Woody pladenj s sadjem
19,99 € 18,02 €

Leseni pladenj s sadjem je popolen pripomoček za male kuharske pomagače, ki želijo rezati skupaj s starši, vendar zaradi varnostnih razlogov ne smejo. Pladenj je popolna in varna rešitev za male nadobudneže, vi pa boste brez skrbi.

Hape set za vaflje
25,42 € 20,85 €

Odprodaja

Vsi ljubijo vaflje! Sedaj otroci lahko pripravijo svoje okusne vaflje za zajtrk ali popoldanski prigrizek s setom za vaflje.

Hape moj mali mešalnik
24,99 € 20,51 €

Z mešalnikom Hope se otroci lahko pretvarjajo, da pečejo z lastno moko in paketi sladkorja, posodo in vrtljivim mešalnikom. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Melissa & Doug Lesena rojstnodnevna torta
24,80 € 19,93 €

Vsak dan lahko priredite rojstno dnevno zabavo s to simpatično torto. Otroci bodo navdušeni nad rezanjem torte saj se pri vsakem rezu zasliši zvok ježka, kateri drži tortine kose.

Hape Fast Food komplet
21,38 € 17,12 €

  • Kaj bo danes dobrega za kosilo? Kaj bi se vam zares prileglo? Priprava kosila s pomočjo Fast Food kompleta je enostavna in hitra. V kompletu niso le meni, pomfrit, hamburger, hot dog, toda tudi pijača in kečap. In ravno ta ne sme manjkati v otroškem kompletu.
Plan Toys EKO - zelenjava in deska za rezanje
22,30 € 22,07 €

Komplet 5 vrst zelenjave ne sme manjkati nobeni mali kuharici. Posamezni kosi so opremljeni z velcro trakovi, ki omogočajo, da lahko znova in znova „narežete“ zelenjavo.

Plan Toys komplet posode
31,42 €

Ta komplet lesene posode se bo odlično podala v vsako otroško kuhinjo. Podarite ga svojim otrokom, da vam bodo lahko med igranjem pripravili kakšno okusno jed!

Viga lesena rojstnodnevna torta
16,60 €

Privoščite si rojstnodnevno zabavo s to lepo torto. Rojstni dnevi so lahko veseli vsak dan. Ta dodatna oprema se bo prilegala v vsaki kuhinji majhnih kuharjev.

Plan Toys čajni komplet
31,42 €

Povabi svoje prijatelje na čajanko. Ta leseni komplet je odličen dodatek za v vsako otroško kuhinjo. S tem kompletom se bo vaš otrok zelo zabaval.

Plan Toys EKO sadje na rezalni deski
23,25 €

Komplet 5 vrst sadja ne sme manjkati nobeni mali kuharici. Posamezni kosi so opremljeni z velcro trakovi, ki omogočajo, da lahko znova in znova „narežete“ sadja.

Plan Toys orientalski čajni komplet
36,31 €

Privošči si čajanko s tem čudovitim setom. Ta leseni komplet je odličen dodatek za v vsako otroško kuhinjo. S tem kompletom se bo vaš otrok zelo zabaval.

Viga lesena hrana za rezanje
26,40 €

Ta hrana bo vsekakor varna za vse otroke. Zahvaljujoč tej igrači se bodo otroci naučili prepoznavati različne vrste hrane in vadili osnove motoričnih sposobnosti. Paket vsebuje 12 vrst hrane, rezalno desko s približno velikostjo 20 × 13 cm in nožem z velikostjo približno 19 cm.

Viga otroška lesena tehtnica
14,70 €

Lesena tehtnica ne sme manjkati v nobeni kuhinji ali trgovini. Zdaj lahko razmislite o sadju, zelenjavi, začimbah ali čajih, da boste natančno poznali ceno blaga – končno boste lahko pravilno prodajali izdelke ali kuhali.

Hape Jedilni set

Hape Jedilni set

Ocena: 5
30,88 €

S svojim loncem, krožniki, ponvijo in dodatki, ki sestavljajo jedilni set ima vaš otrok vse, kar potrebuje, za kuhanje okusne hrane za prijatelje ali družino. To je čas za razvoj domišljije in priprava jedi in pogrinjka je sestavni del tega.

Hape toaster set
22,98 € 19,11 €

Set za pripravo zajtrka vsebuje 2 rezini kruha, med, maslo, krožnik in nož. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Hape rojstnodnevna torta
20,54 €

Praznuj rojstnodnevno zabavo ob tej okusni jagodno čokoladni torti. Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Hape vrtna zelenjava za rezanje
20,58 €

Set vsebuje zelenjavo in nož za igranje. Zelenjava se drži skupaj s samolepilnimi zavihki in se razlepi na dva dela. Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Hape tortice

Hape tortice

Ocena: 5
15,43 €

S tem setom lahko otrok naredi svoje kreacije za pogostitev prijateljev. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Hape okusni proteini
20,58 €

Vadite pripravo živil, kot so govedina, piščanec, ribe in slanina, s to realistično kuhinjo. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Plan Toys meni za zajtrk
23,22 €

Čas za zajtrk! Komplet vsebuje: krožnik, pribor, rezina kruha, polovica avokada, 2 lista mlade špinače, rezino slanine, jajce, gobo, rezino paradižnika in sira. Uživaj v zajtrku skupaj z družino.

Viga leseni toaster
14,30 €

Otroci bodo s tem opekačem z veseljem pripravili zajtrk ne samo sebi. Le položite lesen toaster v toster, nastavite timer in počakajte, da se tost pokaže.

Aparati in posoda za otroško kuhinjo

Že veste, s katerim gospodinjskim aparatom ali setom otroške posode boste presenetili svojega otroka?

V spletni trgovini mimovrste.com lahko izbirate med bogato ponudbo gospodinjskih aparatov in setov posode za otroško kuhinjo!

Dovršene sete posode in aparatov iz plastike ponujata Teddies in Ecoiffier. Kovinske in lesene sete otroške posode proizvaja Woody. Všečne kombinacije materialov boste našli v ponudbi proizvajalca Hape. Izbirate lahko tudi med bogato ponudbo drugih znamk, kot so Smoby, Wader in številne druge.

^ Nazaj na vrh