Fisher-Price barvni obročki na palici
13,99 €

Odlična cena

Igra ponuja otrokom klasično zabavo polno barv. Vaši najmlajši bodo navdušeni nad njihovo gladko obliko, lahko jih bodo držali tresli in poljubno sestavljali. Paket vsebuje 5 obročkov, prvi ima prozorno zgornjo polovico.

K´s Kids veliki aktivni center Zebra Ryan, 28 zabavnih funkcij
99,99 € 78,10 €

Atraktivno zasnovana igrača veliki aktivni center Zebra Ryan ponuja 28 zabavnih funkcij, ki bodo navduševale vašega malčka in mu pomagale pri razvoju ter dojemanju sveta okoli sebe. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.

Tomy igrača Gagajoče račke
22,99 € 18,60 €

Prijazne, ljubke in ljubeče gagajoče račke žarečih barv pomagajo malčku pri učenju hoje in ga zabavajo.

K´s Kids veliki mehki dinozaver + 60 žogic
99,99 € 64,70 €

Zadnji kos!

Atraktivno zasnovan veliki mehki dinozaver se po odprtju zadrge preoblikuje v igralni bazen z žogicami. Izdelan je iz mehkega materiala in opremljen z zvočnimi elementi. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.

K´s Kids veliki mehki elektronski avtomobil "Go Go"
99,99 € 71,80 €

Zadnji kos!

Atraktivno oblikovan veliki mehki elektronski avtomobil „Go Go“ bo preko zabavne igre spodbujal razvoj otrokovega zaznavanja in logičnega razmišljanja. Izdelan je iz mehkega materiala in opremljen z zabavnimi funkcijami. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.

Playgro piramida 4011455
11,99 € 8,10 €

Zadnji kos!

Otrok se uči spoznavanja razlike v velikosti predmetov.

Playgro mehke kocke, bath 181170
12,99 € 8,90 €

Mehke kocke lahko otroci uporabljajo na suhem ali v vodi. Otroku pomagajo pri njegovi ustvarjalnosti.

Fisher-Price mavrični labirint
15,39 € 14,10 €

Pojdite se igrat s mavričnim labirintom in se pri tem igrajte z živimi barvami. Barviti koleščki so prijetni na dotik in jih lahko enostavno premikate po labirintu, vrtite ali pustite da se premikajo sami.

Ludi otroški senzorični valj s kroglicami-25%
28,74 € 21,30 €

Zadnji kos!

Valj in gumijaste kroglice z mnogimi aktivnostmi za spodbujanje razvoja čutov in motoričnih sposobnosti. V notranjosti so kroglice, tekstilna prevleka, ki ponuja različne teksture in dva dodatka. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti dalje.

Fisher-Price Posodice za zlaganje
17,99 € 16,60 €

Zadnji kos!

„Klasična“ igrača, Brilliant Basics Zložljive posodice, ponuja cel kup različnih možnosti za igro. Malček lahko teh 10 okroglic posodic enostavno zloži v vertikalen stolp ali pa eno v drugo.

Yookidoo polžek na kolesih
32,30 €

Yookidoo polžek na kolesih se premika in spušča zvok. Primeren je za starejše od 6 mesecev starosti.

Fisher-Price Metuljček z liki
10,99 €

Odlična cena

Metuljček z liki proizvajalca Fischer-Price za pomoč pri razvoju otrokovih fino-motoričnih spretnosti.

Fisher-Price igrača Magična gora
31,99 €

Odlična cena

Fisher-Price igračo Čarobna gora sestavljajo pisani krogi, ki se sestavijo v goro, in figurica medvedka, ki je obenem tudi ropotuljica. Igračka je primerna za otroke, starejše od šestih mesecev.

Fisher-Price raziskovalna tabla
21,99 €

Odlična cena

6 atraktivnih aktivnosti za vaše malčke s slikovitimi znaki živali za raziskovanje.

Ludi otroške senzorične žoge, 3 kose, roza
13,96 € 13,30 €

Mehke žoge z različnimi površinami so primerne za igro, sprostitev in masažo. Premer žoge je 15 cm in 2 × 8 cm. Primerno za otroke, starejše od 6 mesecev.

Ludi otroški senzorični valj
17,07 € 16,20 €

Valj z mnogimi aktivnostmi za spodbujanje razvoja čutov in motoričnih sposobnosti. V notranjosti so kroglice, tekstilna prevleka, ki ponuja različne teksture in dva dodatka. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti dalje.

Ludi Bowling za najmlajše, v motivu mačk
17,07 € 14,50 €

Čudovit komplet petih stožcev v obliki muc in krogla z odprtinami je izdelana iz mehkega materiala. Igra bo zelo zabavna. Komplet je primeren za otroke od 10. meseca starosti.

K´s Kids interaktivni dinozaver + 60 žogic
84,99 € 76,90 €

Atraktivno zasnovan interaktivni dinozaver se po odprtju zadrge preoblikuje v igralni bazen z žogicami. Izdelan je iz mehkega materiala in opremljen z zvočnimi elementi. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.