K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 1-31%
26,09 € 17,90 €

Zadnji kos!

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Mehak rdeči kuža za lažje spanje (38 × 38 × 6,5 cm), metulj za razvoj vida, sluha in olajšanja rasti zob (13,5 × 14 cm) in knjiga za prve besede.

Buddy Toys Super Robot
12,20 €

Robot z interaktivnimi zabavnimi dejavnostmi, premikajočimi očmi, vrtljivim srcem, smešnim robotskim glasom in zvočnimi učinki.

Let's play igrača živalska zabava z resničnimi zvoki
31 € 29,60 €

Zadnji kos!

Uživajte v neizmerni zabavi s hišnimi ljubljenčki z veliko zabavnih igric in smešnih zvokov ter barvno podlogo. Otroci bodo uživali ob tej atraktivni barviti igrači, ki ponuja 5 igralnih načinov in 8 zvokov.

K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 3
19,46 € 17,80 €

Zadnji kos!

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Brisalna tabla je za vse male umetnike (15,5 × 15 cm). Ptiček je za izboljšan razvoj dihanja in govorjenja (13 × 12 cm). Majhen zibajoči poni pa razvija otroško motoriko (16 × 14 cm).

Smoby igralna hiša Cotoons Discovery-29%
95,70 € 67,60 €

Zadnji kos!

Igralna hiša s priljubljenimi motivi Cotoons vsebuje veliko elementov za igro. Zaradi ročaja in zložljivih delov je enostavna za prenašanje. Otroška igralna hiša je večnamenska – otroci se lahko igrajo v njej, zelo hitro pa jo je možno spremeniti v otroški šotor.

Clementoni mikrofon Baby na baterije, šk. 17181
15,50 € 14,90 €

Zadnji kos!

Otroški mikrofon Baby, blagovne znamke Clementoni bo zagotovo popestril igro vašega otroka. Mikrofon ima možnost odajanja zvočnih in svetlobnih efektov.

Clementoni Interaktivni pes z emocijami
15,21 €

Odlična cena

Interaktivna igrača v obliki psa je odlično darilo za malčke. Otroci razvijejo sposobnost prepoznavanja čustev na zabaven način. S pritiskom na gumb na glavi se spreminja luč, zvok, izraz na očeh, odvisno od pasjega razpoloženja.

Yookidoo polžek na kolesih
32,50 €

Yookidoo polžek na kolesih se premika in spušča zvok. Primeren je za starejše od 6 mesecev starosti.

Yookidoo ropotulja pilot
16,20 €

Zadnji kos!

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Komplet vsebuje pilota in glasbeno ropotuljico v obliki letala.

Yookidoo ropotulja princeska
16,40 €

Zadnji kos!

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Komplet vsebuje princesko in glasbeno ropotuljico v obliki žabice.

Hape Baby otroška proga Džungle
21,32 € 16,60 €

Oživite otroško domišljijo s pomočjo Baby otroško progo Džungle. Postavite žogo na stezo, pritisnite vzvod in pazite, kaj se bo zgodilo. Ali je zazvonilo? Igrača razvija fine motorične sposobnosti in prostorsko domišljijo.

Smoby darilni komplet 3v1 Cotoons-27%
26,51 € 19,20 €

Odlična cena

Darilni komplet z motivom Cotoons vsebuje piramido, sestavljeno iz 6 skodelic, košaro za shranjevanje in ladjo s podstavkom Cotoons. Pri otrocih se pričnejo razvijati fine motorične spretnosti.

Clementoni volan Baby na baterije, šk.17241
21,90 €

Odlična cena

Otroški volan Baby, blagovne znamke Clementoni bo zagotovo popestril igro vašega otroka. Volan ob pritisku izvaja svetlobne in zvočne efekte.

BABY ONO poučni valj, 9 m+
13,90 € 12,20 €

Valj za otroke je odlično interaktivno in izobraževalno orodje. Pomaga razvijati pritrditev predmeta od dlani do dlani, dvigovanje ali sedenje. Primerno za otroke od 9. mesecev. BabyOno poučni valj (9 m+) je opremljen z ropotuljicami, ki pritegnejo k igri.

Clementoni igrača formula
10,42 € 9,70 €

Prižgite, spustite in si oglejte hiter začetek te rdeče formule. Pritisnite voznikovo glavo in aktivirajte zvočne učinke. Osvetljene luči bodo navdušile vsakega otroka. S to formulo se zabava nikoli ne konča.

Playgro aktivni stolp iz kock-24%
14,99 € 11,30 €

Odlična cena

Aktivni stolp iz kock je primeren za zlaganje in podiranje mogočnih zgradb vašega malega arhitekta. Kocke se lahko vrtijo. Primerno za malčke od 12. mesecev naprej.

Bino aktivna kocka za igro
8,60 € 7,60 €

Aktivna kocka z motivom Krtka in njegovih prijateljev vsebuje zabavne dejavnosti, kot sta udarjanje ali ugriz. Mehka oblika je prijazna do vašega otroka, prav tako pa je kocka primerna za majhne roke.

Clementoni Glasbena žoga z živalmi
10,90 €

Glasbena žoga je izdelana iz mehkega materiala in ima živalske podobe. Žoga oddaja zvoke živali in veliko drugih zvočnih učinkov in melodij. Mehka tkanina je idealna za podpiranje razvoja ročnih spretnosti in otipne zaznave.

Smoby želva s kroglicami Cotoons
24,30 €

Cotoons čudovita mala želva. Spustite žogico čez odprtino v oklepu želve in jo opazujte, kako potuje. Žoga drsi navzdol po toboganu vse do želvinega repa. Želva se zaradi koles lahko premika.

Clementoni Interaktivni boben
23,10 €

Z interaktivnim bobnom je sedaj zabava neizbežna. Boben lahko zavrtite in otroci lahko bobnajo z rokami ali pa lahko pritisnejo glasbeni gumb v obliki krone. Boben začne zvočno bobnati, roke bobna se začnejo premikati in lučka utripa v ritmu oddanih zvokov.

Smoby proga za žogice Cotoons
48,76 € 38,40 €

Proga za žogice z različnimi pregradami in katapultom. Žogice se lahko kotalijo po dveh progah. Prečkajo različne odprtine, stopnice in pregrade. Katapult lahko žogico izstreli iz drevesa s potiskom na gumb.

Lamps zvočni volan
19,10 € 16,60 €

Plastični zvočni volan ima številne funkcije in je zasnovan za najmlajše otroke. Volanski obroč oddaja hrup in luči. Priložen je tudi telefon. Pri otrocih razvija fino ročno motoriko.