Gorenje kombinirani hladilnik NRK6192MX

Ocena: 5 2 ocen
A++
Znamka: Gorenje Naša številka: 791384

Brezplačna dostava

Gorenje kombinirani hladilnik NRK6192MX

Prostostoječi kombinirani hladilnik Gorenje NRK6192MX ponuja 222 litrov prostornine v hladilnem in 85 litrov v zamrzovalnem delu, uvršča pa se v energijski razred A++. Navdušuje z NoFrost Plus tehnologijo in IonAir tehnologijo z vgrajenim ionizatorjem zraka. Na voljo je FreshZone predal. Celoten opis

542.2
5 2

542,20 € vključno z DDV Redna cena: 649,90 €, Prihranite 107,70 € (16 %)

Število ocen: 1

Ocena: 5
  • Andrej K., Kranj

Hladilnik deluje in ni glasen. To je to.

Predstavitev

Opis artikla

Gorenje NRK6192MX

Gorenje NRK6192MX prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda A++ se pohvali s skupno uporabno prostornino 307 litrov. Ta je razdeljena na 222 litrov v hladilnem in 85 litrov v zamrzovalnem delu. Napravo odlikuje elektronsko upravljanje, cenili pa boste tudi zvočni alarm ob predolgo odprtih vratih ter opozorilni zvočni in svetlobni signal za opozarjanje na previsoko temperaturo v hladilnem delu.

hladilnem delu so na razpolago 4 steklene police, nosilec za steklenice, polica za steklenice, FreshZone predal ter predal za uravnavanje vlažnosti MoistControl. Opremljen je še z MultiBox posodico za maslo in sir. Zamrzovalni del ponuja 3 predale za zamrzovanje, med katerimi je en XXL SpaceBox predal za velike kose živil.

Gorenje NRK6192MX

Pohvali se z MultiFlow 360° tehnologijo, ki skrbi za aktivno uravnavanja prezračevanja, vlage in temperature na način, ki kar najbolj ustreza sveži hrani v hladilniku. Stalno temperaturo po celotni notranjosti hladilnika zagotavlja 14 odprtin za prezračevanje, brez strahu da bi hrana zmrznila. Stalna temperatura ter vlaga v hladilniku preprečujeta, da bi se hrana izsušila, s čimer je podaljšana njihova kakovost.

AdaptTech tehnologija z inteligentnim sistemom pomnjenja skrbi za preprečevanje nenadnega dviga temperature v notranjosti hladilnika zaradi pogostega odpiranja vrat. Omenjena tehnologija v prvem tednu uporabe spremlja pogostost odpiranja vrat. Na ta način sistem zazna, kdaj so vrata najpogosteje odprta in malo pred tem časom dodatno zniža temperaturo v notranjosti za 1–2 °C, s čimer preprečuje dvigovanje temperature ter temperaturna nihanja.

V pomoč pri čiščenju bo tehnologija NoFrost Plus. Slednja z učinkovitim kroženjem hladnega zraka s pomočjo ventilatorja razvlažuje, odsotnost vlage pa preprečuje nastajanje ledu in sreža na živilih. Čiščenje aparata je tako hitro ter preprosto, saj ne zahteva predhodnega odtaljevanja. NoFrost Plus tehnologija v hladilnem delu skrbi za optimalno raven vlage in preprečevanje izsuševanja svežih živil s kombinacijo ionizatorja in MultiFlow 360° tehnologije.


Prednost hladilnika je IonAir tehnologija z ionizatorjem zraka. Le-ta s pomočjo procesa ionizacije ustvarja idealno mikroklimo za shranjevanje živil. Rezultat procesa je ozon, ki je znan kot naravno sredstvo za odstranjevanje neprijetnih vonjav ter za ohranjanje svežine živil.

Odlika hladilnika NRK6202MX je FreshZone predal na dnu hladilnika. V njem je nameščen poseben ventilator, ki zagotavlja ohranjanje temperature na okoli 3 °C. Pri tej temperaturi živila ohranjajo svežino, vonj in barvo kar do dvakrat dlje kot običajno.

Hladilniku je dodan XXL SpaceBox predal – najprostornejši predal za shranjevanje zamrznjenih živil. Vanj zlahka spravite večje količine hrane in večje kose živil. Po potrebi predal lahko odstranite ter tako pridobite večji zamrzovalni prostor.

Prednost naprave je funkcija SlotIn, ki omogoča namestitev hladilnika ob steno, med kuhinjska elementa ali ob zamrzovalno omaro. SlotIn tečaji s svojo zasnovo omogočajo odpiranje vrat pod pravim kotom, pri čemer lahko nemoteno in preprosto izvlečete police ter predale.


Tehnične podrobnosti

Energijski razred A++
Letna poraba energije 235 kWh
Skupna prostornina 307 l
Uporabna prostornina hladilnega dela 222 l
Uporabna prostornina zmrzovalnega dela 85 l
Klimatski razred SN-N-T
Emisija hrupa 42 dB
Zmogljivost zmrzovanja 5 kg/24 h
Shranjevanje ob izpadu energije 18 ur
Dimenzije 60 × 185 × 64 cm
Teža 68 kg
Barva metalizirano siva

Garancija: 5 let

Gorenje NoFrost


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Energijski razred A++ Podatkovna kartica
Poraba električne energije 0.64 kW.h
Barva nerjaveče jeklo
Sistem no frost da
Višina 185 cm
Skupna prostornina 307 l
Prostornina hladilnika 222 l
Prostornina zamrzovalnika 85 l
Glasnost 42 dB
Umestitev zamrzovalnika Spodaj
Število vrat 2
Upravljanje Elektronski
Zaslon da
Ločena regulacija da
Sveža cona ne
Ventilator da
Zamenljivo odpiranje da
Število polic v hladilniku 2
Število predalov v zamrzovalni 3
Osvetlitev LED
Super hlajenje ne
Super zamrzovanje ne
Antibakterijska zaščita da
Antibakterijski filter ne
Opozorilni signal Akustični + optični
Brez prstnih odtisov ne
Kovinski nosilec steklenic da
Število kompresorjev 1
Čas napajanja 18 h
Klimatski razred ST/N/T
Zmogljivost zamrzovanja 5 kg/24h
Otroška (varnostna) ključavnic da
Aparat za izdelovanje ledu ne
Širina 60 cm
Globina 64 cm