K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 1-31%
26,09 € 17,90 €

Zadnji kos!

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Mehak rdeči kuža za lažje spanje (38 × 38 × 6,5 cm), metulj za razvoj vida, sluha in olajšanja rasti zob (13,5 × 14 cm) in knjiga za prve besede.

Buddy Toys Super Robot
12,10 €

Robot z interaktivnimi zabavnimi dejavnostmi, premikajočimi očmi, vrtljivim srcem, smešnim robotskim glasom in zvočnimi učinki.

Denis igralnica, živali
10,20 €

Igralnica z živalmi, ki izskočijo s pritiskom na njih. Odličen način, za spoznavanje novih zvokov, barv in živali.

Fisher-Price samorog z obroči
11,54 € 9,30 €

Prednost in novost te barvite igrače je, da ima vsak od štirih barvnih obročev drugačno površino, ki jo lahko otroci med igro raziskujejo. Na vrhu je srčkan samorog, spodaj pa trdna podlaga, ki na katero padejo obroči.

Fisher-Price jahalni lev
11,69 € 10,90 €

Simpatičen mobilni lev prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Teddies BABY igralna skrinjica
9,70 €

Večbarvna igralnica za učenje ponuja različne dejavnosti, kar prevzame otroke že na prvi pogled, ob vsem pa igra tudi spodbuja čute. Medtem ko se simpatične slike vrtijo, igra igrača prijetno melodijo.

Fisher-Price jahalni slon
11,69 € 10,10 €

Zadnji kos!

Simpatičen mobilni slon prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Fisher-Price Posodice za zlaganje
17,99 € 16,60 €

Zadnji kos!

„Klasična“ igrača, Brilliant Basics Zložljive posodice, ponuja cel kup različnih možnosti za igro. Malček lahko teh 10 okroglic posodic enostavno zloži v vertikalen stolp ali pa eno v drugo.

Let's play igrača živalska zabava z resničnimi zvoki
31 € 29,40 €

Zadnji kos!

Uživajte v neizmerni zabavi s hišnimi ljubljenčki z veliko zabavnih igric in smešnih zvokov ter barvno podlogo. Otroci bodo uživali ob tej atraktivni barviti igrači, ki ponuja 5 igralnih načinov in 8 zvokov.

Smoby igralna hiša Cotoons Discovery-29%
95,70 € 67,60 €

Zadnji kos!

Igralna hiša s priljubljenimi motivi Cotoons vsebuje veliko elementov za igro. Zaradi ročaja in zložljivih delov je enostavna za prenašanje. Otroška igralna hiša je večnamenska – otroci se lahko igrajo v njej, zelo hitro pa jo je možno spremeniti v otroški šotor.

Yookidoo žvižgajoča račka
33,90 €

Zadnji kos!

Yookidoo igrača bo poskrbela za neizmerno veselje. Primerna je za starejše od 1. leta starosti.

Polesie Didaktična hiša - 2
15,91 € 14,50 €

Zadnji kos!

Čudovita barvna hiša s 4 vrati na ključavnice in živali za razvoj fine motorične sposobnosti pri otrocih. Hiša je razdeljena na 4 sobe. Za vsakimi vrati je 1 najemnik, medved, zajček, mačka ali banka. V hiši so luknje v strehi.

Clementoni Interaktivni pes z emocijami
15,21 €

Odlična cena

Interaktivna igrača v obliki psa je odlično darilo za malčke. Otroci razvijejo sposobnost prepoznavanja čustev na zabaven način. S pritiskom na gumb na glavi se spreminja luč, zvok, izraz na očeh, odvisno od pasjega razpoloženja.

Fisher-Price mavrični labirint
15,39 € 14,10 €

Pojdite se igrat s mavričnim labirintom in se pri tem igrajte z živimi barvami. Barviti koleščki so prijetni na dotik in jih lahko enostavno premikate po labirintu, vrtite ali pustite da se premikajo sami.

Playgro rožica s sortirnikom kock
12,82 € 12,10 €

Zadnji kos!

Playgro rožica omogoča razvrščanje barvitih kock, s čimer pomaga pri prepoznavanju oblik, učenju barv in krepitvi motoričnih spretnosti, domišljije ter spomina.

Yookidoo polžek na kolesih
32,20 €

Yookidoo polžek na kolesih se premika in spušča zvok. Primeren je za starejše od 6 mesecev starosti.

Clementoni mikrofon Baby na baterije, šk. 17181
15,50 € 14,90 €

Zadnji kos!

Otroški mikrofon Baby, blagovne znamke Clementoni bo zagotovo popestril igro vašega otroka. Mikrofon ima možnost odajanja zvočnih in svetlobnih efektov.

Fisher-Price igra vstavljanje likov
16,99 € 11,30 €

Kreativna igra z robustnimi barvnimi kockami pomaga otroku spoznati različne barve in oblike. Otroci lahko posamezno sestavljajo s kockami ali pa jih vstavljajo v pravilne luknje vedra.

Polesie Didaktična hiša šesterokotnika
12,33 € 11,30 €

Hiša vsebuje 18 logičnih nalog. Otrok mora najti in primerjati 6 oblik kock, ki se ujemajo z luknjami v strehi, 6 oblik majhnih živali, ki se ujemajo z luknjami v vratih in 6 ključi različnih oblik v različne ključavnice. Oblika se lahko upošteva tudi z otrokovimi nalepkami za slike.

K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 3
19,46 € 17,70 €

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Brisalna tabla je za vse male umetnike (15,5 × 15 cm). Ptiček je za izboljšan razvoj dihanja in govorjenja (13 × 12 cm). Majhen zibajoči poni pa razvija otroško motoriko (16 × 14 cm).

Fisher-Price Metuljček z liki
10,99 €

Odlična cena

Metuljček z liki proizvajalca Fischer-Price za pomoč pri razvoju otrokovih fino-motoričnih spretnosti.

Smoby darilni komplet 3v1 Cotoons-27%
26,51 € 19,20 €

Odlična cena

Darilni komplet z motivom Cotoons vsebuje piramido, sestavljeno iz 6 skodelic, košaro za shranjevanje in ladjo s podstavkom Cotoons. Pri otrocih se pričnejo razvijati fine motorične spretnosti.

Fisher-Price igrača Magična gora
31,99 €

Odlična cena

Fisher-Price igračo Čarobna gora sestavljajo pisani krogi, ki se sestavijo v goro, in figurica medvedka, ki je obenem tudi ropotuljica. Igračka je primerna za otroke, starejše od šestih mesecev.

Fisher-Price Moj prvi vlak Tomas
27,09 € 18,50 €

Čudoviti stroj Tomas z vagoni, od znamke Fisher Price, bo navdušil vsakega malega ljubitelja vlakov. Stroj žvižga po pritisku na dimnik, vagon pa nosi tovor. Igrača je narejena iz visokokakovostne, neškodljive plastike, izvedena v svetlih barvah.

Fisher-Price raziskovalna tabla
21,99 €

Odlična cena

6 atraktivnih aktivnosti za vaše malčke s slikovitimi znaki živali za raziskovanje.

Clementoni volan Baby na baterije, šk.17241
21,90 €

Odlična cena

Otroški volan Baby, blagovne znamke Clementoni bo zagotovo popestril igro vašega otroka. Volan ob pritisku izvaja svetlobne in zvočne efekte.

Tomy pretresi in sortiraj tortice
24,99 € 22,20 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin, je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje škatlo s torticami različnih oblik, barv in motivov, ki jih otrok zloži v visok stolp.

Simba komplet za igro, sestavi piramido
15,80 € 14,10 €

Večfunkcijski komplet za najmanjše, vključuje vstavljeno škatlo, piramido obročev in piramido lončkov. Najmlajšim otrokom ponuja celovito zabavo polno barv. S tem kompletom najmlajši razvijajo domišljijo in fine motorične spretnosti.

Playgro aktivni stolp iz kock-24%
14,99 € 11,30 €

Odlična cena

Aktivni stolp iz kock je primeren za zlaganje in podiranje mogočnih zgradb vašega malega arhitekta. Kocke se lahko vrtijo. Primerno za malčke od 12. mesecev naprej.

Smoby želva s kroglicami Cotoons
24,20 €

Cotoons čudovita mala želva. Spustite žogico čez odprtino v oklepu želve in jo opazujte, kako potuje. Žoga drsi navzdol po toboganu vse do želvinega repa. Želva se zaradi koles lahko premika.

Denis letalo, set
7,99 € 6,30 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje letalo, ki ga je mogoče razstaviti in nazaj sestaviti, kar bo pripomoglo k razvijanju motoričnih sposobnosti vašega otroka.

Fisher-Price jahalni povodni konj
13,90 €

Simpatičen mobilni povodni konj prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.