IAMS hrana za mačke Cat Adult Hairball Chicken, 10 kg
30,97 € 29,30 €

Hrana za odrasle mačke je posebej zasnovana za zmanjšanje izpadanja dlak. Ima vitamin E in antioksidante, ki pomagajo krepiti imunski sistem. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Hairball Chicken 10 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

Brit hrana za mačke Premium Cat Adult Salmon, 8 kg
24,90 € 21,99 €

Zadnji kos!

Dodatni 10% popust s promo kodo BRIT1119 velja do 1. 12. 2019 oziroma do odprodaje zalog.

Brit Premium Cat Adult salmon hrana za odrasle mačke z okusom lososa. Pakiranje 8 kg.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Hairball Chicken, 2 kg
9,26 € 8,80 €

Zadnji kos!

Hrana za odrasle mačke je posebej zasnovana za zmanjšanje izpadanja dlak. Ima vitamin E in antioksidante, ki pomagajo krepiti imunski sistem. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Hairball Chicken 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Dntl Chicken, 10 kg
30,97 € 29,30 €

Hrana za odrasle in starejše mačke poskrbi za zdrave zobe, srčni in urinarni sistem. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Dntl Chicken 10 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Ocean Fish, 2 kg
9,26 € 8,70 €

Hrana za odrasle mačke, z morskimi sadeži, vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Ocean Fish 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Chicken, 10 kg
30,97 € 29,30 €

Hrana za odrasle mačke vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Chicken 10 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

Brit hrana za mačke Premium Cat Light, 8 kg
21,99 €

Odlična cena

Dodatni 10% popust s promo kodo BRIT1119 velja do 1. 12. 2019 oziroma do odprodaje zalog.

Brit Premium Cat Light hrana za mačke, s prekomerno telesno težo, z okusom piščanca in piščančjih jeter. Pakiranje 8 kg.

Brit hrana za odrasle mačke Premium Cat Adult Chicken, 8 kg
21,99 €

Odlična cena

Dodatni 10% popust s promo kodo BRIT1119 velja do 1. 12. 2019 oziroma do odprodaje zalog.

Brit Premium Adult Cat hrana za odrasle mačke s piščancem in omako iz piščančjih jeter. Pakiranje 8 kg.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Lamb, 2 kg
9,26 € 8,80 €

Hrana za odrasle mačke, z jagnjetino, vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Lamb 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Dntl Chicken, 2 kg
9,26 € 8,80 €

Hrana za odrasle in starejše mačke poskrbi za zdrave zobe, srčni in urinarni sistem. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Dntl Chicken 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Ind Chicken, 2 kg
9,26 € 8,80 €

Hrana za odrasle mačke vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Ima zmanjšano vsebnost maščobe za 14%. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Chicken 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

Amity hrana za mačke Premium cat Chicken & Rice, 10 kg
27 €

Hrana Premium cat Chicken & Rice (10 kg) španskega proizvajalca AMITY je namenjena odraslim mačkam. Za ugoden razvoj ponuja uravnoteženo prehrano, aromatizirano s piščancem in rižem. Poleg tega se dobro absorbira. Navduši z visoko kakovostjo sestavin za hišne ljubljenčke.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Sterilized Salmon, 1,5 kg
8,88 € 8,50 €

Hrana za odrasle in starejše mačke z lososom in zmanjšano vsebnostjo maščob pomaga pri zmanjševanju telesne teže. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Sterilized Salmon 1,5 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Sterilized Chicken, 10 kg
30,97 € 29,50 €

Hrana za odrasle in starejše mačke, z manjšo vrednostjo maščobe, pomaga zmanjšati telesno težo. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Sterilized Chicken 10 kg vsebuje vlakna za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Sterilized Chicken, 1,5 kg
8,88 € 8,50 €

Hrana za odrasle in starejše mačke, z manjšo vrednostjo maščobe, pomaga zmanjšati telesno težo. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Sterilized Chicken 1,5 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Weight Control Chicken, 10 kg
30,97 € 29,50 €

Hrana za odrasle mačke ima zmanjšano vsebnost maščob in pomaga uravnotežiti težo. Ima vitamin E in antioksidante, ki pomagajo krepiti imunski sistem. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Hairball Chicken 10 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Chicken, 2 kg
9,26 € 8,80 €

Hrana za odrasle mačke vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Chicken 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Ind Chicken, 10 kg
30,97 € 29,50 €

Hrana za odrasle mačke vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Ima zmanjšano vsebnost maščobe za 14%. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Chicken 10 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS hrana za mačke Cat Adult Weight Control Chicken, 2 kg
9,26 € 8,80 €

Hrana za odrasle mačke ima zmanjšano vsebnost maščob in pomaga uravnotežiti težo. Ima vitamin E in antioksidante, ki pomagajo krepiti imunski sistem. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Hairball Chicken 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

IAMS krma za mačke Cat Adult Salmon, 2 kg
9,26 € 8,80 €

Hrana za odrasle mačke vsebuje vitamin E in antioksidante, ki skrbijo za krepitev imunskega sistema. Uravnotežene omega-3 in omega-6 maščobne kisline zagotavljajo sijočo dlako in zdravo kožo. Iams Cat Adult Salmon 2 kg vsebuje vlaknine za pravilno prebavo.

Amity hrana za mačke Premium cat STERILISED 3 kg
7 € 6,67 €

Premium mačka premium mačka STERILIZIRANA 3 kg španskega proizvajalca AMITY je namenjena kastriranim odraslim mačkam. Ponuja visoko vsebnost beljakovin in manj maščob, da krmo prilagodite svojemu fizičnemu stanju. Poleg tega je dopolnjen z antioksidanti in tavrinom za dobro delovanje srca. Poleg tega preprečuje težave z urinskim sistemom.