Ravensburger družabna igra, Moj prvi spomin®, velike slike

Ravensburger družabna igra, Moj prvi spomin®, velike slike

Številka: 24157003
Ravensburger družabna igra, Moj prvi spomin®, velike slike, je bil posebno razvit za igralce stare dve leti in več. Celoten opis
19,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

27.3. predviden osebni prevzem
 
29.3. predvidena dostava na dom
 
Številka: 24157003

Predstavitev

Ravensburger družabna igra, Moj prvi spomin®, velike slike

Moj prvi spomin je bil posebno razvit za igralce stare dve leti in več. Zasnovan je z zelo velikimi slikami in barvitimi ter izredno debelimi karticami. Zmagovalec je tisti, ki najde največ parov slik.

 Ravensburger družabna igra, Moj prvi spomin®, velike slike

Način igranja

Memory® je genialno preprosta spominska igra, v kateri se igrivo spodbujata koncentracijo in spomin. Različne igralne možnosti z različnimi težavnostnimi stopnjami zagotavljajo raznolikost in igrivo spodbujajo spomin, besedni zaklad, prvo razumevanje pravil in koncentracijo. Otrokom prijazni motivi so jasno prepoznavni in spodbujajo otroke k pripovedovanju Cilj igre je najti dve enaki sliki. Da bi to naredili, otroci odkrijejo dve karti in si zapomnijo vse podrobnosti slik in njihov položaj. Kdor odkrije dve slikovni karti hkrati. Genialno preprost princip igre je idealen za skupne igre med otroki in odraslimi. memory® je razburljiv, raznolik in vsak lahko zmaga! V večini primerov imajo otroci z odličnim vidnim spominom celo majhno prednost pred odraslimi.


Lastnosti

Primerna starost 2+ let
Število igralcev 2 – 4
V setu 24 kartic
Čas igranja 10 – 15 min