KinderKraft Luno Foam Mat Puzzles penasta podloga, črna
130x

KinderKraft Luno Foam Mat Puzzles penasta podloga

41,90 €
38,78 €

Kinderkraft penasta podloga Luno je odlična izbira za varnost vašega otroka. Pena z debelino 1,2 cm zagotavlja udobje in popolno izolacijo. Podlogo iz 30 sestavljank lahko sestavite in povežete po želji. Primerna za otroke, starejše od 10 mesecev.

Dostava Mimovrste
Petite&Mars Joy igralna podloga, 180 x 200 x 1 cm, City
5x

Petite&Mars Joy igralna podloga, 180 x 200 x 1 cm

62,37 €
Zadnji kos!

Podloga za igranje ima nedrseč sloj, zaradi katerega je zelo varna. Ima obojestranski potisk z veselimi motivi. Izdelana je iz hipoalergenih materialov. Petite & Mars Joy igralna podloga, 180 × 200 × 1 cm je odporna na vlago.

Dostava Mimovrste
Pop-in Playmat podloga Round the Garden (SS)

Pop-in Playmat podloga

43,90 €
38,96 €
Zadnji kos!

Se radi igrate na prostem? Brez težav in udobno – zahvaljujoč praktični otroški odeji za piknik in igranje Pop-in Playmat, ki je zasnovana za notranjo in zunanjo uporabo. Spodnja stran je sestavljena iz trajne tkanine iz poliestra, laminirane s plastjo PUL, zgornja stran je iz mehkega flisa. Dimenzije odeje so 120 × 120 cm.

Dostava Mimovrste
ZOPA Play Maxi podloga 200/180 cm, potovalna/živali - Odprta embalaža

ZOPA Play Maxi podloga 200/180 cm, potovalna/živali - Odprta embalaža

54,90 €
49,02 €
Odprta embalaža

Podloga play s čudovitim motivom živali, primerna za potovanje za male turiste in avanturiste pa je idealen kraj za igranje in razvoj otroških motoričnih sposobnosti. Podloga je izdelana iz visoko kakovostnega materiala XPE, je odporna na vlago, ima nedrsečo površino, ustvarja toplotno izolacijo. Zato je primerna za otroke, ki se učijo plazenja ali hoje po vseh štirih. Mehka blazinica lahko ublaži učinke manjših padcev, ko otrok poskusi svoje prve korake ali trenira hojo. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
ZOPA Play Maxi podloga 200/180 cm, potovalna/živali
77x

ZOPA Play Maxi podloga 200/180 cm, potovalna/živali

56,44 €

Podloga play s čudovitim motivom živali, primerna za potovanje za male turiste in avanturiste pa je idealen kraj za igranje in razvoj otroških motoričnih sposobnosti. Podloga je izdelana iz visoko kakovostnega materiala XPE, je odporna na vlago, ima nedrsečo površino, ustvarja toplotno izolacijo. Zato je primerna za otroke, ki se učijo plazenja ali hoje po vseh štirih. Mehka blazinica lahko ublaži učinke manjših padcev, ko otrok poskusi svoje prve korake ali trenira hojo.

Dostava Mimovrste
Taf Toys igralna odeja za na prostem
3x

Taf Toys igralna odeja za na prostem

24,23 €

Igralna odeja za na prostem nudi prijetno osnovo za igranje zunaj. Jutranja rosa ne bo več ovira, saj ima odeja vodoodporno spodnjo stran. Del izdelka je tudi torba z držalom, v katero lahko odejo preprosto zložite. Barvne slike na odeji spodbujajo starša k igri z otrokom in pomagajo razvijati otrokovo čustveno inteligenco.

Dostava Mimovrste
Tinéo Baby Nest blazina, siva/temno siva

Tinéo Baby Nest blazina, siva/temno siva

48,57 €

Baby Nest blazina, od znamke Tineo, je je ergonomska spalna blazinica z vsemi potrebnimi dodatki za otroško udobje, odstranljiva in nastavljiva glede na potrebe in velikosti otroka. Stranski valji ohranjajo otroka varno in naravno, nožni podporni valj pa pomirja otrokov trebušček.

Dostava Mimovrste
Babymoov CosyMorpho Blue FRESH podloga
2x

Babymoov CosyMorpho Blue FRESH podloga

36,90 €
34,78 €

Ergonomična podloga Babymoov je posebej razvita za zagotavljanje optimalnega udobja novorojenčkom. Izdelana iz zelo mehke zračne tkanine, ki preprečuje potenje glave, hrbta in vratu. Izvrstno uravnava temperaturo. Znotraj jeelastična spominska pena, ki preprečuje kakršen koli pritisk. Univerzalna, primerna za kakršnokoli otroški voziček, avtosedež, ležalnik in gugalnik. Z luknjami za varnostne pasove. Lahko jo perete ročno. Dimenzije: 54,5 cm x 34 cm x 5 cm.

Dostava Mimovrste
Tiny Love Meadow Days igralna odeja
10x

Tiny Love Meadow Days igralna odeja

60 €
52,06 €

Ekstra velika igralna odeja s izjemno simpatičnimi živalskimi ilustracijami. Tiny Love igralna odeja Meadow Days ponuja številne dejavnosti za zabavo otroka, razvijanje čutov in motorične sposobnosti. Za lažje nošenje sta vključena odeja ročni prijem in zanka z gumbom za zloženo odejo. Primerna za otroke od rojstva dalje.

Dostava Mimovrste
-50%
Fisher-Price igra Igralni center, prenosna
16x

Fisher-Price igra Igralni center, prenosna

42,99 €
21,30 €
Odlična cena

Z igro otroci uživajo v aktivni zabavi doma in na poti. Je mehka in lepo obarvana s številkami. Za otroke je primerna od njihovega rojstva.

Dostava Mimovrste
T-tomi MAXI podloga MINKY, Grey little dots, sive drobne pike
1x

T-tomi MAXI podloga MINKY

59,16 €
56,35 €

T-Tomi MAXI igralna blazina je primerna za otroke od rojstva do vrtca ali še naprej. Lahko se uporablja ne le kot podloga za igro, ampak tudi kot idealno mesto na primer v kampu ali pa kar za počitek. Podloga bo vašemu otroku omogočila občutek mehkobe, udobja in varnosti v istem trenutku.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Matty penasta blazinica
4x

KinderKraft Matty penasta blazinica

70,30 €
69,52 €

Dvostranska penasta blazinica Kinderkraft Matty bo otrokom pomagala raziskovati svet okoli sebe. Zahvaljujoč debelini 1,2 cm se popolnoma izolira od hladnih tal in je hkrati zelo mehka, zaradi česar se bo malček na njej počutil prijetno. Lahko se uporablja doma za igro, učenje ali sprostitev, lahko pa tudi zunaj kot odeja za piknik.

Več informacij
Dostava Mimovrste