Bambinomio Miosolo tkanina plenic all in one
21,49 € 19,05 €

Zadnji kos!

Tkanina ene velikosti, ki jo lahko uporabite od rojstva do kahlice zaradi dvojne linije patentov. Vpojno jedro in stay-dry notranja plast odvaja vlago iz plenice in preprečuje, da bi jo stisnili nazaj v občutljivo kožo otroka. Zaradi zapenjanja na velkro trakove se popolnoma prilegajo vsakemu otroku.

T-tomi pralna plenica-22%
18,12 € 14,10 €

Odprodaja

T-Tomi ima dodelan sprednji del, ki olajša zamenjavo z odprtim predelom za čim višjo stopnjo udobja v modernem dodelanem dizajnu ter je izdelana iz najboljšega materiala, BIO bambusove plenice. Plenica je primerna za dojenčke in novorojenčke, kakor tudi za za malčke zaradi enostavnega sistema namestitve, s katero je želeno velikost zlahka mogoče prilagoditi v S, M, L.

Petit Lulu torba za plenice
16,90 € 10,61 €

Zadnji kos!

Petit Lulu nepremočljiva torba za plenice je praktična zahvaljujoč dveh velikosti (spreminjanje s pomočjo patenta). Dimenzije torbe 45 × 30 cm. Torba je zelo praktičen pripomoček, v njej je mogoče namestiti stisnjene kopalne obleke, oblačila, kozmetiko itd.

Petit Lulu SIO hlačne plenice
30,90 € 22,87 €

Zadnji kos!

SIO Complete je komplet hlačnih plenic v eni velikosti SIO basic PLUS vse se zapenjajo na patent. Namenjene so otrokom od 4 do 15 kg. ta nakup vam bo prihranil denar, v primerjavi z nakupom posameznih kosov.

T-tomi ortopedske hlačke, velcro zasnova, 5-9 kg
17,69 € 16,41 €

Zadnji kos!

Ortopedske hlačke iz blagovne znamke T-Tomi so odličen ortopedsko zasnovane za zdrav razvoj sklepov. Hlačke ohranjajo otrokove boke v pravilnem položaju. Primerno za otroke od 5 do 9 kg.

Pop-in Blue Puffin zgornja plenica
16,30 € 14,47 €

Zgornja plenica popper Blue Puffin, od znamke Pop-in, je univerzalna in izjemno praktična. Z otrokom rastejo od rojstva do kahljice (3,2 – 16 kg). Imajo sponke za enostavno dimenzioniranje in so neprepustne, vendar še vedno zračne.

T-tomi ortopedske spodnje hlačke
14,71 €

Želite za svojega otroka samo najboljše? Preprečevanje je pomembno! Otroške hlače T-TOMI so bile posebej zasnovane za otroke, katerim je bil priporočen ortopedski široki pas. Hlačke držijo otroške kolke na pravem mestu zahvaljujoč šivani pleteni plenici, ki ustreza dvema zloženima tetra bombažnima plenicama. Zato se lahko uporabljajo, kot učinkovita preventivna ortopedska pomoč za zdrav razvoj kolčnih sklepov.

Pop-in Blue Puffin zgornja plenica
16,30 € 14,47 €

Zgornja plenica na ježka Blue Puffin, od znamke Pop-in, je univerzalna in izjemno praktična. Z otrokom rastejo od rojstva do kahljice (3,2 – 16 kg). Hlače se zapenjajo na ježka in zadrge za enostavno upravljanje velikosti. Plenice so neprepustne, vendar še vedno zračne.

Petit Lulu plenica za novorojenčke
20,90 € 12,86 €

Petit Lulu bambusove hlačne plenice ene velikosti Fluffy Organic na ježka so primerne za otroke od 2 do 6 kg. Komplet za preoblačenje, ki vsebuje hlačne plenice in dolge plenice.// Za ta komplet morate uporabiti vodoodporne hlačke.

XKKO hlačne plenice iz bio bombaža Natural
7,83 € 5,98 €

Hlačne plenice XKKO Organic so prava izbira za vse, ki iščejo ergonomsko različico tkanine. Različica, ki združuje udobje hlačnih plenic in ekonomičnosti kvadratnih plenic. V primerjavi z vsemi ostalimi plenicami univerzalne velikosti, se prilagodljive hlačne plenice ustrezno prilagodijo in ustrezajo otrokom v različnim fazam rasti.

Petit Lulu hlačne plenice
22,90 € 16,72 €

Petit Lulu bambusove hlačne plenice ene velikosti Fluffy Organic na patent so primerne za otroke od 4 do 15 kg. Komplet za preoblačenje, ki vsebuje hlačne plenice in dolge plenice.

Petit Lulu Vreča za perilo
7,90 € 6,37 €

Petit Lulu vreča za perilo je idealno orodje za shranjevanje in naknadno pranje rabljenih tkanin. Razmerje vreče je 54 × 64 cm.

Petit Lulu plenica za ločevanje, 10 kosov
12,90 € 7,95 €

Petit Lulu plenica za ločevanje iz izjemno finega flisa varuje plenico pred umazanijo, vlago in ohranja kožo suho. Vstavite jo med zadnjico in obleko dojenčka. Paket vsebuje 10 kosov.

Bobánek AIO plenice Premium z zapenjanjem na gumbe
14,90 € 14,72 €

Zelo vpojna plenica odlikuje sistem All in One, ki je najpreprostejša vrsta tkanine, ki spominja na plenico za enkratno uporabo. Notranjost plenice je narejena izdelana iz bambusa, ki se hitro suši, prav tako odvaja vlago od kože in dobro sesa. Bambusova hlačna plenica AIO so namenjene otrokom od 5 kg do malčka.

Ella´s House hlačne plenice Bum wrap
15,24 € 12,73 €

Hlačne plenice iz dihalnega neprepustnega materiala so idealna izbira za vaše najmlajše. Ščitijo obleko. Primerne so za vse vrste plenic, vključno s klasičnimi kvadratnimi (sprednji žep preprečuje drsenje). Dvojni gumbi okoli nog preprečujejo prepuščanje vlage. Zapenja se z velcro pritrjevanjem in so nastavljive po velikosti s patenti.

Bobánek AIO Plenice Premium Velcro
15,90 € 13,21 €

Plenice so zasnovane za otroke od 5 kg do velikosti malčka, velikost je mogoče zlahka prilagoditi z uporabo patenta za zapenjanje. Plenice se operejo brez dodajanja mehčalca. Zunanja stran plenice je narejena iz membranskega materiala poliesterske laminirane (PUL), ki je vodoodporna in zračna hkrati. Notranja stran plenice je iz bambus – ogljikovega poliestra, ki se hitro suši, odvaja vlago iz kože in je dobro vpojen.

Petit Lulu All In One plenica
27,90 € 19,27 €

Petit Lulu bambusova all in one plenica Fluffy Organic, ki se zapenja na patent. To je tako imenovana „vse v enem“ plenica, kjer je preoblačenje enako preprosto kot, pri plenici za enkratno uporabo. Plenica je primerna za otroke od 4 do 15 kg.

Petit Lulu SIO basic PLUS notranja plenica, 10 kosov
186,90 € 130,49 €

Bambusova notranja plenica SIO start z dolgim vpojnim jedrom je primerna za otroke od 4 do 15 kg. Gre za posebno vstavljeno plenico, ki je sestavljena iz baze za plenice (SIO basic) in dolgega vpojnega jedra (SIO).

Bobánek nepremočljiva torba/vreča
9,90 € 9,04 €

Praktična torba je primerna za vstavljanje čistih ali umazanih plenic. Izdelana je iz nepremočljivega materiala. Bobánek nepremočljiva torba se lahko uporablja za sprehode in potovanja.

T-tomi pralna plenica na Velcro
18,12 € 15,23 €

T-Tomi ima dodelan sprednji del, ki olajša zamenjavo z odprtim predelom za čim višjo stopnjo udobja v modernem dodelanem dizajnu ter je izdelana iz najboljšega materiala, BIO bambusove plenice. Plenica je primerna za dojenčke in novorojenčke, kakor tudi za za malčke zaradi enostavnega sistema namestitve, s katero je želeno velikost mogoče zlahka prilagoditi v S, M, L.

Bobánek bambusove spodnje hlače z velcro
11,90 € 9,81 €

Spodnje hlače Boban so izdelane iz 100% poliestra s poliuretanskim premazom. So neprepustne, vendar so še vedno zračne. Hlačke so opremljene s čepi za enostavno prilagajanje velikosti. Uporablja jih lahko dojenček od 5 kg do malčka. Primerne so za vse vrste plenic, kot so kvadratne, večplastne in hlačne.

Bobánek kopalna bambusova hlačna plenica AIO
15,90 € 13,21 €

Plenice so zasnovane za otroke od 5 kg do velikosti malčka, velikost je mogoče zlahka prilagoditi z uporabo patenta za zapenjanje. Plenice se operejo brez dodajanja mehčalca. Zunanja stran plenice je narejena iz poliesterske laminirane poliuretanske membrane (PUL), ki je vodoodporna in zračna hkrati.

Bobánek nepremočljiva vreča
8,52 € 8,11 €

Nepremočljiva vreča Boban je izdelana iz nepremočljivega materiala. Vreča je odličen pripomoček na potovanjih, kadar potrebujete shraniti plenice ali kopalke ipd.

Bobánek vrhnje spodnje hlačke
11,90 € 10,93 €

Vrhnje spodnje hlačke so primerne za vse vrste plenic od kvadratnih do večplastnih. So neprepustne, vendar še vedno zračne. Za enostavno oblačenje in prilagajanje velikosti so vključeni pritrdilni pritrdilni elementi. Bobánek vrhnje hlačke za so namenjene otrokom teže od 5 kg do malčka.

Petit Lulu SIO basic notranja plenica, 3 kosi
43,90 € 32,77 €

Bambusova notranja plenica SIO basic je tako imenovana baza za plenice, ki jo določa njena vpojnost za otroke od rojstva do približno 6 meseca. Zelo prijazen in praktičen material 60% viskoza (bambus), 40% bombaž (bio).

Petit Lulu SIO basic PLUS notranja plenica
20,90 € 14,52 €

Bambusova notranja plenica SIO plus z dolgim vpojnim jedrom je primerna za otroke od 4 do 15 kg. Gre za posebno vstavljeno plenico, ki je sestavljena iz baze za plenice (SIO basic) in dolgega vpojnega jedra (SIO).