Eddy Toys nogometni gol, 182 x 122 x 61 cm
27 €

Zadnji kos!

Nogometni gol bo zagotoviti veliko športnih izkušenj na vrtu, travniku, igrišču ali v zaprtih prostorih. Primeren je za vse površine. Konstrukcija je sestavljena iz več delov. Zato se ga lahko enostavno skladišči. Varno uporabo zagotavlja stabilnost.


Eddy Toys otroški gol
15,30 €

Zadnji kos!

Želite imeti manjše igrišče doma in ne želite, da bi vaši otroci samo posedali? Odličen nogometni gol za vaše aktivne otroke, ki uživajo v športu je idealen za začetne ali rekreacijske otroške igralce.


Eddy Toys nogometni gol, 2 kosa
24,50 €

Gola sta primerna za igranje na vrtu. Če vam je všeč nogomet, lahko zahvaljujoč dvema goloma, igrate s prijateljem ne le na vrtu, ampak tudi kjerkoli drugje.


Teddies Branka nogomet, 2 kosa + žoga
26,08 €

20,40 €

Komplet dveh nogometnih golov, je primeren za začetnike ali rekreativne otroške igralce. Idealno darilo za aktivne otroke, ki uživajo v športu. Enostavna montaža in shranjevanje.


Teddies zložljivi nogometni gol Dunlop z dodatki
27,64 €

21,70 €

Zložljivi nogometni gol Dunlop z dodatki v praktični prenosni torbi. Ta nogometni gol je idealno darilo za aktivne otroke, ki uživajo v športu. Primerna je za začetnike ali rekreativne – otroške igralce.


Hudora Nogometni gol XXL
79,90 €

Gol Hudora je kakovosten in trpežen gol za nogomet. Ogrodje gola je izdelano iz kakovostnih materialov, ki so vremensko odporni.