Pedigree hrana za mlade pse multipaket 4 x (12 x 100g)

Pedigree hrana za mlade pse multipaket 4 x (12 x 100g)

Številka: 504543
Multi pakiranje vsebuje štiri škatle z 12. vrečkami mokre hrane za pasje mladiče v obliki žepkov. Celoten opis
15,99 €
Vključno z DDV
3,33 €/kg
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v trgovini
Trgovine
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 504543

Predstavitev

Pasji mladiči zahtevajo drugačne prehranjevalne navade, kot odrasli psi in imajo potrebo po posebnih hranilnih snoveh. Pedigree Junior Multipack 4 x (12 × 100 g) zagotavlja popolnoma uravnoteženo in lahko prebavljivo mokro hrano, saj vsebuje dodatke kalcija in fosforja. Mesnati koščki so nežno kuhani, da ohranijo čim več naravnih vitaminov in ne vsebujejo konzervansov. Rezultat je popolna hrana, ki vsebuje vse bistvene sestavine, ki jih mladički potrebujejo za zdrav začetek življenja.

En paket Pedigree Junior vsebuje 4 škatle:

Vsaka škatla vsebuje:

  • 3× piščanec z rižem
  • 3× jagnjetina z rižem
  • 3× perutnina z rižem
  • 3× govedina z rižem

Sestavine:

  • Piščanec in riž: meso in živalski proizvodi 45% (min. 4% piščanca), žita, olja in maščobe, derivati ​​rastlinskega izvora, rastlinski beljakovinski izvlečki, minerali.
  • Jagnjetina in riž: meso in živalski proizvodi 45% (min. 4% jagnjetine), žita, olja in maščobe, derivati ​​rastlinskega izvora, rastlinski beljakovinski izvlečki, minerali.
  • Perutnina in riž: meso in živalski proizvodi 45% (min. 4% perutnine), žita, olja in maščobe, derivati ​​rastlinskega izvora, rastlinski beljakovinski izvlečki, minerali.
  • Govedina in riž: meso in živalski proizvodi 45% (min. 4% govedine), žita, olja in maščobe, derivati ​​rastlinskega izvora, rastlinski beljakovinski izvlečki, minerali.

Priprava in uporaba: Količine so samo za ponazoritev. Individualne potrebe psov se lahko razlikujejo od priporočenih dnevnih odmerkov, odvisno od pasme, starosti in stopnje aktivnosti. Glede na parametre, se za ohranjanje optimalnega stanja vašega psa, odmerek lahko prilagodi. Prehod na novo hrano naj bo postopen. Hrano postrezite pri sobni temperaturi in se zgledujte po priporočenih odmerkih, ki so navedeni na embalaži. V kolikor zmešate hrano s Pedigree Juhior suho hrano, ena vrečka zadostuje za dve hranjenji.