LocoNatura Krema za trebušne mišice

LocoNatura Krema za trebušne mišice

Številka: 100042623476
Partnerska prodaja Novo
Krema za trebušne mišice 6-pack Power je fantastično odkritje, ki poskrbi za neverjetno izgorevanje maščob. Izboljšajte svoje rezultate, kot da bi vadili z osebnim trenerjem! Z uporabo kreme 6-pack Power za trebušne mišice za moške in ženske bo vaš trebuh končno čvrst in napet… Celoten opis
29,99 €
Brezplačna dostava
Partner: DTM Natura

Partnerska zaloga 5+ artikli

13.4. - 14.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042623476

Predstavitev

Krema za trebušne mišice

Krema za trebušne mišice 6-pack Power je fantastično odkritje, ki poskrbi za neverjetno izgorevanje maščob. Izboljšajte svoje rezultate, kot da bi vadili z osebnim trenerjem! Z uporabo kreme 6-pack Power za trebušne mišice za moške in ženske bo vaš trebuh končno čvrst in napet, vaše trebušne mišice pa takšne, kot ste si vedno želeli.

Z nanosom kreme za trebušne mišice povišate telesno temperaturo na področju, kjer jo nanesete in s tem povzročite pospešeno znojenje, izločanje odvečne vode s telesa, pospešite prekrvavitev, nadgradite rezultate pri vadbi in končno lažje pridobite tiste tako željene vidne trebušne mišice.

Krema je primerna za trebuh, pas, noge, roke in druge dele telesa. Samo izberite področje, ki ga želite izoblikovati ter ga polepšajte s pomočjo kreme za trebušne mišice. Začnite graditi svoje sanjsko telo s tem naravnim “ojačevalcem vadbe”.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer pred spanjem nanesite manjšo količino na del telesa, ki ga želite izpopolniti in masirajte s krožnimi gibi dokler se krema popolnoma ne vpije. Primerno za oba spola, ljudi vseh starosti in za vse vrste debelosti. V kolikor kremo uporabljate tudi za izboljšanje rezultatov med vadbo, jo nanesite približno 15–30min pred začetkom vadbe.

Krema vsebuje sestavine, ki imajo po raziskavah naslednje značilnosti:

Rastlina Chlorella vulgaris je znana po učinku zategovanja kože in odstranjevanju odpadnih snovi.

Alga Coleus forskohlii, ki je znana po tem, da proizvaja Forskolin. Forskolin namreč skupaj z izvlečki Chlorella vulgaris, kofeina in ostalih sestavin izdatno spodbudi obnavljanje kože ter posledično izboljša strukturo kože.

V procesu regeneracije kožne celice porabljajo energijo iz podkožja. Koža, prej ohlapna in nagubana, bo postala ponovno čvrsta in napeta.

Obstaja veliko krem ​​za hujšanje ali kurjenje maščob, ki obljubljajo rezultate, vendar ti izdelki pogosto vsebujejo sestavine, ki škodujejo koži. Naš cilj je ponuditi telesu visoko kakovosten izdelek, ki vsebuje naravne sestavine brez stranskih učinkov in dosega izjemne, a telesu prijazne rezultate.

Vsebuje: 100ml

Podroben pregled sestavin, navedenih v padajočem vrstnem redu, najdete tukaj:

Izdelek je prijavljen v CPNP portal pod referenčno številko 1210374, proizvajalec izdelka pa je priznano podjetje Medex Scientific, The Old Grain Store 4, Denne Road RH12 1JE iz Velike Britanije.

Krema za trebušne mišice