Playgro napihljiv glasbeni valj
12,80 €

To didaktično igračko blagovne znamke Playgro se lahko uporablja za igro na tleh ali na posteljici. Z različnimi zvočnimi efekti stimulira slušno zaznavanje in motoričnost.

Buddy Toys Super Robot
12,10 €

Robot z interaktivnimi zabavnimi dejavnostmi, premikajočimi očmi, vrtljivim srcem, smešnim robotskim glasom in zvočnimi učinki.

Fisher-Price jahalni lev
11,69 € 10,90 €

Simpatičen mobilni lev prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Fisher-Price jahalni slon
11,69 € 10,10 €

Zadnji kos!

Simpatičen mobilni slon prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Smoby igralna hiša Cotoons Discovery-29%
95,70 € 67,60 €

Zadnji kos!

Igralna hiša s priljubljenimi motivi Cotoons vsebuje veliko elementov za igro. Zaradi ročaja in zložljivih delov je enostavna za prenašanje. Otroška igralna hiša je večnamenska – otroci se lahko igrajo v njej, zelo hitro pa jo je možno spremeniti v otroški šotor.

Playgro rožica s sortirnikom kock
12,82 € 12,10 €

Zadnji kos!

Playgro rožica omogoča razvrščanje barvitih kock, s čimer pomaga pri prepoznavanju oblik, učenju barv in krepitvi motoričnih spretnosti, domišljije ter spomina.

Polesie Didaktična hiša - 2
15,91 € 14,50 €

Zadnji kos!

Čudovita barvna hiša s 4 vrati na ključavnice in živali za razvoj fine motorične sposobnosti pri otrocih. Hiša je razdeljena na 4 sobe. Za vsakimi vrati je 1 najemnik, medved, zajček, mačka ali banka. V hiši so luknje v strehi.

Fisher-Price igra vstavljanje likov
16,99 € 11,30 €

Kreativna igra z robustnimi barvnimi kockami pomaga otroku spoznati različne barve in oblike. Otroci lahko posamezno sestavljajo s kockami ali pa jih vstavljajo v pravilne luknje vedra.

Polesie Didaktična hiša šesterokotnika
12,33 € 11,30 €

Hiša vsebuje 18 logičnih nalog. Otrok mora najti in primerjati 6 oblik kock, ki se ujemajo z luknjami v strehi, 6 oblik majhnih živali, ki se ujemajo z luknjami v vratih in 6 ključi različnih oblik v različne ključavnice. Oblika se lahko upošteva tudi z otrokovimi nalepkami za slike.

Smoby darilni komplet 3v1 Cotoons-27%
26,51 € 19,20 €

Odlična cena

Darilni komplet z motivom Cotoons vsebuje piramido, sestavljeno iz 6 skodelic, košaro za shranjevanje in ladjo s podstavkom Cotoons. Pri otrocih se pričnejo razvijati fine motorične spretnosti.

BABY ONO poučni valj, 9 m+
13,90 € 12,10 €

Valj za otroke je odlično interaktivno in izobraževalno orodje. Pomaga razvijati pritrditev predmeta od dlani do dlani, dvigovanje ali sedenje. Primerno za otroke od 9. mesecev. BabyOno poučni valj (9 m+) je opremljen z ropotuljicami, ki pritegnejo k igri.

Fisher-Price raziskovalna tabla
21,99 €

Odlična cena

6 atraktivnih aktivnosti za vaše malčke s slikovitimi znaki živali za raziskovanje.

Simba komplet za igro, sestavi piramido
15,80 € 14,10 €

Večfunkcijski komplet za najmanjše, vključuje vstavljeno škatlo, piramido obročev in piramido lončkov. Najmlajšim otrokom ponuja celovito zabavo polno barv. S tem kompletom najmlajši razvijajo domišljijo in fine motorične spretnosti.

Smoby želva s kroglicami Cotoons
24,30 €

Cotoons čudovita mala želva. Spustite žogico čez odprtino v oklepu želve in jo opazujte, kako potuje. Žoga drsi navzdol po toboganu vse do želvinega repa. Želva se zaradi koles lahko premika.

Denis letalo, set
7,99 € 6,30 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje letalo, ki ga je mogoče razstaviti in nazaj sestaviti, kar bo pripomoglo k razvijanju motoričnih sposobnosti vašega otroka.

Fisher-Price jahalni povodni konj
14 €

Simpatičen mobilni povodni konj prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.