Tavalax Masažer za vrat in ramena

Tavalax Masažer za vrat in ramena

Številka: 100051864098
Partnerska prodaja
Masažna blazina za sproščanje mišic omogoča sprostitev po napornem dnevu. Blazina je kot nalašč za masažo vratu, hrbta, trebuha ali nog.Masaža v domačem okolju je izrednega pomena in jo vsakodnevno priporočajo tudi strokovnjaki. Celoten opis
110 €
Partner: PIGUS

Partnerska zaloga 5 artikli

24.4. - 26.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100051864098

Predstavitev

Z masažnim aparatom Tavalax boste sprostili svoje telo, odmislili vsakodnevne skrbi in odpravili bolečine po telesu. Masažni aparat lahko uporablja cela družina, je enostaven za uporabo in priročen za shranjevanje, zato ga lahko vzamete s sabo kamorkoli se odpravite.

Tavalax Sprosti vratne mišice.

Odpravi bolečine v ramenih in vratu.

Deluje toplotno in sproščujoče.

Uporablja se tako za masažo in razvajanje ob prijetnih toplotnih učinkih, kot za lajšanje bolečin po poškodbah, vnetjih tkiv, itd.

Je nepogrešljiv pripomoček za tiste, ki v službi preživijo največ časa stoje ali sede.

2 NAČINA – masažni mehanizem za vrat sestavljata 2 masažni glavi. Vsaka od njih je opremljena z 8 kroglami, ki se vrtijo v nasprotnih smereh. Ima 2 načina: masaža in sprostitev. Vsakega od njih lahko nastavite na 2 hitrosti. 

FUNKCIJA OGREVANJA – masažna naprava ima tudi izjemno uporabno in praktično funkcijo ogrevanja, s katero povečuje masažni učinek in telesu omogoča pomirjujoč termični učinek. Kot nalašč za menstrualne bolečine in druge tegobe.

2 VRSTI NAPAJANJA – masažer ima dve vrsti napajanja. Uporabljate ga lahko tako v avtomobilu (ima standardno vtičnico z vtičnico za vžigalnik) kot tudi doma ali v prostorih, na primer v kampiranju ali hiši na parceli (ima drugo vtičnico za povezavo z omrežjem). To omogoča udobje med počitniškimi potovanji in dolgimi avtomobilskimi potmi.

DRŽALO ZA ROKE – masažer ima poseben podaljšek v obliki udobnih ročajev. Zahvaljujoč njim lahko napravo pritisnete na vrat ter masažo še bolj intenzivirate.