Reer kahlica

Reer kahlica

Ocena: 4,8
11,90 € 10,33 €

Zadnji kos!

Otroška kahlica s posebnim podstavkom, ki preprečuje prevračanje in pripomore k stabilnemu položaju. Primerno za otroke od 12. do 36. meseca starosti. Njena konstrukcija je v celoti izdelana iz plastike in ima prijetno sedalo v 3D obliki. Reer kahlica zagotavlja udobno sedenje in enostavno vstajanje.

DBB Remond otroška prenosna potovalna kahlica, siva - Odprta embalaža-22%
27 € 21,01 €

Odprta embalaža

Praktična škatla z dodelanim dizajnom, ki je pripravljena za uporabo kadarkoli in kjerkoli in ne le na poti. Na vrhu škatle je prostor za vlažilne robčke papir. Enostavna za nošenje zaradi ročaja. Tudi na poti vam ne bo treba biti v skrbeh, da ste založili toaletne potrebščine. Dodelano škatlo lahko vzamete kjerkoli. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

COSING kahlica/stolček Play
12,99 € 7,68 €

Cosing kahlica/stolček Play se pohvali z visokim naslonjalom in širokim sedežem. Otrokom bo dal občutek uporabe pravega stranišča. Predvaja melodije za pomoč pri pomirjanju.

keeeper kahlica z naslonom Hippo
9,99 € 6,83 €

Anatomsko oblikovana kahlica z naslonom Hippo je zasnovana v prijetnem motivu povodnega konja. Povečan osrednji del preprečuje uhajanje vsebine mimo kahlje, visok naslon pa otroku zagotavlja udobno prileganje.

Babybjörn Nastavek za WC
36,80 € 32,69 €

Nastavek za WC, od znamke Babybjörn, olajša otroško potrebo. Mehke ergonomske črte brez ostrih robov so udobne in otroku omogočajo, da sedi na pravilen način. Enostavno se prilagodi na vašo toaletno školjko.

Babybjörn BB Smart kahlica
26 € 23,05 €

Otroško kahlico Babybjörn lahko brez težav zložite in pospravite tudi na poti, zahvaljujoč majhni teži, le 540 g. Kahlica je izdelana s poudarkom na zdravstveni vidik, kar pomeni, da ne vsebuje PVC, BPA in ftalatov in drugih škodljivih materialov.

DBB Remond otroška prenosna potovalna kahlica
27 € 24,18 €

Praktična škatla z dodelanim dizajnom, ki je pripravljena za uporabo kadarkoli in kjerkoli in ne le na poti. Na vrhu škatle je prostor za vlažilne robčke papir. Enostavna za nošenje zaradi ročaja. Tudi na poti vam ne bo treba biti v skrbeh, da ste založili toaletne potrebščine. Dodelano škatlo lahko vzamete kjerkoli.

Babybjörn BB Smart kahlica
26 € 22,91 €

Otroško kahlico znamke Babybjörn laho brez napora zložite in pospravite npr. za na pot, kar omogoča tudi njegova nizka teža – 540 g. Kahlica je izdelana s poudarkom na zdravstveni vidik, kar pomeni, da ne vsebuje PVC, BPA in ftalatov in drugih škodljivih materialov.

OK baby kahlica račka
22,99 € 21,29 €

Anatomska oblika in ročke skrbijo, da otrok ohranja pravilno držo. Kahlico lahko zaprete s pokrovom.

DBB Remond otroška kahlica in pisoar, 2v1
12,90 € 11,38 €

Inovativna kahlica 2v1 za vaše najmlajše. Sprva ga uporabljate kot klasično kahlico, za fantke, ki med uriniranjem že znajo stati, z močnimi priseski pritrdite pisoar na steno. Vaš mali fantek se bo počutil odraslega.