Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Igroljub družabna igra Catan, razširitev Mesta in Vitezi

Igroljub družabna igra Catan, razširitev Mesta in Vitezi

Številka: 28352579
Igroljub družabna igra Catan, razširitev Mesta in Vitezi, je idealna za razburljive in zabavne družinske večere. Celoten opis
31,79 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
26.2.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 28352579

Predstavitev

Igroljub družabna igra Catan, razširitev Mesta in Vitezi

Družabna igra Catan je priljubljena že 13 let in ta priljubljenost ne vpada. Genialnost te igre je v večplastnem igralnem mehanizmu, ki ga sestavljajo taktika, trgovanje, nekaj sreče in nepretrgana napetost. Vsakič drugače postavljena igralna plošča pa poskrbi, da se je nikoli ne naveličate.
Ko pa jo preigrate že tolikokrat, da si zaželite spremembe, vas čakajo odlične razširitve! Ena od teh, je razširitev Mesta in Vitezi.


S pomočjo tega dodatka razširite, poglobite ter precej otežite in podaljšate osnovno igro Catan. Naredite jo še bolj vznemirljivo, bolj kompleksno, taktično zahtevnejšo in precej težjo.

 Igroljub družabna igra Catan, razširitev Mesta in Vitezi

Način igranja

Doživite vzpon Catana! Mesta se razcvetajo in uspevajo, spremenila so se v čudovite metropole. Cvetoča trgovina prinaša na otok blaginjo. A prav to bogastvo privabi na otok barbare. Divje horde začnejo ogrožati otok. Kdo bo varoval mesta, ko se približajo plenilci? Zberejo se katanski vitezi in se z združenimi močmi postavijo po robu barbarom. Gorje mestom, kadar so vitezi premagani!
Ta razširitev vsebuje mnogo novih elementov. Mesta lahko s kartami »Trgovska roba« razširite v metropole, ki jih ščitijo mestna obzidja. Če se združijo vsi vitezi, lahko premagate barbare; a marsikateri vitez vam odreče pomoč, saj se žene za sebičnimi cilji. Seveda pa se igralcu, ki za skupno dobro ne prispeva nobenega ali najmanj vitezov, to lahko maščuje: če zmagajo barbari, izropajo njegovo mesto in ga spremenijo v majhno naselje. 


Lastnosti

Primerna starost 12+ let
Število igralcev 3 – 4
Čas igranja dve uri in več
Obseg dobave 74 figuric, 4 gradbeni koledarji, 4 tablice širitve mest, s po 15 ploščicami, polje za plovbo barbarske flote, 36 kart trgovske robe, 54 kart razvoja, 6 kart z zmagovalno točko, rdeča navadna kocka, kocka s simboli, pravila igranja.

Opozorilo: Ta dodatek ni samostojna igra, uporabljate ga lahko le skupaj z osnovno igro Catan!
Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Varnostna opozorila