


Babybjörn kahlica Smart
23,99 €

Zadnji kos!

BabyBjörn kahlica Smart se ponaša z ergonomično obliko, ki zahvaljujoč mehkim plastičnim robovom omogoča udobno sedenje. Kahlica je zaradi gumiranih robov stabilna in stoji trdno na tleh, zato bo ostala na mestu, tudi če se vaš malček intenzivno premika.


Safety 1st kahlica Fast & Finished
14,09 €

11,90 €

Zadnji kos!

Safety 1st Nočník Fast & Finished ergonomično oblikovana kahlica za deklice in dečke. Starši bodo cenili snemljiv notranji del, ki je zaradi okrogle oblike, enostaven za čiščenje.


BIG kahlica Baby Potty Avtomobil
19,99 €

15,90 €

Posebno oblikovana kahlica Baby Potty, blagovne znamke Big, je zasnovana tako, da otroku omogoča udobno sedenje in obliko zabave hkrati. Za enostavno čiščenje, je notranji del kahlice odstranljiv.


COSING Kahlica s pokrovom Žabica
8,99 €

7,90 €

Kahlica s pokrovom z motivom žabice je udobne ergonomske oblike, po opravljeni potrebi pa prične igrati prijetno melodijo.


Fisher-Price kahlica Nočna žaba
17,90 €

Nočna žaba je odličen pomočnik vašemu otroku pri opravljanju potrebe. Vesel dizajn z držali mu pomaga znebiti se nepotrebnega strahu in olajša učni proces. Nočna žaba razpolaga s praktično zaščito, ki preprečuje škropljenje in zagotovi, redno čiščenje kahlice.


kahlica z glasbo Žirafa
11,99 €

Maltex kahlica z glasbo Žirafa zagotavlja udobje in varnost za vašega malčka. Nudi odlično stabilnost in zaščito pred škropljenjem. Vgrajen ima glasbeni čip.


Maltex kahlica Žirafa
8,99 €

Maltex kahlica Žirafa zagotavlja udobje in varnost za vašega malčka. Nudi odlično stabilnost in zaščito pred škropljenjem.


Maltex Lulu design kahlica z glasbo
11,99 €

9,30 €

Maltex kahlica Lulu design zagotavlja udobje in varnost za vašega malčka. Nudi odlično stabilnost, zaščito pred škropljenjem in melodijo.


maltex nastavek za wc zebra moder/bel
7,99 €
7,60 €

Maltex 2-komponentni nastavek omogoča malčku udobno in varno uporabo WC školjke za odrasle. Sedež je oblikovan ob upoštevanju anatomskih razlik med dečki in deklicami.


maltex nastavek za wc žirafa bež/siva
7,99 €
7,60 €

Maltex 2-komponentni nastavek omogoča malčku udobno in varno uporabo WC školjke za odrasle. Sedež je oblikovan ob upoštevanju anatomskih razlik med dečki in deklicami. Nedrsni gumijasti elementi na robovih sedeža zagotavljajo dodaten oprijem sedeža na površino WC školjke. Oblika sedeža zagotavlja, da malček sedi na njem izjemno udobno in hkrati preprečuje škropljenje. 2-komponentni sedež za privajanje na WC školjko deluje najbolj učinkovito v povezavi z 2-komponentno pručico MALTEX Baby.


Mattel kahlica račka
59,99 €

Odlična kahlica za vaše malčke, ki igra 4 skladbe in spušča druge glasovne efekte.


Denis kahlica
3,49 €

Kahlica za otroke izdelana iz kakovostne plastike. Na voljo v različnih barvah.


DOLU otroška kahlica
23,99 €

19,50 €

Trenutno ni na zalogi

Izobraževalna kahlica – stranišče je zasnovano za zabavno otroško učenje. Ponaša se s stabilnostjo in prilagojenostjo otroški starosti, hkrati pa je odlična kopija velikega stranišča. Notranja posoda je odstranljiva in pralna.


keeeper otroški nastavek za WC Hippo
7,99 €

Trenutno ni na zalogi

Otroški nastavek za WC Hippo je izdelan iz visoko kakovostne plastike in zasnovan v prijetnem motivu povodnega konja. Je zelo lahek in enostaven za prenašanje, na spodnji strani pa je opremljen s proti drsno oblogo. Nastavek bo otroku pomagal razvijati navade osebne higiene.


Curver kahlica, zelena
4,48 €

3,95 €

Trenutno ni na zalogi

Kahlica je primerna za otroke, ki se učijo samostojno hoditi na WC. KAHLICA, Zelena, 34×21,5×28,2 cm


Fisher-Price nočna raca
15,90 €

Trenutno ni na zalogi

Nočna raca je odličen pomočnik vašemu otroku pri opravljanju potrebe. Vesel dizajn z držali mu pomaga znebiti se nepotrebnega strahu in olajša učni proces. Nočna žaba razpolaga s praktično zaščito, ki preprečuje škropljenje in zagotovi, redno čiščenje kahlice.


Fisher-Price nočni pingvin
15,90 €

Trenutno ni na zalogi

Nočni pingvin je odličen pomočnik vašemu otroku pri opravljanju potrebe. Vesel dizajn z držali mu pomaga znebiti se nepotrebnega strahu in olajša učni proces. Nočna žaba razpolaga s praktično zaščito, ki preprečuje škropljenje in zagotovi, redno čiščenje kahlice.


wc stolček
4,99 €

3,80 €

Trenutno ni na zalogi

Kahlica (wc za otroke) 35×32×31 cm je predvidena za otroke stare od 18 do 36 mesecev.