K´s Kids govoreča mehka žoga 2v1
29,99 € 20,20 €

S pomočjo interaktivne govoreče mehke žoge 2v1 se bodo otroci učili štetja in abecede v angleškem jeziku. Glede na stran na katero pade, žoga z govorno funkcijo v angleškem jeziku sporoča znak. Primerno za otroke od 1. leta naprej.

Tomy igrača Gagajoče račke
22,99 € 18,60 €

Prijazne, ljubke in ljubeče gagajoče račke žarečih barv pomagajo malčku pri učenju hoje in ga zabavajo.

Playgro napihljiv glasbeni valj
12,80 €

To didaktično igračko blagovne znamke Playgro se lahko uporablja za igro na tleh ali na posteljici. Z različnimi zvočnimi efekti stimulira slušno zaznavanje in motoričnost.

Buddy Toys Super Robot
12,10 €

Robot z interaktivnimi zabavnimi dejavnostmi, premikajočimi očmi, vrtljivim srcem, smešnim robotskim glasom in zvočnimi učinki.

Let's play igrača živalska zabava z resničnimi zvoki
31 € 29,50 €

Zadnji kos!

Uživajte v neizmerni zabavi s hišnimi ljubljenčki z veliko zabavnih igric in smešnih zvokov ter barvno podlogo. Otroci bodo uživali ob tej atraktivni barviti igrači, ki ponuja 5 igralnih načinov in 8 zvokov.

Fisher-Price jahalni lev
11,69 € 10,90 €

Simpatičen mobilni lev prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Fisher-Price jahalni slon
11,69 € 10,10 €

Zadnji kos!

Simpatičen mobilni slon prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Smoby igralna hiša Cotoons Discovery-29%
95,70 € 67,60 €

Zadnji kos!

Igralna hiša s priljubljenimi motivi Cotoons vsebuje veliko elementov za igro. Zaradi ročaja in zložljivih delov je enostavna za prenašanje. Otroška igralna hiša je večnamenska – otroci se lahko igrajo v njej, zelo hitro pa jo je možno spremeniti v otroški šotor.

Clementoni Interaktivni pes z emocijami
15,21 €

Odlična cena

Interaktivna igrača v obliki psa je odlično darilo za malčke. Otroci razvijejo sposobnost prepoznavanja čustev na zabaven način. S pritiskom na gumb na glavi se spreminja luč, zvok, izraz na očeh, odvisno od pasjega razpoloženja.

Clementoni mikrofon Baby na baterije, šk. 17181
15,50 € 14,90 €

Zadnji kos!

Otroški mikrofon Baby, blagovne znamke Clementoni bo zagotovo popestril igro vašega otroka. Mikrofon ima možnost odajanja zvočnih in svetlobnih efektov.

Fisher-Price igra vstavljanje likov
16,99 € 11,30 €

Kreativna igra z robustnimi barvnimi kockami pomaga otroku spoznati različne barve in oblike. Otroci lahko posamezno sestavljajo s kockami ali pa jih vstavljajo v pravilne luknje vedra.

Fisher-Price igrača Magična gora
31,99 €

Odlična cena

Fisher-Price igračo Čarobna gora sestavljajo pisani krogi, ki se sestavijo v goro, in figurica medvedka, ki je obenem tudi ropotuljica. Igračka je primerna za otroke, starejše od šestih mesecev.

Clementoni volan Baby na baterije, šk.17241
21,90 €

Odlična cena

Otroški volan Baby, blagovne znamke Clementoni bo zagotovo popestril igro vašega otroka. Volan ob pritisku izvaja svetlobne in zvočne efekte.

Clementoni igrača formula
10,42 € 9,70 €

Prižgite, spustite in si oglejte hiter začetek te rdeče formule. Pritisnite voznikovo glavo in aktivirajte zvočne učinke. Osvetljene luči bodo navdušile vsakega otroka. S to formulo se zabava nikoli ne konča.

Clementoni Glasbena žoga z živalmi
10,90 €

Glasbena žoga je izdelana iz mehkega materiala in ima živalske podobe. Žoga oddaja zvoke živali in veliko drugih zvočnih učinkov in melodij. Mehka tkanina je idealna za podpiranje razvoja ročnih spretnosti in otipne zaznave.

Fisher-Price jahalni povodni konj
14 €

Simpatičen mobilni povodni konj prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Clementoni Interaktivni boben
23 €

Z interaktivnim bobnom je sedaj zabava neizbežna. Boben lahko zavrtite in otroci lahko bobnajo z rokami ali pa lahko pritisnejo glasbeni gumb v obliki krone. Boben začne zvočno bobnati, roke bobna se začnejo premikati in lučka utripa v ritmu oddanih zvokov.

Lamps zvočni volan
19,10 € 16,50 €

Plastični zvočni volan ima številne funkcije in je zasnovan za najmlajše otroke. Volanski obroč oddaja hrup in luči. Priložen je tudi telefon. Pri otrocih razvija fino ročno motoriko.

Smoby proga za žogice Cotoons
48,76 € 38,40 €

Proga za žogice z različnimi pregradami in katapultom. Žogice se lahko kotalijo po dveh progah. Prečkajo različne odprtine, stopnice in pregrade. Katapult lahko žogico izstreli iz drevesa s potiskom na gumb.