T-tomi ortopedske abdukcijske hlačke na ježka, cats 5-9 kg

T-tomi ortopedske abdukcijske hlačke na ježka

18,38 €
Zadnji kos!

Abdukcijske hlačke T-TOMI v velikosti 3 – 6 kg in 5 – 9 kg so učinkovit preventivni ortopedski pripomoček za zdrav razvoj kolčnih sklepov. Hlačke ohranjajo otrokove boke v pravem položaju, zahvaljujoč prišiti večplastni plenici, ki ustreza dvema zloženima tetra bombažnima plenicama.

Dostava Mimovrste
-16%
XKKO hlačne plenice iz bio bombaža Natural, S
20x

XKKO hlačne plenice iz bio bombaža Natural

7,83 €
6,50 €

Hlačne plenice XKKO Organic so prava izbira za vse, ki iščejo ergonomsko različico tkanine. Različica, ki združuje udobje hlačnih plenic in ekonomičnosti kvadratnih plenic. V primerjavi z vsemi ostalimi plenicami univerzalne velikosti, se prilagodljive hlačne plenice ustrezno prilagodijo in ustrezajo otrokom v različnim fazam rasti.

Dostava Mimovrste
Bambinomio Miosoft hlačne plenice Dragonfly Daze, vel. 2
6x

Bambinomio hlačne plenice Miosoft, velikost 2

14,49 €
12,70 €
Zadnji kos!

Miosoft hlačne plenice se zapenjajo na Velcro pritrdilne elemente in so zelo prilagodljive, udobne in ustrezajo vsakemu otroku. Delo z njimi bo preprosto in hitro.

Dostava Mimovrste
XKKO Organic, otroške hlačne plenice, bele, S
20x

XKKO Organic, otroške hlačne plenice

6,39 €

Otroške hlačne plenice olajšajo in spodbujajo proces učenja. Otroku dajejo občutek, da ne potrebuje več plenice in se počuti velikega. Medtem ko hlačne plenice vsebujejo vpojno plast, ki zadrži manj urina, ne nadomeščajo običajnih večplastnih hlačnic plenic.

Dostava Mimovrste
Bambinomio otroške hlačke, 3+ leta, Giraffing Around
5x

Bambinomio otroške hlačke, 3+ leta

9,47 €

Otroške hlačke 3+, od znamke Bambino Mio, olajšajo prehod iz plenic na spodnje hlačke. Za razliko od običajnih plenic, so te enostavne za oblačenje, otrok pa se bo po počutil povsem odraslo.

Dostava Mimovrste
-26%
Petit Lulu hlačne plenice na ježka Opice
1x

Petit Lulu hlačne plenice na ježka

22,90 €
16,86 €
Zadnji kos!

Petit Lulu bambusove hlačne plenice ene velikosti Fluffy Organic na ježka so primerne za otroke od 4 do 15 kg. Komplet za preoblačenje, ki vsebuje hlačne plenice in dolge plenice.

Dostava Mimovrste
Simed Hlače za treniranje SIMED, krava

Simed Hlače za treniranje SIMED, krava

6,46 €

Hlačke za treniranje Idealno & nbsp; kot prvi & nbsp; pravo spodnje perilo za otroke. & Nbsp; Hlačke pomagajo pri učenju čistoče kot tudi pri samostojnem oblačenju. Narejene so iz 100% bombaža.

Partner: babys