Brit hrana za mačke Care Cat Cheeky I'm Living Outdoor, 7 kg
30,01 € 22 €

Dodatni 10% popust s promo kodo BRIT1119 velja do 1. 12. 2019 oziroma do odprodaje zalog.

Brit Care Cat Cheeky I'm Living Outdoor je super premium hrana za zunanje mačke. Odlikuje jo hipoalergena formula na osnovi divjačine in riža. Prispeva k dobremu stanju zob ter sklepov in pomaga pri regeneraciji. V pakiranju je 7 kg hrane.

Bravery hrana za mačke Cat ADULT Grain Free salmon, 7 kg
39,80 €

Super premium ADULT Zrnat losos (7 kg) španskega proizvajalca Bravery, poskrbi za popolno hrano za vaše mačke. Ponuja visoko vsebnost živalskih beljakovin in manj ogljikovih hidratov. Samo ena vrsta mesa, brez žit in naravnih antioksidantov za vitalnost in zdravje. Njena sestava je primerna za občutljive in alergične mačke.

Bravery hrana za mačke Cat ADULT Grain Free chicken, 7 kg
35,20 €

Super premium mačja hrana (7 kg) španskega proizvajalca Bravery, poskrbi za popolno hrano za vaše mačke. Ponuja visoko vsebnost živalskih beljakovin in manj ogljikovih hidratov. Samo ena vrsta mesa, brez žit in naravnih antioksidantov za vitalnost in zdravje. Njena sestava je primerna za občutljive in alergične mačke.

Bravery hrana za mačke Cat STERILIZED chicken, 7 kg
36 €

Super premium mačja hrana cat STERILIZED Grain Free chicken (7 kg) španskega proizvajalca Bravery, poskrbi za popolno hrano za vaše mačke. Ponuja visoko vsebnost živalskih beljakovin in manj ogljikovih hidratov. Samo ena vrsta mesa, brez žit in naravnih antioksidantov za vitalnost in zdravje.

Bravery hrana za mačke Cat STERILIZED salmon, 7 kg
41 €

Super premium mačja hrana STERILIZED Grain Free salmon (7 kg) španskega proizvajalca Bravery, poskrbi za popolno hrano za vaše mačke. Ponuja visoko vsebnost živalskih beljakovin in manj ogljikovih hidratov. Samo ena vrsta mesa, brez žit in naravnih antioksidantov za vitalnost in zdravje.